ŞOK !! Lumia 920 Vatanda 1268 Tl

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
ŞOK !! Lumia 920 Vatanda 1268 Tl
Arkadaşlar Lumia 925 i beklemekte kararlıydım fakat elimde kalan son telefon da bozuldu şu an arkadaşımın telefonunu kullanıyorum çaresizlikten gidip yarın 920 yi almayı düşünüyorum tüm ürünlerde yüzde 30 indirim yapmışlar. Sizce alayım mı ? Ve alırsam hangi renk ? Ben kırmızı düşünüyorum :D

Türe

Türe

Üye
Siyah al. Arkası mat çünkü. Diğerleri polikarbon.

serinaga

serinaga

Üye
Bir şokta benden, Lumia 820 Media Markt'ta 979 TL. Bu arada Lumia 720 989 TL. Hahhahaaa 10 TL takmış 720, yeni kuşak Lumia'ların habercisi bunlar ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
720nın onunu kesmesinler

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sen 820 kullanıyormuşun ne diyosun gerçekten memnun musun telefondan ben aylardır araştırıyorum bu telefonu ama 925 i beklemeye karar vermiştim şartlardan dolayı vazgeçtim

• Beğen
Tepkiler: katil_197
serinaga

serinaga

Üye
Hocam sen 820 kullanıyormuşun ne diyosun gerçekten memnun musun telefondan ben aylardır araştırıyorum bu telefonu ama 925 i beklemeye karar vermiştim şartlardan dolayı vazgeçtim

Şuan 820'den yazıyorum, ilk çıktığı gün aldım, beni son derece tatmin ediyor ama sanırım oyun oynayanlar için 8 Gbyte hafıza yeterli olmuyor, hoş ben 32 Gbyte hafıza ilave ettim, artırılabilir hafızası olması güzel ama şimdilik uygulama yüklenemiyor, kamera ile harika videolar çekiyor, ama fotoğraf çekiminde biraz daha geliştirilmesi gerek, bunların dışında her şeyiyle harika bir telefon, ben tavsiye ederim ...

pirenuri

pirenuri

Üye
1020 yi bekle her yönüyle yetsin sana :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'yi o fiyata yakaladıysan bekleme git al :)

qwerty5757

qwerty5757

Üye
kırmızı renk çok hoş duruyor tavsiye ederim

MaxipmaN

Üye
10 lira veririm beklentilerimi vermiyorlar dA

mesutcinik

mesutcinik

Üye
920 ve 925 arasında donanımsal olarak (kablosuz şarj hariç) bir fark olmadığını düşünürsek, o fiyata 920 bulduysan bekleme git al kırmızı rengide güzeldir :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O değil de 720ciler kızar şimdi kampanyalarda 10 lirayla 1GB ramı kaçırdılar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyat çabuk düşmüş wp çıkmada önce en iyisi n8 vardı o bile uzun süre yüksek kaldı fiyatlar en azından yeni modeller gelene kadar düşmemeliydi diye düşünüyorum

chethin

chethin

Üye
925 de aralarında şu farklar var 925de 6 lens var ve daha ince daha hafif ama kablosuz sarj için kılıf gerekiyor.Assında NOKİA lumia serisinden istediğini al hepsi kaliteli ve canlı renklere sahip

serinaga

serinaga

Üye
orası öyle ama 720'de tasarım olarak 820'nin önüne geçer bence biraz

Aslında Ram 1Gbyte olsaydı 720 fırtınalar estirirdi vesselam ama en can alıcı noktaya takılıyor ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
orası öyle ama 720'de tasarım olarak 820'nin önüne geçer bence biraz

Şuan tasarımı geçeceksin cunku L820 nin tasarımı kotu değil önemli olan donanımı ve ayrıcalıkları.1 GB Ram gibisi var mı ?

alical33

alical33

Üye
920 yi o fiyata bulduysan al bence kırmzısda güzel ama siyah bu aralar bana daha cazip geliyot birde siyahın arkası mat o yüzden elden kaymıyor diğer renkler kaygan telefonu kılıfla kıllanmam diyosan bence siyah :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir şokta benden, Lumia 820 Media Markt'ta 979 TL. Bu arada Lumia 720 989 TL. Hahhahaaa 10 TL takmış 720, yeni kuşak Lumia'ların habercisi bunlar ...

Vatan'da;
Lumia 720, 895 TL
Lumia 520, 540 TL

partyhard

Üye
Hep bu fiyata zaten. şok olcak bişey yok