Tavsiye Creative EP630 - Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Creative EP630 - Lumia 920
Arkadaşlar Creative EP-630 almayı düşünüyorum. Lumia 920 kulaklığı bozuldu. Sizce uyumda bir problem olur mu? Creative EP-630, Lumia 920'de sorun çıkarır mı?

Teşekkürler.. :)

skynet

Üye
Ben 620'de denedim sorunsuz çalışıyordu :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Hmm heralde 920de de olur. Şey peki tuşu çalışıyor muydu?

skynet

Üye
Benim kullandığım "i" li olan değil normal olanıydı yani tuş falan yok :)

skynet

Üye
Evet normali sade.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Ben var sanıyordum da tüh neyse çok mühim değil.
Açıkçası çok araştırmadım max 50tl bütçem vardı en iyisi o dediler.

skynet

Üye
Bende var ep630'u denediğimde basslar daha derin ve yüksek geliyordu 620'de yani eğer benim sony bozulursa bende o kulaklığı alcağım büyük ihtimal :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok övüyorlar basslar konusunda falan. Zaten benim için önemli olanda o. Sagopa cıyız Allahın adamıyız :D

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar creative ep630 kullanıcısıyım. Bu fiyat aralığında daha iyi bas kalite sunan kulaklık yok. Yalnız 2 sene önce hepsiburadadan aldığım ep 630un tek tarafı sesi daha az iletiyordu. Neyse bende 2 hafta önce bir daha sipariş ettim fakat önce aldığım ep630 ile yeni aldığım ep630 un arasında kablo kalınlığı farkı var. Önceki aldığımın kablosu daha iyiydi... Yani adamlar kabloyu inceltmişler daha dayanıksız hale gelmiş diyebilirim..

Ayrıca kulaklığı aldıktan sonra fatura yanında garanti belgesinide kaybetmeyin. Benim Faturam olduğu halde boş garanti belgesi olmadığı için garanti ürünü yapmamıştı. Sahtekarlar. Bu dedğimide unutmayın. Saygılar

emz

emz

Üye
Evet çok övüyorlar basslar konusunda falan. Zaten benim için önemli olanda o. Sagopa cıyız Allahın adamıyız :D

Bende Sony MDR-EX 50 var. Baslarından çok memnunum. Denemeni tavsiye ederim bir şekilde. Bu dediğinizi hiç kullanmadım ancak benimki gayet iyi. Çok verimli bass tepkisine sahip. Ben 40₺ vermiştim geçen yıl. Hala öyledir. Ayrıca çok yumuşak silikonu ve çok kullanışlı. Aşırı rahat. Bir bakın ;)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
denemeden kulaklık alma, bassların midleri öldürmemesine, dengeli bir bass ı olmasına dikkat et, herkes bass ı iyi olsun da farketmez diyor ama bana göre müziğin düşmanıdır bass, ayrıntıları duyamadıktan sonra kulaklıkla müzik dinlemenin bir anlamı kalmıyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
denemeden kulaklık alma, bassların midleri öldürmemesine, dengeli bir bass ı olmasına dikkat et, herkes bass ı iyi olsun da farketmez diyor ama bana göre müziğin düşmanıdır bass, ayrıntıları duyamadıktan sonra kulaklıkla müzik dinlemenin bir anlamı kalmıyor.
Hocam dinlediğimiz türlere göre değişir ben Pop ve Sagopa dinliyorum ve benim için en alınabiliri buymuş. Sony MDR EX-50LP yi de öneriyorlardı.
Sizce siparişi iptal ettirip Sony almalı mıyım?
Bende Sony MDR-EX 50 var. Baslarından çok memnunum. Denemeni tavsiye ederim bir şekilde. Bu dediğinizi hiç kullanmadım ancak benimki gayet iyi. Çok verimli bass tepkisine sahip. Ben 40₺ vermiştim geçen yıl. Hala öyledir. Ayrıca çok yumuşak silikonu ve çok kullanışlı. Aşırı rahat. Bir bakın ;)
Hocam onu satan bir site bulamadım doğru düzgün

meg1ddo

meg1ddo

Üye
@osmanmert94 iki modeli de kullanmadım ikisi arasında tavsiye de veremiyecem, 7 yıl önce sennheiserla tanıştıktan sonra başka marka almadım, dediğin gibi dinlediğin müzik türü de önemli, ben hangi müzik türü olursa olsun bass dominant kulaklık kullanmam şahsen, ama bass seviyorsan artık bişey diyemem ona da.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
@osmanmert94 iki modeli de kullanmadım ikisi arasında tavsiye de veremiyecem, 7 yıl önce sennheiserla tanıştıktan sonra başka marka almadım, dediğin gibi dinlediğin müzik türü de önemli, ben hangi müzik türü olursa olsun bass dominant kulaklık kullanmam şahsen, ama bass seviyorsan artık bişey diyemem ona da.
Aynen öyleyim böyle yatarken müzik dinlediğimde bass ı topuklarımda bile hissetmeliyim. Sennheiser bende almak isterim ama 40-50₺ bütçe olunca işte .s

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Aynen öyleyim böyle yatarken müzik dinlediğimde bass ı topuklarımda bile hissetmeliyim. Sennheiser bende almak isterim ama 40-50₺ bütçe olunca işte .s
:) sanırım müzik değil de bass seviyorsun, bu kadar bass tan sonra aynı müzikleri bass mid ve tizleri debgeli bir sennheiser la dinle istemsizce etrafına bakarsın ne oluyor dersin kendi kendine, daha önce hiç duymadığın sesleri keşfedince insanın daha da müzik dinleyesi geliyor, hele bi de .flac olsa tadından yenmez.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi
:) sanırım müzik değil de bass seviyorsun, bu kadar bass tan sonra aynı müzikleri bass mid ve tizleri debgeli bir sennheiser la dinle istemsizce etrafına bakarsın ne oluyor dersin kendi kendine, daha önce hiç duymadığın sesleri keşfedince insanın daha da müzik dinleyesi geliyor, hele bi de .flac olsa tadından yenmez.
Ben kafama göre EQ ayarlıyorum hocam. Mid ve tizleri de dengeliyorum. Ama bass gücü bulunacak elimin altında. Ben müziği severim tabiki özellikle sözleri beni benden alıyorsa. Ama kalp ritmini etkileyen basslar olunca heyecan katıyor işe. Şöyle dediğiniz gibi bir Sennheiser kullanmak isterim elbette ama öğrenciyim o kadarına şimdilik gerek yok.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

67tl, tuşu da mikrofonu da çalışıyor. Sesi de basslı ancak bası diğer frekansları örtmüyor, enstrüman ayrımı da güzel

osmanmert94

osmanmert94

Üye
    Konu Sahibi

67tl, tuşu da mikrofonu da çalışıyor. Sesi de basslı ancak bası diğer frekansları örtmüyor, enstrüman ayrımı da güzel
Hocam fiyat aştı beni

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
yatarken yüksek seste müzik dinlemenin sağlıklı bişey olmadığını düşünüyorum.

Üst Alt