Telefon Tavsiyesi lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzam :D anneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım :D tek sorun oyun :D
Dikkat et 920 aldıktan sonra s3 ü duvara çalma
valla kamerasına baktım wp konularından gerçekten muazzam :D anneme s3 verebilirim daha almadan yanaşmaya başladım :D tek sorun oyun :D
Harbiden ben olsam S3 ü anneme veririm. O nasıl bir yavaşlık hele rehber falan olmadık yerlerde kasıyo.
oyun yok sorun ettiğim o :D gta Sa falan :) bide şarj nasıl 920 nin ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye

GTA S.A var ki şarjı da S3ten iyidir

• Beğen
Tepkiler: ortak42
oznkrts

oznkrts

Üye
bencede s3 ü ver annene :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

GTA san andreas mağazada var.
Gameloft'un oyunlarının çoğu var.
Son çıkan oyunlar (popüler olan) çoğu var
bir tek Electronic Arts sıkıntı yapıyor büyüklerden, bana göre

• Beğen

Emre

Üye
lumia 920de adreno 225 gpu var orta ayarda gtsa kasmadan oynayabilirsin.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Ah ah zamanında ne yalvarmistim anneme yeni discovery aldığımızda. Tabi o zamanlar emektar vardı galaxy s ile ne çileler çektik :D

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Ah ah zamanında ne yalvarmistim anneme yeni discovery aldığımızda. Tabi o zamanlar emektar vardı galaxy s ile ne çileler çektik :D
Çok inatlar daha telefonu almadan diretti iyice s3 veriyoz beğenmiyor oysaki ace 2 de delirdi hafızadan kasmadan :D

byAndroid

byAndroid

Üye
S3 fena değil aslında alması gerek :D

baskahmet

baskahmet

Üye
920

• Beğen
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bana kalırsa 920 döver :)

• Beğen
osmanmert94

osmanmert94

Üye
920

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
cihazla ne yapmak istersin? sınır tanımam dersen wp den uzak dur.
valla androidde sınır tanımadım ama sıkıldım bu işlerden arkadasımın biride uğraşırdı ıphone 5s aldı rahatladı bende wp'ye geçip elimi bu işlerden çekmek istiyorum stabil yaşam istiyorum :D
Arkadaşlar 920'ye baktım ekran beyaz yerler sarımtırak telefon kirmizi cok temiz hatasız ama ekran sarımtırak vazgeçtim 925 buldum temiz ama kutu garanti yok :( 550 dedi fiyatına..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
valla androidde sınır tanımadım ama sıkıldım bu işlerden arkadasımın biride uğraşırdı ıphone 5s aldı rahatladı bende wp'ye geçip elimi bu işlerden çekmek istiyorum stabil yaşam istiyorum :D
Arkadaşlar 920'ye baktım ekran beyaz yerler sarımtırak telefon kirmizi cok temiz hatasız ama ekran sarımtırak vazgeçtim 925 buldum temiz ama kutu garanti yok :( 550 dedi fiyatına..
Ekran için garantiye vermek gerekiyor benimki de öyle oldu

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
enterneoll

enterneoll

Üye

Üst Alt