Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
S^3 Arayüz Benzetmesini Uyguladınız Mı?
Evet özel sürümde uyguladık

S^3 Arayüz Benzetmesini Uyguladınız Mı?

Evet özel sürümde uyguladık![]()
Bence İki tane özel sürüm olsun biri yine avkon kapatılmış olsun diğeri sadece S^3 modu olsun ama yine de siz bilirsiniz

S^3 benzetmeli programlar ile ilgili yama yapabilirim![]()

S^3 benzetmeli programlar ile ilgili yama yapabilirim![]()

Tamamdır![]()
kendine mi cevap verdin

cevap vermedin
nasıl yani![]()

Rambo rom dumpu at final sürümüne yetiştireyim modu.
Telefonumu kardeşime verdim bir daha flaş atmama sözü verdim. Yani istesem bile artık rom dump alamam.
cevap vermedin![]()

O işi unutabilirsin çünkü biz final yapımlarına başladık. Artık başka bir modder arkadaşımızdan istersin o CFW'sine uygularTelefonumu kardeşime verdim bir daha flaş atmama sözü verdim. Yani istesem bile artık rom dump alamam.
T.C.K v2 Belle Yamalar'ının içine bir yama koydum, onu kullanarak normal sürüme de S^3 benzetmelerini katabilirsin![]()

tamam navibar ekli dimi
- - - Eklendi - - -
sen 5230 için finali bile koymuşsun 5800 ne zaman çıkar
- - - Eklendi - - -
Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu İslemci Hızını Ya Da Kasma fln etkiler mi?
İstemeyen navibarsız kullanır.
Aşırı kasma olmaz 
Niye
- - - Eklendi - - -
linki atsana
kendi telimdede denedim şimdilik sadece dosya yöneticisi var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hem seçenekler çıkışın yeri değişti hemde o uygulamalarda olan 3 tane seçeneğin arkaplanı saydam oldu.![]()

Navibar ekli hatta onu bile kaldıracağın yama varİstemeyen navibarsız kullanır.
Aslında ben 5228-5250 arası tüm telefonları koymuştum ama bir hata yüzünden sildim ve tekrar uploadlayacağım. Diğer telefonlar için test bitince uploada geçilecek arkadaşlarımız tarafından.
- - - Eklendi - - -
Ultra Yüksek Pil Tasarruf Modu kasmaları arttırır ama pil için önemli kazanç sağlarAşırı kasma olmaz
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hem seçenekler çıkışın yeri değişt(s3 modu değil) hemde o uygulamalarda olan 3 tane seçeneğin arkaplanı saydam oldu.kendi telimdede denedim şimdilik sadece dosya yöneticisi var.

rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın
Şu an finali kullanıyorum. Çok güzel olmuş. T.C.K dağıldığına göre; Destek konusunun kilitlenmesini isteyeceğim tamammı ?