Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bence İki tane özel sürüm olsun biri yine avkon kapatılmış olsun diğeri sadece S^3 modu olsun ama yine de siz bilirsiniz

S^3 benzetmeli programlar ile ilgili yama yapabilirim :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Rambo rom dumpu at final sürümüne yetiştireyim modu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo rom dumpu at final sürümüne yetiştireyim modu.

O işi unutabilirsin çünkü biz final yapımlarına başladık. Artık başka bir modder arkadaşımızdan istersin o CFW'sine uygular :) Telefonumu kardeşime verdim bir daha flaş atmama sözü verdim. Yani istesem bile artık rom dump alamam.

T.C.K v2 Belle Yamalar'ının içine bir yama koydum, onu kullanarak normal sürüme de S^3 benzetmelerini katabilirsin :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye

O işi unutabilirsin çünkü biz final yapımlarına başladık. Artık başka bir modder arkadaşımızdan istersin o CFW'sine uygular :) Telefonumu kardeşime verdim bir daha flaş atmama sözü verdim. Yani istesem bile artık rom dump alamam.

T.C.K v2 Belle Yamalar'ının içine bir yama koydum, onu kullanarak normal sürüme de S^3 benzetmelerini katabilirsin :oke:

tamam navibar ekli dimi :ehe

- - - Eklendi - - -

sen 5230 için finali bile koymuşsun 5800 ne zaman çıkar

- - - Eklendi - - -

Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu İslemci Hızını Ya Da Kasma fln etkiler mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

tamam navibar ekli dimi :ehe

- - - Eklendi - - -

sen 5230 için finali bile koymuşsun 5800 ne zaman çıkar

- - - Eklendi - - -

Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu İslemci Hızını Ya Da Kasma fln etkiler mi?

Navibar ekli hatta onu bile kaldıracağın yama var :) İstemeyen navibarsız kullanır.
Aslında ben 5228-5250 arası tüm telefonları koymuştum ama bir hata yüzünden sildim ve tekrar uploadlayacağım. Diğer telefonlar için test bitince uploada geçilecek arkadaşlarımız tarafından.

- - - Eklendi - - -

Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu kasmaları arttırır ama pil için önemli kazanç sağlar :oke: Aşırı kasma olmaz :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam ben zaten navibar istiyorum hoşuma gitti ben yapmaya çalışıyordum S^3 moduna S^3 modu konusunda bir sürü dosya var onlar neyin nesi merak ettim

fLuke!

fLuke!

Üye

Niye :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

linki atsana

hem seçenekler çıkışın yeri değişt(s3 modu değil) hemde o uygulamalarda olan 3 tane seçeneğin arkaplanı saydam oldu.:)kendi telimdede denedim şimdilik sadece dosya yöneticisi var.

ByKatre

ByKatre

Üye

hem seçenekler çıkışın yeri değişti hemde o uygulamalarda olan 3 tane seçeneğin arkaplanı saydam oldu.:)

wow :ehe

- - - Eklendi - - -

Navibar ekli hatta onu bile kaldıracağın yama var :) İstemeyen navibarsız kullanır.
Aslında ben 5228-5250 arası tüm telefonları koymuştum ama bir hata yüzünden sildim ve tekrar uploadlayacağım. Diğer telefonlar için test bitince uploada geçilecek arkadaşlarımız tarafından.

- - - Eklendi - - -

Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu kasmaları arttırır ama pil için önemli kazanç sağlar :oke: Aşırı kasma olmaz :)

ultra yüksek tasarruf modu inmiyor yaw

- - - Eklendi - - -

hem seçenekler çıkışın yeri değişt(s3 modu değil) hemde o uygulamalarda olan 3 tane seçeneğin arkaplanı saydam oldu.:)kendi telimdede denedim şimdilik sadece dosya yöneticisi var.

bi dakka bu s^3 arayüz benzetmesi ama :hmmm

- - - Eklendi - - -

tamam buldum

- - - Eklendi - - -

Sağol final için indiriyorum rambo :tebessüm:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Noluyo burda. sopa:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şu an finali kullanıyorum. Çok güzel olmuş. T.C.K dağıldığına göre; Destek konusunun kilitlenmesini isteyeceğim tamammı ?

NedenLan

Üye
final ne zamana gelir ki ? beklemeden beta2 yi yapsam mı ki ya çok çekici geldi :D

killer78

Üye

rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın

fLuke!

fLuke!

Üye

rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın

hacı o sis zaten tele yükle geç?

- - - Eklendi - - -

Şu an finali kullanıyorum. Çok güzel olmuş. T.C.K dağıldığına göre; Destek konusunun kilitlenmesini isteyeceğim tamammı ?

:hmmm

- - - Eklendi - - -

final nerde herkez indiriyo bakıyorum

Üst Alt