Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

Sponsorlu Bağlantılar

serserim1905

serserim1905

Üye
ya ben n81 de yapamıyorum pachi yükleyemiyorum yüklerken takılıyo ardından yüklenemiyor diyor cihaz hackli fakat olmuyor ya

kerten_kelebek

Üye
teşekkürler

yhedex

Üye
sürüm 1.30 yazıo indirirken

aşikar53

aşikar53

Üye
eline koluna sağlık da n85 de sertifika sorunu var sertifikalı yorum hata veriyor yardım başka yolu varmı teşekkürler .

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşuna uğraşmayın çalışmıyor teşekkür eden arkadaşlara da bi anlam veremedim çözemedim doğrusu

hangi modeL cihazda hangi sürümde denediğinizi de yazarmısınız ?

bende tüm oyunLar yükLü ve f.uLL .. ya cihazınız uyumLu değiL ya da hata yapıyorsunuz.

konudan yararLanan yüzLerce arkadaş da mı yaLan konuşuyor !

eren3546

eren3546

Üye
boşuna uğraşmayın çalışmıyor teşekkür eden arkadaşlara da bi anlam veremedim çözemedim doğrusu

herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor

hayırLı oLsun .. evet bazı oyunLar sorunLu , o sorunLar da oyunun kendi setup dosyaLarından kaynakLanıyor . maaLesef şimdiye kadar buna çözüm buLunamadı .

wildtiger223

wildtiger223

Üye
tesekkurler

ufuk121

Üye
sertifika sorunu veriyor anlamiyorum ben bu isleri sertikalandirip neden koymuyonuz --rap

wildtiger223

wildtiger223

Üye
aynı dert bende de var beyler ngage 1.40.1557i kurdum oyunları tam sürüm yapmak icin pack-unpack kuruom ama oyunlar yine tam dıil tel hackli n79 bide oyunlara bazen girio bazen KERN-EXEC3. die hata verio kafasına göre takılıo deli oluom yaw

123xxx123

Üye
güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor!

m1903t

Üye
nasıl kurucaz bunu yardım edermisiniz direk hafıza kartının içine mi atıp kurcaz ?

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür

nonexist_t

Üye
arkadaşlar 1.40 trial oyunları nerden bulabilirim .hack yapılmadan tam sürümlerini açamıyormuyuz

spider73

spider73

Üye
teşekkürler

hfgds

Üye
Sertifika süresi geçmiş..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
teşekkürler

gezegenix