TheMadness
Üye
Şimdi telefon yanımda değil ve iş yerindeyim. Eve gideceğim fakat artık mobilde olamıyorum. 2-3 güne kadar sana rom dump dosyasını getiririm.
Tamam sorun değil
Şimdi telefon yanımda değil ve iş yerindeyim. Eve gideceğim fakat artık mobilde olamıyorum. 2-3 güne kadar sana rom dump dosyasını getiririm.
belle barsız ne zaman çıkar....tck v2 final...

Topbarı kapatınca bellenavibardaki simgelerde kapanıyormu ?
topbar ı kapat.![]()
madara olduk. Bide açılırken adam bağrıo tüm sistemler çevirim içi die 
yardımcı olursanız sevincem 
Yazılıımlar on numara allah razı olsun burası sayesinde yaptım telefonu. Yanlız şu cwflerde KCK açılış kapanış ekranını değiştiremiyormuyuz. Sadece siyah arkaplanda çıkan nokia kalsa. Mahalledekilere hava atim dedim millet çin malı sandı telimadara olduk. Bide açılırken adam bağrıo tüm sistemler çevirim içi die
![]()

)Hocam T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel sürümü yükledim, özel süremle diğer sürümün farkını bi yazabilir misin lütfen, bi de extra buton uygulamasını telefonda bulamadım![]()
Telefoncularda çıkma bulursun belki.topbar ile ilgili sorularıma verilen cevaplar için çok teşekkür ederim.
harika bir yazılım hazırlamışsınız. aynen dediğiniz gibi menüler programlar çok hızlı açılıyor. müzik çalardaki ses bile daha iyi geliyor.
bugün epey bir süre internetini kullandım tarayıcının performansına hayran kaldım.2 senedir tarayıcıdan aldığım verim ve bu gün aldığım verim kıyas kabul etmez.
on numara olmuş tekrar emeği geçen herkese teşekkürler (cihazın içini düzelttik arka kapak tırnakları kırıldı, şansa bak)

Yazılıımlar on numara allah razı olsun burası sayesinde yaptım telefonu. Yanlız şu cwflerde KCK açılış kapanış ekranını değiştiremiyormuyuz. Sadece siyah arkaplanda çıkan nokia kalsa. Mahalledekilere hava atim dedim millet çin malı sandı telimadara olduk. Bide açılırken adam bağrıo tüm sistemler çevirim içi die
![]()
Çin malı Türk CFW Kuvvetleri? Nasıl oluyor bu? *#0000# Yapıp Fw yapmcı: Çılgın türkler bu yazı göstercektin. 
topbar ı kapat.![]()
Topbarı kapatınca bellenavibardaki simgelerde kapanıyormu ?
Ovvvvv çoook sert hatta ivanaa seeeert![]()

s60v5 uyumluysa kuracağın tema kurabilirsin.bu cfw ye tema kurabiliyo muyuz![]()
Sert mi değilmi bilmiyorum ama Çoğu kişilere yardım edeyim derken Göz çıkartan cevaplar veriyor
Adam bellenavibarsız ne zaman çıkar diyor.Topbarı kapat diyor cevaba bak ne alakaysa
- - - Eklendi - - -
s60v5 uyumluysa kuracağın tema kurabilirsin.

![]()

cus kck mi oha naptin sen![]()