teşekkürler![]()

gözükmez çakma senin ki hata verirpeki ama şurası önemli tek şansızımız flash atmak mı yoksa telefondan gözükecek mi bu benim için çok önemli![]()

gözükmez çakma senin ki hata verir![]()

Cakma oluyor.gözükmez çakma senin ki hata verir![]()

Cakma oluyor.
Peki anlatirmisin neresi cakma yada nasil anlasiliyor cakma oldugu.
Peki siz h-a-ck yaptinizmi ve nasil yaptiniz?
Phoenix kullandiysaniz ozaman sizinkide cakma oluyor zannimca.
Cunku hic bir farki kalmiyor sizin kullandiniz anna surumuyle belle surumunun.
Ama dedelerimizden kalma bir soz var biri bir seye erisemedimi ne mindar dermis bence oda atni cakma oluyor.
Arkadaslarin kafasini neden bozuyor yada kalplerini kiriyorsunuz kullanmiyorsaniz kullanmayin.
Zaten azcik anlasaniz hemen yumulursunuz gelin bize halledelim bilmemek degil ogrenmemek .
Lutfen yorum yaparken karsinizdaki arkadaslarin piskolojik durumlarini dusunun.
Ben kalibimi basarim eger guncelleme geldinde eger guncelleme yapamazlarsa ben karsilarim herseylerini ev ev gezerim hallederim.
![]()

Ulaşmadığım Ne Malum c7 de var bende
Cakma oluyor.
Peki anlatirmisin neresi cakma yada nasil anlasiliyor cakma oldugu.
Peki siz h-a-ck yaptinizmi ve nasil yaptiniz?
Phoenix kullandiysaniz ozaman sizinkide cakma oluyor zannimca.
Cunku hic bir farki kalmiyor sizin kullandiniz anna surumuyle belle surumunun.
Ama dedelerimizden kalma bir soz var biri bir seye erisemedimi ne mindar dermis bence oda atni cakma oluyor.
Arkadaslarin kafasini neden bozuyor yada kalplerini kiriyorsunuz kullanmiyorsaniz kullanmayin.
Zaten azcik anlasaniz hemen yumulursunuz gelin bize halledelim bilmemek degil ogrenmemek .
Lutfen yorum yaparken karsinizdaki arkadaslarin piskolojik durumlarini dusunun.
Ben kalibimi basarim eger guncelleme geldinde eger guncelleme yapamazlarsa ben karsilarim herseylerini ev ev gezerim hallederim.
![]()

Ulaşmadığım Ne Malum c7 de var bende
Ama haklısınız sızıntı denilince aklıma cfw geliryor ve bir süreliğine ben c7 sinde kurulu olanın cfw olduğunu sandım![]()
Forumdada bir konuda bunun hakkında birinin "cfw yi oviden güncellemeye çalıştığında hata veriiyor orjinal yazılım olmadığıyla ilgi " dediğini hatırladım
Bu yüzden çakma dedim.
Ama telefondan yükleneceği konusunda olmaz diye düşünüyorum fakat ovi den geri yükleme yoluyla olur heralde
biliyorum öyle olduğunu fakat "cfw" yazmışım oradaarkadaşım sen konuyu yeterince anlayamamışsın anlaşılan.
bu çakma dediğin belle aslında geröek belle ama denenmesi için forumlara sızdırılmış ve kullanıcıların tepkisini izlemeye almışlar.
ve sonraki yazılımda kullanıcıların yoğun istediği özellik olursa o özellikli yazılım çıkartılıyor ve resmi olarak veriliyor.
onun için resmi yazılım geldiğinde nokia suite olsun, navifirm olsun, telefon üzerinden olsun her türlü yükleyebilirsin.
cfw uzantisi neki cakmami demekbiliyorum öyle olduğunu fakat "cfw" yazmışım orada

birisinin söylediği lafla sen kalkıp çakma dersen olmaz..kusura bakma ama ozaman ben şunu derim sana .. ilk yayınlanan scandinavia sürümü orjinal.. diğer ondan sonra nokianın yayınladığı sürümlerin hepsi ÇAKMA!! oldumu şimdi? sonuçta bana göre nokiada CFW yapıp yayınlıyor değilmi? ilk versiyon üzerinden geliştirp sürümler yayınlıyor..Forumdada bir konuda bunun hakkında birinin "cfw yi oviden güncellemeye çalıştığında hata veriiyor orjinal yazılım olmadığıyla ilgi " dediğini hatırladım
Bu yüzden çakma dedim.
tamambirisinin söylediği lafla sen kalkıp çakma dersen olmaz..kusura bakma ama ozaman ben şunu derim sana .. ilk yayınlanan scandinavia sürümü orjinal.. diğer ondan sonra nokianın yayınladığı sürümlerin hepsi ÇAKMA!! oldumu şimdi? sonuçta bana göre nokiada CFW yapıp yayınlıyor değilmi? ilk versiyon üzerinden geliştirp sürümler yayınlıyor..
.gif)