Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40
Sponsorlu Bağlantılar
serserim1905
Üye
ya ben n81 de yapamıyorum pachi yükleyemiyorum yüklerken takılıyo ardından yüklenemiyor diyor cihaz hackli fakat olmuyor ya
kerten_kelebek
Üye
teşekkürler
yhedex
Üye
sürüm 1.30 yazıo indirirken
aşikar53
Üye
eline koluna sağlık da n85 de sertifika sorunu var sertifikalı yorum hata veriyor yardım başka yolu varmı teşekkürler .
herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor
herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor
hayırLı oLsun .. evet bazı oyunLar sorunLu , o sorunLar da oyunun kendi setup dosyaLarından kaynakLanıyor . maaLesef şimdiye kadar buna çözüm buLunamadı .
wildtiger223
Üye
tesekkurler
ufuk121
Üye
sertifika sorunu veriyor anlamiyorum ben bu isleri sertikalandirip neden koymuyonuz --rap
wildtiger223
Üye
aynı dert bende de var beyler ngage 1.40.1557i kurdum oyunları tam sürüm yapmak icin pack-unpack kuruom ama oyunlar yine tam dıil tel hackli n79 bide oyunlara bazen girio bazen KERN-EXEC3. die hata verio kafasına göre takılıo deli oluom yaw
123xxx123
Üye
güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor!
m1903t
Üye
nasıl kurucaz bunu yardım edermisiniz direk hafıza kartının içine mi atıp kurcaz ?
berk bilgin
Üye
Teşekkür
nonexist_t
Üye
arkadaşlar 1.40 trial oyunları nerden bulabilirim .hack yapılmadan tam sürümlerini açamıyormuyuz