Haber Nokia'dan Symbian Mağazasına Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
S60v5 üzerine konuştum eğer belle üzerine konuşacak olursam performans, mağaza ve gorsellikle daha hoş olabilir
Nokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..

Güzel birşey çıkarsa bile çoğu kişinin ios ve androidi bırakacağını sanmıyorum, en azından benim düşüncem

Emre

Üye
sene sonu

Son düzenleme:
_Shinku_

_Shinku_

Üye
Windows Phone u kolay kolay bırakmam ama o kadar stabil yapıp üstüne androiddeki uygulamalar çalışırsa ve olur da 808 pureview tarzı bir kamera ile gelirse kesin alırım.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve RetaXter
98farom98

98farom98

Üye
Bakalım inşallah nokıa dan beklentiler büyük şöyle güzel bir tel çıkarırsa gene nokıa ya döner belki millet :)

lazye

lazye

Üye
Geirse dehşet olur ben android kullandigim halde iyi bi donanimla gelirse koşarak alirim :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumiacıların Direk Koşacağı Kesin..
Ayrıca Android Uygulamalarını Çalıştıracak 2016 Güzel Şeyler Bekliyor Bizi Hack Özlemiştim.
Nokia android telefon çıkarırsa (üst ve orta segment) hiç işim olmaz. Amma Symbian, meego işletim sistemi gibi akıcı ve güzel bir şey çıkartırsa o zaman güle güle Lumia derim. Wp ye sırf Nokia diye geçtim. Yoksa N9 bana yetiyordu (Mağaza yerlerde sürünüyor)

• Beğen
Tepkiler: lazye

Emre

Üye
meeg o kodu altındaki android çok seksi olur

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sadece Android Uygulamalarını Çalıştıracak Meego Üretemez Tizen O Artık,
Ayrıca İntel İşlemci Android Baya Fark Yaratıyor..
Salfish OS Gibi Bişey Yapar Ancak.
Tizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Benim için Nokia'nın yeri çok ayrıdır.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve 98farom98
98farom98

98farom98

Üye
Tizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Gerçekten öyle benim içinde nokia nın yeri ayrıdır

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Aybin.Kilic
lazye

lazye

Üye
Benim içinde yeri her zaman ayrıdır biz telefon kullanmayı nokia ile öğrendik boru değil yani :)

• Beğen
Tepkiler: 98farom98

Emre

Üye
sene sou geliyor bekleyin ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98, lazye ve Aybin.Kilic
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fan olmayın gençler , her zaman eleştirin. Objektif olmayı öğrenirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve 98farom98

Emre

Üye
ok

Son düzenleme:
kadikoy

kadikoy

Üye
Android ile bu dönüşü sınırlandırmayabilir yani Symbianlı modeller çıkartıp bu modellerin tıpkı Blackberry OS ya da Samsung'un Tizen sistemi gibi "apk" dosyalarını açmalarını sağlayabilir.
çok akıllıca olur.

@Safak

@Safak

Üye
Insallah olur soyle 1gb ramli teller bide symbian bide ustune sis apk jar flash ohhh ios bile onunde duramaz

Emre

Üye
Insallah olur soyle 1gb ramli teller bide symbian bide ustune sis apk jar flash ohhh ios bile onunde duramaz
Android ile bu dönüşü sınırlandırmayabilir yani Symbianlı modeller çıkartıp bu modellerin tıpkı Blackberry OS ya da Samsung'un Tizen sistemi gibi "apk" dosyalarını açmalarını sağlayabilir.
çok akıllıca olur.
Yılların devi bir çırpıda bitermi?
Symbian serisine yeni donanımı vuralim ;)
Eski Symbianlara Ne Olur Bilmem..