Otomatikte kullanıyorum hepParlaklık düşük mü tam mı
İyiymiş allah bozmasın kardeşimOtomatikte kullanıyorum hep
Sağolasın ama bu istisna oldu ya bundan sonra 8 saatten sonrasını zor görüyorumİyiymiş allah bozmasın kardeşim

Malum kardeşim batarya hücleri her kullanımda azalıyor. kalibre ederek belki biraz arttırırsın ama eski hali kadar olacağını sanmamSağolasın ama bu istisna oldu ya bundan sonra 8 saatten sonrasını zor görüyorum![]()
Kesinlikle kardeşim bu aralar günde 5-6 kez şarja takmaya başladım batarya iyice gitti sayılır ama batarya bozulunca telefonu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden batarya şimdi bozulsa şimdi değiştiririm bi yandan bozulması için hevesliyimMalum kardeşim batarya hücleri her kullanımda azalıyor. kalibre ederek belki biraz arttırırsın ama eski hali kadar olacağını sanmam

Oda abartıya kaçar ya hiç yoktan son zamanları keyifli geçirelim zaten %100 elime alıp 2 saate şarjı bitiriyorum video, oyun vs. Konuyu pek baltalamayalım kardeşim istersen özelden devam ederizBozmak için sürekli üst üste şarja sokup çıkarabilirsin ama telefona da zarar verebilir. Öbür türlü tam doldurmadan şarjdan çıkar. Mesela %50 iken tak her %10 artışta çıkar birdaha tak![]()

Neyse dediğin gibi konu dağılmasın sonra nextman kızıyor banaOda abartıya kaçar ya hiç yoktan son zamanları keyifli geçirelim zaten %100 elime alıp 2 saate şarjı bitiriyorum video, oyun vs. Konuyu pek baltalamayalım kardeşim istersen özelden devam ederiz![]()
İnşallah istediğin zamana kadar dayanır da sonra gönül rahatlığı ile istediğin modeli alırsın kardeşimEn iyi dayanan sony mi simdi?nasıl bi fanatikmis onu forunda yazanlar beGayet iyi görünüyor z3 5 saat filan veriyor toplamda. Senin model ne?
En iyi dayanan sony mi simdi?nasıl bi fanatikmis onu forunda yazanlar be
hep benchmark siteleriVallaha ben demiyorum sınıfta z1 compact kullanan arkadaşımın rootlu cihazından çıkan sonuç bu.En iyi dayanan sony mi simdi?nasıl bi fanatikmis onu forunda yazanlar be
Temiz 6 saat üstü veriyor note2 asphalt falan oynanırsa 5e kadar inebilir de öyle abartılı bi sürelerı yokmus demekki sonylerin rekor 7saat 34dk ama 7saat civarı alırım alırsam küsürat pek tutmuyorVallaha ben demiyorum sınıfta z1 compact kullanan arkadaşımın rootlu cihazından çıkan sonuç bu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

rom neDağılın gençler![]()
![]()