johnymu67
Üye
n79 da çalışmadı.acquiring data connection diyor.settings e falan da girmiyor.
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-.../skyfire-v0-85-8000-s60v3-updated-178069.html
burdaki eski versiyon çalıştı bende ama bu yenisi bağlantı hatası veriyor.
n79 da çalışmadı.acquiring data connection diyor.settings e falan da girmiyor.
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-.../skyfire-v0-85-8000-s60v3-updated-178069.html
burdaki eski versiyon çalıştı bende ama bu yenisi bağlantı hatası veriyor.
ses icin telefonun yandaki tuşlarını kullanın ve mute yani ses kısık olup olmadıgını 0(sıfır) tuşuna basarak kontrol edin.Gospadi' Alıntı:Bendede videoları acıyor yanlız ses problemi yasıyorum??Telefon modeli e71 bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaslar yazarlarsa memnun kalırım...
cisse009' Alıntı:nasıl kayıt olunuyor biri yardımcı olabilirmi
baglantınızı degiştirmeye çalışın skyfire ın menusunden acılırken mause u asagı cekin ve menu ye basın connection dan baglantı ayarlarında bir oncekini hatırlayı kaldırın. Eger bu da olmaz ise telefonunuzda kayıtlı olarak baglandıgınız ayarları silip tekrar yukleyin ya da kayıt edin.erkamaj' Alıntı:bende önceden n79 da girebiliyordum normal bir şekilde ama şimdi "acquiring data connection" deyip duruyor bir çare yöntem????
selamın aleyküm bende n79 var programı indirim telin hangi bölümüne atcam yani nasıl ukrcam programı bilnem varsa yardımcı olabilr mi
Paylaşım için çok çok teşekkürler gerçekten çok iyi bi program ama bende sadece birkez çalıştı sonra hep acquiring data connection yazıp duruyor menü deki remember last connection secili bir türlü change connection'a getiremedim hiçbir şekilde secmeme izin vermiyor defalarca uygulamayı telefondan kaldırıp yükledim hatta eski versiyonunu yükledim onda soruyor ama bu yenisinde bir türlü başaramadım bağlantı secme ekranı gelmiyor saatlerce acquiring data connection yazır öle kalıyor acaba sizin bi fikriniz varmı bu konuyla ilgili ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Bu arada cihaz n86)
Bu Skyfire' ın N80' de sorunsuz çalışan versiyonu yok mu ?? Yaa ekran çözünürlüğü için hata veriyor ya da hafıza yetersiz uyarısı veriyor !! Hangi sürümü kurmalıyım..Yada skyfire bana hiç mi olmaz..Ağız tadı ile hafıza dolu sorunu vermeden rahatça internete gireceğim bir tarayıcı yokmu N80 için yaa ??
aşagıdaki linkten 0.9 versiyonunu indir kardeşim bir dene bakalım. N80 kullanıcıları kullanabildiklerini soyledikleri versiyondu. Kolay gelsin.
MaxiCep.Com - Bilgilendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?