Normalinde tuş yokmuydu o.OBenim kullandığım "i" li olan değil normal olanıydı yani tuş falan yok![]()
Evet çok övüyorlar basslar konusunda falan. Zaten benim için önemli olanda o. Sagopa cıyız Allahın adamıyız![]()
Hocam dinlediğimiz türlere göre değişir ben Pop ve Sagopa dinliyorum ve benim için en alınabiliri buymuş. Sony MDR EX-50LP yi de öneriyorlardı.denemeden kulaklık alma, bassların midleri öldürmemesine, dengeli bir bass ı olmasına dikkat et, herkes bass ı iyi olsun da farketmez diyor ama bana göre müziğin düşmanıdır bass, ayrıntıları duyamadıktan sonra kulaklıkla müzik dinlemenin bir anlamı kalmıyor.
Hocam onu satan bir site bulamadım doğru düzgünBende Sony MDR-EX 50 var. Baslarından çok memnunum. Denemeni tavsiye ederim bir şekilde. Bu dediğinizi hiç kullanmadım ancak benimki gayet iyi. Çok verimli bass tepkisine sahip. Ben 40₺ vermiştim geçen yıl. Hala öyledir. Ayrıca çok yumuşak silikonu ve çok kullanışlı. Aşırı rahat. Bir bakın![]()
Aynen öyleyim böyle yatarken müzik dinlediğimde bass ı topuklarımda bile hissetmeliyim. Sennheiser bende almak isterim ama 40-50₺ bütçe olunca işte .s@osmanmert94 iki modeli de kullanmadım ikisi arasında tavsiye de veremiyecem, 7 yıl önce sennheiserla tanıştıktan sonra başka marka almadım, dediğin gibi dinlediğin müzik türü de önemli, ben hangi müzik türü olursa olsun bass dominant kulaklık kullanmam şahsen, ama bass seviyorsan artık bişey diyemem ona da.
Aynen öyleyim böyle yatarken müzik dinlediğimde bass ı topuklarımda bile hissetmeliyim. Sennheiser bende almak isterim ama 40-50₺ bütçe olunca işte .s
sanırım müzik değil de bass seviyorsun, bu kadar bass tan sonra aynı müzikleri bass mid ve tizleri debgeli bir sennheiser la dinle istemsizce etrafına bakarsın ne oluyor dersin kendi kendine, daha önce hiç duymadığın sesleri keşfedince insanın daha da müzik dinleyesi geliyor, hele bi de .flac olsa tadından yenmez.Ben kafama göre EQ ayarlıyorum hocam. Mid ve tizleri de dengeliyorum. Ama bass gücü bulunacak elimin altında. Ben müziği severim tabiki özellikle sözleri beni benden alıyorsa. Ama kalp ritmini etkileyen basslar olunca heyecan katıyor işe. Şöyle dediğiniz gibi bir Sennheiser kullanmak isterim elbette ama öğrenciyim o kadarına şimdilik gerek yok.sanırım müzik değil de bass seviyorsun, bu kadar bass tan sonra aynı müzikleri bass mid ve tizleri debgeli bir sennheiser la dinle istemsizce etrafına bakarsın ne oluyor dersin kendi kendine, daha önce hiç duymadığın sesleri keşfedince insanın daha da müzik dinleyesi geliyor, hele bi de .flac olsa tadından yenmez.
Hocam fiyat aştı beniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
67tl, tuşu da mikrofonu da çalışıyor. Sesi de basslı ancak bası diğer frekansları örtmüyor, enstrüman ayrımı da güzel