ŞOK !! Lumia 920 Vatanda 1268 Tl

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
620 ye niye hiç indirim yapmıyorlar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Kavuştum 920 ye kırmızı Bi tane kalmış o da her müşterinin eline verdikleri telefonu bende beyaz aldım içim rahat etsin diye

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kavuştum 920 ye kırmızı Bi tane kalmış o da her müşterinin eline verdikleri telefonu bende beyaz aldım içim rahat etsin diye

Hayırlı olsun,darısı benim başıma artık:)

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Ya Bi sıkıntım var ben e facemi ekledim de twitter imi nasıl ekleyeceğim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayarlar/ Eposta+Hesaplar bölümünden Twitter hesabını tanımlaman yeterli.

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol kardeşim onun dışında Bi sıkıntım yok. Ama şunu da yapsan iyi olur dediğiniz bir şey varsa söyleyin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok saol kardeşim onun dışında Bi sıkıntım yok. Ama şunu da yapsan iyi olur dediğiniz bir şey varsa söyleyin
Bunu kesinlikle kullanmalısın :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence rapdialer'a gerek yok. Belli bir süre kullandıktan sonra ben wp8'in telefon menüsüne alışmıştım. Gayet rahat ulaşıp istediğim kişiyi arayabiliyordum. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :D Bu arada ben bayağı bayağı geçmiş zaman konuşmaya başladım yahu:hmmm Benim telefona ne oldu bak şimdi aklıma geldi :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bence rapdialer'a gerek yok. Belli bir süre kullandıktan sonra ben wp8'in telefon menüsüne alışmıştım. Gayet rahat ulaşıp istediğim kişiyi arayabiliyordum. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :D Bu arada ben bayağı bayağı geçmiş zaman konuşmaya başladım yahu:hmmm Benim telefona ne oldu bak şimdi aklıma geldi :D
:kop2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Şu anda İstanbul Teleservice merkezinde. İşlem sırasındaymış yani daha bakmaya başlamamışlar. Cihazlar kayıt sırasına göre bakılıyor anladığım kadarıyla daha benim cihaza sıra gelmedi. Başka bir arkadaş cihazını benden bir gün önce izmir teleservise bırakmış, onunki de istanbul merkezde ve onunkinin durumunda bekliyor gibisinden bir şey yazmışlar sanırsam bakmaya başladılar. Eh, artık benim cihaza sıra gelmesine de az kaldı demektir :D Hayır bir an önce ne olacaksa olsun da ona göre tüketici haklarına gidecem daha :D Hazır gaza gelmişkene halledeyim onu da diyorum :D Bu arada 5800 ne zor telefonmuş ya, yakın da ben bozarım 5800'ı. Cihaz bana yetişemiyor, ben de onu beklemekten sıkıldım :D Zamanında ne kullanmıştım halbuki, peh yıllar hızla geçiyor be :D:D

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Vatan ucuza satar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu anda İstanbul Teleservice merkezinde. İşlem sırasındaymış yani daha bakmaya başlamamışlar. Cihazlar kayıt sırasına göre bakılıyor anladığım kadarıyla daha benim cihaza sıra gelmedi. Başka bir arkadaş cihazını benden bir gün önce izmir teleservise bırakmış, onunki de istanbul merkezde ve onunkinin durumunda bekliyor gibisinden bir şey yazmışlar sanırsam bakmaya başladılar. Eh, artık benim cihaza sıra gelmesine de az kaldı demektir :D Hayır bir an önce ne olacaksa olsun da ona göre tüketici haklarına gidecem daha :D Hazır gaza gelmişkene halledeyim onu da diyorum :D Bu arada 5800 ne zor telefonmuş ya, yakın da ben bozarım 5800'ı. Cihaz bana yetişemiyor, ben de onu beklemekten sıkıldım :D Zamanında ne kullanmıştım halbuki, peh yıllar hızla geçiyor be :D:D
Böyle durumlar için bizim buralarda Nasreddin hocanın şu deyimini kullanılırlar Özgür "Ölme eşeğim ölme yaz gelecek" ve ayrıcı metanetin içinde sana üstadımdan bir dörtlük.:tebessüm:

Sabrın sonu selamet,
Sabır hayra alamet,
Bela sana kahretsin,
sen belaya selam et.;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel di bu Gökçen:alkis:good: Normalde sabırlı bir insanımdır ama l920'yi kullanamamak insanı kötü etkilyor bir yandan be :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel di bu Gökçen:alkis:good: Normalde sabırlı bir insanımdır ama l920'yi kullanamamak insanı kötü etkilyor bir yandan be :D
:bigstar:

Oooof offf, benden sana gelsin be Özgür.

Orhan Gencebay'dan:
-Batsın bu dünya
-Sende haklısın.:)

Neyse konu sohbetten kapanmadan ben kaçayım Özgür. Senin için hakkında hayırlısını diliyorum. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Eyvallah sağ ol:alkis

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Bi iki şey daha sorayım ben konu amacından çıktı da sorularımdan dolayı kusura bakmayın :) birincisi City lensim çalışmıyor yani çalışıyordu ama bugun sabah güncellemesini indirdim açtığımda normal kuş bakışı harita açıyor ve baktığım yönü gösteriyor eski haline nasıl getiririm ? İkincisi de ekranın dönmesi durmuyordu diye hatırlıyorum yatarken telefon kullanamıyorum ya hala durmuyor mu güncelleme gelmedi mi buna ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra hiç bir uygulamayı eski sürümüne tekrar yükleyemezsiniz. :no: Ekran döndürme kilidi gibi seçeneklerin GDR3 güncellemesi ile gelmesi bekleniyor.

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
yani bilen göz normal çalışmayacak mı artık mağazadaki ekran görüntülerinde bildiğimiz bilen göz var ama bendeki öyle değil işte onu anlatmaya çalışıyorum