Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

Sponsorlu Bağlantılar

gezicier

Üye
arkadaşim emeğine sağlik cok teşk. ederim telim n95 bende oldu saygılar

endrocu

endrocu

Üye
6220c telefonum var.N-gage ile ilgili telefonda hiç birşey yok.N-gage oyun bu telefona yükleniyormu?Yükleni yorsa en başından ne yapmalıyım.

melborne

Üye
Tel.im N86 8GB..önce telefondaki n-gage ilişkin ne varsa uygulama yöneticisinden kaldırdım..sora tüm oyunları yine bu yöntemle kaldırdım..(bu arada telefonda helox2.v2.2 yüklü)..ardından n-gage 1.40'ı sıfırdan yükledim..ardından beğendiğim yaklaşık 6-8 oyunu yükledim..en son sizin patch'i yükledim..Oyun logolarındaki "trial" ibaresi gitti tamam..ama bu sefer de oyun açmaya çalışırken telefon kern-exec3. error veriyor..nerede hata yapmış olabilirim??

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
melborne dostum,oyun oynayacağımız zaman sistem dosyalarına erişimi kapalı tutacağız,bunun için telimiz zaten hackli,capson ve capsoff programları yüklüyse eğer capson u tıklayıp tekrar deneyelim. Siteye şuan cepten bağlandım. Ayrıntılı yardımcı olamıyorum,sisteme erişimi kapatırsak düzelecektir. Eğer olmazsa sabah daha net bir şekilde yardımcı olurum. Kal sağlıcakla dostum :)

gizlikral35

Üye
Merhaba telefonun N96 1.20 N-Gage yi yükledim daha sonrada tetris oyununu en sonda pachti kurdum ama ngage yi açtığımda trial yazısı kalkıyor fakat yinede satın al yazısı falan çıkıyor bu normalmi yoksa bir yerlerde eksikmi yapıyorum teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba telefonun N96 1.20 N-Gage yi yükledim daha sonrada tetris oyununu en sonda pachti kurdum ama ngage yi açtığımda trial yazısı kalkıyor fakat yinede satın al yazısı falan çıkıyor bu normalmi yoksa bir yerlerde eksikmi yapıyorum teşekkürler

Merhaba Dostum ..
Bu normal , sizde hata yok. Kurduğunuz oyun tam sürüm değil. Tam olarak cr.ack li yani kırılmış oyunları yüklerseniz bu hatayı almazsınız. Buradaki patch işlevini gerçekleştirmiş sorun yok. Sitede fu.ll oyunlar mevcut , mesela başka bir oyunda deneyin sorun çıkmayacaktır .

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ellerine sağlık sağolasın

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hakan Sen de sağol kardeşim :oke:

melborne

Üye
Samsunspor kardeş, gecikmiş cevap için özür dilerim..şimdi önce telefonda yüklü programlar şunlar: helloox2.v2 - rompatcher+ - leftup/MODO - ... senin uyarın üzerine capsonoff ve xplore v.1.30 yükledim..

hellox2'yi youtube'daki görüntülü anlatıma bakarak yükledim, yani ne kadar doğru yaptım bilmiyorum..ama artık her yeni program yükleyişte sertifika,vs. sorulması kesildiğine göre telefon herhalde h-ack-lenmiştir diye tahmin ediyorum..sistem dosyalarına erişimi modo ile yapabiliyormuşuz meğer sonradan farkettim :)..ama xplore'la sistem dosyalrına hiç giremiyorum..vardır mutlaka bi püf noktası belki ama ben çözemedim..capsonoff programını da bir yerden bulup onu da yükledim..

şimdi "capson" veya "capsoff" tıkladığımda herhangi bir değişiklik olmuyor..xplore zaten sistem dosyalarına hiç erişemiyordu, Modo ise ne yaparsam yapayım her daim sistem dosyalarına girebiliyor yani capsonoff farketmiyor..bunu neden anlatıyorum çünkü senin anlatımından anladığım kadarıyla capson yaptığımda modo dahil hiçbir şekilde sistem dosyalarına (C:\SYS, vs) erişemememiz gerekir diye düşündüm? bilmem yanlış mı anlamışım??

rompather+'ı açtığımda "installserver_FP2" ve "open4all" diye iki seçenek var..meğer bunları açıp kapatabiliyormuşuz..ben de ikisini birden kapattım..sonra bir baktım ki oyunlara girebiliyorum artık hata vermiyor :sn:

ama şimdi de trial yazısı kalkmış olmasına rağmen oyunlarda sadece trial versiyon oynayabiliyorum..:(..gizlikral35 arkadaşla aynı problem sanırım..bu arada acaba her oynu ayrı ayrı yükleyip yani "bir oyun bir patch" şeklinde mi yapmamız gerekiyor?..çünkü ben aç gibi önce bir sürü oyun yükleyip sonradan tek seferde patch kurmuştum..

..sağlıcakla kal samsunspor kardeşim..bence az kaldı çözücez bu işi:oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melborne Dostum ;

Estağfurullah ne özürü ..

öncelikle bu güzel yorumun için ben sana teşekkür ederim sağolasın dostum .. sorularını tek tek ele alırsak ;

Telefonun artık hac.kli ..

Bir şekilde de olsa erişimi açıp kapatabiliyorsun gayet güzel , zaten oyunları oynayabilmemiz için sadece o anlık sistem erişimimizin kapalı olması gerekiyor , sen bunu başarmışsın ..

Patch için ise bir kez kurmamız yeterli oluyor . ben sıkıntının senin indirdiğin oyunların tam olarak kırılmamış olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum . oyunları acaba nereden yükledin dostum , ben sana yazımın sonunda link de vericem , bir de oradaki oyunları denemeni tavsiye edicem çünkü ben oradan yüklüyorum ve hepsi fu-ll oluyor.

capson ve capsoff bir değişiklik yapmıyor ise onları kaldırabilirsin , nasılsa erişimi kapatıp açabiliyorsun ..

x-plore de ki o bahsettiğin püf noktası ise şu dostum .. programdayken ( 0 ) a basıyoruz ilk 4 seçeneği aktif halde bırakıyoruz yani , gizli dosyaları - sistem dosyalarını göster diyoruz bu şekilde ulaşmış olacaksın dostum..

oyunları buradan çekersen sorun kalmıcak diye düşünüyorum http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/n-gage-2-0-oyunlar-binpda-en-iyiler-172320.html eğer burdan kurmadıysan oyunları mevcut tüm oyunları silip buradan teker teker n-gage klasörüne atarak kurarsak daha sağlıklı olur . kurulum bittikten sonra n-gage den çıkıp patch i kuralım , bundan sonraki oyunlar için istemeyecektir ..

Haydi başarılar dostum kolay gelsin , sağlıcakla kal ..

tedor

Üye
Kardesim sana ne diyim bilemiyorum yha allah razı olsun süpersin kac zamandır bunu arıyodum n-79uma sorunsuz yükledim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardesim sana ne diyim bilemiyorum yha allah razı olsun süpersin kac zamandır bunu arıyodum n-79uma sorunsuz yükledim

Allah Senden de Razı Olsun Kardeşim :) çok sevindim Güle Güle Oyna :)

melborne

Üye
samsunspor kardeş..ayrıntılı açıklaman için ben de teşekkür ederim..
gerçi tartışma alanı burası değil ama bir türlü bulamadım.. senin verdiğin linkteki oyunları telefon tanımıyor(iki tanesini denedim sisx,vs. uzantılı değil oyunlar)..herhalde n-gage 2.0'ı da yüklemem gerekiyor ama netteki n-gage 2.0 linkleri de hep ölü..bir de her işletim istemi için farklı oluyor sanırım..benim ki OS 9.3 Feature pack 2 sınıfıymış..N86 'ya uygun program sürümleri çıkana kadar runner626'ya devam gibi gözüküyor:(..yanılıyor muyum acaba?

--------------- Ekleme ---------------

"Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu"..meğersem cevap maxicep forumda iki satır aşağıda elimizin altındaymış:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
melborne kern exec çözümü :

telefonunuzun hackli olmaması ve open4all aktif ve otomatik yapmasından dolayıdır.Bu hatayı görmemek için telinizi hackleyip installserver.exe auto ve enable yapmak open4all disable ve otomatik modunun pasif olması gerekiyor.

Oyunları tanımamasının imkanı yok , nasıl tanımıyor yani hangi hata uyarısını veriyor ?

melborne

Üye
yanlış aktardığım için özür dilerim..oyunları tanımama diye bir şey yok..tamamen benim hatam..cr-ack oyunları yükledim..installserverFP2 ve open4all dosyaları C:\SYS\BIN içinde görünüyor..patch işlemini de anlatılanlara uygun olarak yaptım..oyuna başlamadan önce installserver aktif ve ope4all kapalı ve auto-pasif..ama kern.exec hatası ile oyundan düşme devam ediyor..benim demek istediğim acaba ha-ckli oyun sürümleri N86 8 GB (OS 9.3 FP2) cihazlara uygun olmayabilir mi?..

Bu arada kardeşimin N95'inde patch dosyanız çalıştı oyunlar sorunsuz oynanıyor..Biraz gecikmiş olsa da EMEĞİNİZE SAĞLIK!!

kemal21

kemal21

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama bir sorum olacak içinizde n gage 1.40 ı n73 e kurabilen ve çalıştırabilen oldumu eğer varsa bu konuda banada yardımcı olabilirse çok sevinirim

djsabay

Üye
:nono:
melborne kern exec çözümü :

telefonunuzun hackli olmaması ve open4all aktif ve otomatik yapmasından dolayıdır.Bu hatayı görmemek için telinizi hackleyip installserver.exe auto ve enable yapmak open4all disable ve otomatik modunun pasif olması gerekiyor.

Oyunları tanımamasının imkanı yok , nasıl tanımıyor yani hangi hata uyarısını veriyor ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yha samsunlu bende sandımki hack yapmadan sadece emilatoru yukseltıp patch i kurcagız ve kırılmıs oyunları kurunca calısacak n79 vardı yalan oldu her sey desene hackli teller için geçerli die yha allah allah ugrastırdın beni şimdi kaldırdım emilatorle oyunları sımdı bir saat ugras yuklemeye bi daha :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilahi Serhat alemsin yani , inan güldürdün beni .. Dostum senin biliyor olman gerekir n-gage in ha_ckli cihazlarda çalıştığını

bu patch sadece oyunları fu-ll yapıyor :)

Üst Alt