Sızıntı belle flashladım ama orjinali gelince nasıl yükleyeceğim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı belle flashladım ama orjinali gelince nasıl yükleyeceğim ?
Normal güncelleme gibimi gelicek yoksa anna yükleyip tekrar bellemi yüklicem :|

deli oğlan

Üye
telefonun c7 olduğu için annaya dönemezsin öyle bi şansın yok..orjinal gelince naviden indirip flashlıycaksın arkadaşım..

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Downgrade yokki nasil anna'dan belle yeni surumu yukluyceksiniz!
Yanliz yeni surum ciktigi an sizinti degil kendiniz bile yazmis olsaniz guncelleme yapabilicez.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve carbon_o7
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
peki ama şurası önemli tek şansızımız flash atmak mı yoksa telefondan gözükecek mi bu benim için çok önemli :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
gözükmez çakma senin ki hata verir :nono:
Cakma oluyor.
Peki anlatirmisin neresi cakma yada nasil anlasiliyor cakma oldugu.
Peki siz h-a-ck yaptinizmi ve nasil yaptiniz?
Phoenix kullandiysaniz ozaman sizinkide cakma oluyor zannimca.
Cunku hic bir farki kalmiyor sizin kullandiniz anna surumuyle belle surumunun.
Ama dedelerimizden kalma bir soz var biri bir seye erisemedimi ne mindar dermis bence oda atni cakma oluyor.;)
Arkadaslarin kafasini neden bozuyor yada kalplerini kiriyorsunuz kullanmiyorsaniz kullanmayin.
Zaten azcik anlasaniz hemen yumulursunuz gelin bize halledelim bilmemek degil ogrenmemek .
Lutfen yorum yaparken karsinizdaki arkadaslarin piskolojik durumlarini dusunun.

Ben kalibimi basarim eger guncelleme geldinde eger guncelleme yapamazlarsa ben karsilarim herseylerini ev ev gezerim hallederim.
:emzik::dover:

• Beğen
Tepkiler: umutap, SuaT6027, carbon_o7 ve 1 kişi daha
MertcaN9

MertcaN9

Üye

Cakma oluyor.
Ama dedelerimizden kalma bir soz var biri bir seye erisemedimi ne mindar dermis bence oda atni cakma oluyor.;)
Arkadaslarin kafasini neden bozuyor yada kalplerini kiriyorsunuz kullanmiyorsaniz kullanmayin.
Zaten azcik anlasaniz hemen yumulursunuz gelin bize halledelim bilmemek degil ogrenmemek .

Ben kalibimi basarim eger guncelleme geldinde eger guncelleme yapamazlarsa ben karsilarim herseylerini ev ev gezerim hallederim.

eline ağzına yüreğine klavyene sağlık abi.
telefondan olmazsa sonuçta yine sana gelecez o çok sorun değil Allah razı olsun kimseye hayır demeden yetişiyorsun herkesin ihtiyacına..
çok saol şimdi içim rahatladı ama :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
helal olsun kurtuluş kardeş

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye

Cakma oluyor.

Ulaşmadığım Ne Malum c7 de var bende

Ama haklısınız sızıntı denilince aklıma cfw geliryor ve bir süreliğine ben c7 sinde kurulu olanın cfw olduğunu sandım :D
Forumdada bir konuda bunun hakkında birinin "cfw yi oviden güncellemeye çalıştığında hata veriiyor orjinal yazılım olmadığıyla ilgi " dediğini hatırladım :D
Bu yüzden çakma dedim.

Ama telefondan yükleneceği konusunda olmaz diye düşünüyorum fakat ovi den geri yükleme yoluyla olur heralde

hizan

hizan

Üye
Ulaşmadığım Ne Malum c7 de var bende

Ama haklısınız sızıntı denilince aklıma cfw geliryor ve bir süreliğine ben c7 sinde kurulu olanın cfw olduğunu sandım :D
Forumdada bir konuda bunun hakkında birinin "cfw yi oviden güncellemeye çalıştığında hata veriiyor orjinal yazılım olmadığıyla ilgi " dediğini hatırladım :D
Bu yüzden çakma dedim.

Ama telefondan yükleneceği konusunda olmaz diye düşünüyorum fakat ovi den geri yükleme yoluyla olur heralde

arkadaşım sen konuyu yeterince anlayamamışsın anlaşılan.

bu çakma dediğin belle aslında geröek belle ama denenmesi için forumlara sızdırılmış ve kullanıcıların tepkisini izlemeye almışlar.

ve sonraki yazılımda kullanıcıların yoğun istediği özellik olursa o özellikli yazılım çıkartılıyor ve resmi olarak veriliyor.

onun için resmi yazılım geldiğinde nokia suite olsun, navifirm olsun, telefon üzerinden olsun her türlü yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye
arkadaşım sen konuyu yeterince anlayamamışsın anlaşılan.

bu çakma dediğin belle aslında geröek belle ama denenmesi için forumlara sızdırılmış ve kullanıcıların tepkisini izlemeye almışlar.

ve sonraki yazılımda kullanıcıların yoğun istediği özellik olursa o özellikli yazılım çıkartılıyor ve resmi olarak veriliyor.

onun için resmi yazılım geldiğinde nokia suite olsun, navifirm olsun, telefon üzerinden olsun her türlü yükleyebilirsin.
biliyorum öyle olduğunu fakat "cfw" yazmışım orada

n000k

n000k

Üye
Bu yüzden çakma dedim.
birisinin söylediği lafla sen kalkıp çakma dersen olmaz..kusura bakma ama ozaman ben şunu derim sana .. ilk yayınlanan scandinavia sürümü orjinal.. diğer ondan sonra nokianın yayınladığı sürümlerin hepsi ÇAKMA!! oldumu şimdi? sonuçta bana göre nokiada CFW yapıp yayınlıyor değilmi? ilk versiyon üzerinden geliştirp sürümler yayınlıyor..

qsaw

qsaw

Üye
birisinin söylediği lafla sen kalkıp çakma dersen olmaz..kusura bakma ama ozaman ben şunu derim sana .. ilk yayınlanan scandinavia sürümü orjinal.. diğer ondan sonra nokianın yayınladığı sürümlerin hepsi ÇAKMA!! oldumu şimdi? sonuçta bana göre nokiada CFW yapıp yayınlıyor değilmi? ilk versiyon üzerinden geliştirp sürümler yayınlıyor..
tamam :sır:

spartuas

spartuas

Üye
Orjinal belle gediği zaman telefonu kalbo ile bilgisayara bağla. Ovi suitten yazılımı tekrar yükle seçeneği ile yükleyebilirsin. Ama flash işine bulaştıysan hep flasn atarak yükle derim. En sağlıklı flash çünkü.

• Beğen
Tepkiler: n000k
SuaT6027

SuaT6027

Üye
yaw sızınkıde ıs haaa... orjınal belle gelsınde yuklemesı kolay beyler..o kadar dert etmeyın yaa.. kapısacakmıssınız az daha :D

curse.

Üye
Flash yönteminin oviden güncelleme yönteminden daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt