Yardım Moto G 4.4.2 GPE yükledim, 5.0.1 güncellemesi yüklenirken brick oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ha5maxi

Üye
    Konu Sahibi
Moto G 4.4.2 GPE yükledim, 5.0.1 güncellemesi yüklenirken brick oldu
Telefonumda orjinal android 4.4.4 versiyonu yüklüydü. Moto G nin GPE versiyonlarına Android L güncellemesinin geldiğini öğrendim. Hemen bende telefonuma android 4.4.2 GPE asia romunu flashladım. Güncelleme geldi 4.4.4 e yükseldi. Sonra 5.0.1 güncellemesi geldi. Onuda download edip restart etti. Güncelleme yükleme ekranındayken %80 lerde telefon kapandı ve tekrar açıldı (yani güncelleme bitmeden). Açıldığında kilit ekranını geçmedi. Şuandada hala kilit ekranında kaldı. İnternetten araştırırken bir çok kişinin de başına geldiğini öğrendim ve yaptıkları çözüm yollarını denedim. Yine telefon kilit ekranında kaldı.
Denediğim yöntem:
Sonra RSD lite ile flashlayayım dedim. Fakat o da telefonu görmedi. Sonra başka yöntemler buldum ( , ) onlardada windows 7 yüklü PC gerekliydi deneyemedim. Sizinde bildiğiniz bir yöntem varmı, bana yardım edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
 


lazye

lazye

Üye
Telefon kilit ekraninda kaldiysa şunu deneyin ses açma + kilit tuşuna 30 sn falan basın telfon kapanacak sonra ses kisma + kilit tuşuna basin recoverye geçecektir ordan zaten flaşlarsiniz :)
 

ha5maxi

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle cevabınız için tesekkur ederim. zaten söylediğinizi hemen denemiştim. fakat yine kilit ekranını geçmedi.
 
lazye

lazye

Üye
Telefonu bootloaderı moda alıp başka ROM flaşlamanizi öneririm bence brick olmadı
 

ha5maxi

Üye
    Konu Sahibi
evet bunuda denemiştim. 5 kere farklı rom, 4 kere resmi romların farklı serverlerdan indirilmişini denedim olmadı
 
lazye

lazye

Üye
O zaman birşey diyemem :(
 


Üst Alt