Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Parlaklık düşük mü tam mı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın ama bu istisna oldu ya bundan sonra 8 saatten sonrasını zor görüyorum :)
Malum kardeşim batarya hücleri her kullanımda azalıyor. kalibre ederek belki biraz arttırırsın ama eski hali kadar olacağını sanmam

RowneSM

RowneSM

Üye
Malum kardeşim batarya hücleri her kullanımda azalıyor. kalibre ederek belki biraz arttırırsın ama eski hali kadar olacağını sanmam
Kesinlikle kardeşim bu aralar günde 5-6 kez şarja takmaya başladım batarya iyice gitti sayılır ama batarya bozulunca telefonu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden batarya şimdi bozulsa şimdi değiştiririm bi yandan bozulması için hevesliyim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bozmak için sürekli üst üste şarja sokup çıkarabilirsin ama telefona da zarar verebilir. Öbür türlü tam doldurmadan şarjdan çıkar. Mesela %50 iken tak her %10 artışta çıkar birdaha tak :D

RowneSM

RowneSM

Üye
Bozmak için sürekli üst üste şarja sokup çıkarabilirsin ama telefona da zarar verebilir. Öbür türlü tam doldurmadan şarjdan çıkar. Mesela %50 iken tak her %10 artışta çıkar birdaha tak :D
Oda abartıya kaçar ya hiç yoktan son zamanları keyifli geçirelim zaten %100 elime alıp 2 saate şarjı bitiriyorum video, oyun vs. Konuyu pek baltalamayalım kardeşim istersen özelden devam ederiz :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Oda abartıya kaçar ya hiç yoktan son zamanları keyifli geçirelim zaten %100 elime alıp 2 saate şarjı bitiriyorum video, oyun vs. Konuyu pek baltalamayalım kardeşim istersen özelden devam ederiz :)
Neyse dediğin gibi konu dağılmasın sonra nextman kızıyor bana :D İnşallah istediğin zamana kadar dayanır da sonra gönül rahatlığı ile istediğin modeli alırsın kardeşim

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
vaterfa

vaterfa

Üye
2 saate yakin ekran acik kalma suresi dahilinde 1 bucuk saat civari shadowgun oynadim, 100 den 25 e kadar geldi.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
En iyi dayanan sony mi simdi?nasıl bi fanatikmis onu forunda yazanlar be
Vallaha ben demiyorum sınıfta z1 compact kullanan arkadaşımın rootlu cihazından çıkan sonuç bu.

byAndroid

byAndroid

Üye

Gencler nasil ama

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, @@DiAbLo@@ ve vaterfa
vaterfa

vaterfa

Üye

ace2 cm11
15 dakika oyun oynadim onun disinda normal tapatalk whatsapp falan

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
PriZm

PriZm

Üye
Dağılın gençler :polis: :cool :pro:

• Beğen
Tepkiler: vaterfa ve @@DiAbLo@@

MaxipmaN

Üye
Vallaha ben demiyorum sınıfta z1 compact kullanan arkadaşımın rootlu cihazından çıkan sonuç bu.
Temiz 6 saat üstü veriyor note2 asphalt falan oynanırsa 5e kadar inebilir de öyle abartılı bi sürelerı yokmus demekki sonylerin rekor 7saat 34dk ama 7saat civarı alırım alırsam küsürat pek tutmuyor :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben galaxy s de aldim dusunun cm 11 romuyla :D

PriZm

PriZm

Üye
DN4.

Üst Alt