İndirimle 652 TL620 ye niye hiç indirim yapmıyorlar

Kavuştum 920 ye kırmızı Bi tane kalmış o da her müşterinin eline verdikleri telefonu bende beyaz aldım içim rahat etsin diye

Bunu kesinlikle kullanmalısınÇok saol kardeşim onun dışında Bi sıkıntım yok. Ama şunu da yapsan iyi olur dediğiniz bir şey varsa söyleyin

Bu arada ben bayağı bayağı geçmiş zaman konuşmaya başladım yahu
Benim telefona ne oldu bak şimdi aklıma geldi 
Bence rapdialer'a gerek yok. Belli bir süre kullandıktan sonra ben wp8'in telefon menüsüne alışmıştım. Gayet rahat ulaşıp istediğim kişiyi arayabiliyordum. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiBu arada ben bayağı bayağı geçmiş zaman konuşmaya başladım yahu
Benim telefona ne oldu bak şimdi aklıma geldi
![]()

Harbiden senin cihaz ne alemde Özgür?Bu arada ben bayağı bayağı geçmiş zaman konuşmaya başladım yahuBenim telefona ne oldu bak şimdi aklıma geldi
![]()
Hayır bir an önce ne olacaksa olsun da ona göre tüketici haklarına gidecem daha
Hazır gaza gelmişkene halledeyim onu da diyorum
Bu arada 5800 ne zor telefonmuş ya, yakın da ben bozarım 5800'ı. Cihaz bana yetişemiyor, ben de onu beklemekten sıkıldım
Zamanında ne kullanmıştım halbuki, peh yıllar hızla geçiyor be 

Böyle durumlar için bizim buralarda Nasreddin hocanın şu deyimini kullanılırlar Özgür "Ölme eşeğim ölme yaz gelecek" ve ayrıcı metanetin içinde sana üstadımdan bir dörtlük.Şu anda İstanbul Teleservice merkezinde. İşlem sırasındaymış yani daha bakmaya başlamamışlar. Cihazlar kayıt sırasına göre bakılıyor anladığım kadarıyla daha benim cihaza sıra gelmedi. Başka bir arkadaş cihazını benden bir gün önce izmir teleservise bırakmış, onunki de istanbul merkezde ve onunkinin durumunda bekliyor gibisinden bir şey yazmışlar sanırsam bakmaya başladılar. Eh, artık benim cihaza sıra gelmesine de az kaldı demektirHayır bir an önce ne olacaksa olsun da ona göre tüketici haklarına gidecem daha
Hazır gaza gelmişkene halledeyim onu da diyorum
Bu arada 5800 ne zor telefonmuş ya, yakın da ben bozarım 5800'ı. Cihaz bana yetişemiyor, ben de onu beklemekten sıkıldım
Zamanında ne kullanmıştım halbuki, peh yıllar hızla geçiyor be
![]()

Güzel di bu GökçenNormalde sabırlı bir insanımdır ama l920'yi kullanamamak insanı kötü etkilyor bir yandan be
![]()

birincisi City lensim çalışmıyor yani çalışıyordu ama bugun sabah güncellemesini indirdim açtığımda normal kuş bakışı harita açıyor ve baktığım yönü gösteriyor eski haline nasıl getiririm ? İkincisi de ekranın dönmesi durmuyordu diye hatırlıyorum yatarken telefon kullanamıyorum ya hala durmuyor mu güncelleme gelmedi mi buna ?