Samsunspor kardeş, gecikmiş cevap için özür dilerim..şimdi önce telefonda yüklü programlar şunlar: helloox2.v2 - rompatcher+ - leftup/MODO - ... senin uyarın üzerine capsonoff ve xplore v.1.30 yükledim..
hellox2'yi youtube'daki görüntülü anlatıma bakarak yükledim, yani ne kadar doğru yaptım bilmiyorum..ama artık her yeni program yükleyişte sertifika,vs. sorulması kesildiğine göre telefon herhalde h-ack-lenmiştir diye tahmin ediyorum..sistem dosyalarına erişimi modo ile yapabiliyormuşuz meğer sonradan farkettim

..ama xplore'la sistem dosyalrına hiç giremiyorum..vardır mutlaka bi püf noktası belki ama ben çözemedim..capsonoff programını da bir yerden bulup onu da yükledim..
şimdi "capson" veya "capsoff" tıkladığımda herhangi bir değişiklik olmuyor..xplore zaten sistem dosyalarına hiç erişemiyordu, Modo ise ne yaparsam yapayım her daim sistem dosyalarına girebiliyor yani capsonoff farketmiyor..bunu neden anlatıyorum çünkü senin anlatımından anladığım kadarıyla capson yaptığımda modo dahil hiçbir şekilde sistem dosyalarına (C:\SYS, vs) erişemememiz gerekir diye düşündüm? bilmem yanlış mı anlamışım??
rompather+'ı açtığımda "installserver_FP2" ve "open4all" diye iki seçenek var..meğer bunları açıp kapatabiliyormuşuz..ben de ikisini birden kapattım..sonra bir baktım ki oyunlara girebiliyorum artık hata vermiyor

n:
ama şimdi de trial yazısı kalkmış olmasına rağmen oyunlarda sadece trial versiyon oynayabiliyorum..

..gizlikral35 arkadaşla aynı problem sanırım..bu arada acaba her oynu ayrı ayrı yükleyip yani "bir oyun bir patch" şeklinde mi yapmamız gerekiyor?..çünkü ben aç gibi önce bir sürü oyun yükleyip sonradan tek seferde patch kurmuştum..
..sağlıcakla kal samsunspor kardeşim..bence az kaldı çözücez bu işi