Önemli olan ekran süresidir...
13 saat 32 dakika pil süresinde
5 saat 2 dakika ekran süresi aldım.
Telefon ace2 4.4.4 kitkat 1ghz o.c çalışıyor(fabrika çıkış 800 mhz)
Not: Bu süreler rekorumdur genelde 4 saat oldumu takarım %8 falan olur yukarıda taktığımda %2 idi...
benim arkadaşımda wardı 1 saatte pil bitiyordu
(kusura bakmayın w tuşunun tek olanı çalışmıyor
)snnki fazla bile iyi bnm arktaki s4 ün 2-3 saatte bir şarjı bitiyobnde s4 var günde 2 kere şarja koyuyom bndemi problem var yaw ama sürekli internetteyim![]()
![]()
O duzensz sarj etmemesnden ve sarjda fazla kullanmasndan dolayi olablrsnnki fazla bile iyi bnm arktaki s4 ün 2-3 saatte bir şarjı bitiyo
Telefonu alali dha 3 ay falan oldu batarya bu kdar kisa surede olurmu hc ?Bence bi telefon bir günü rahat çıkartır çıkarmayan ların Bataryası ölmüştür diyim. Benimde öyleydi günde 2_3 defa şarja takıyorum yeni Batarya aldım kurtuldum günde bi kere takıyorum gün boyu yetiyor clashtan cikmadigim halde
Samsungsa ölme ihtimali çok fazla tabi kullanıma göre değişir sürekli şarja takip oynuyorsun sarz dolmadan çekiyorsan yada sarz bitmeden sarza takarsan vay haline o bataryaninTelefonu alali dha 3 ay falan oldu batarya bu kdar kisa surede olurmu hc ?
Samsungsa ölme ihtimali çok fazla tabi kullanıma göre değişir sürekli şarja takip oynuyorsun sarz dolmadan çekiyorsan yada sarz bitmeden sarza takarsan vay haline o bataryanin
Ekran süresi? Sarza taktin mi grafikte çoğalma var bazı yerlerde
Durum bu yani bnde
Resim atmak icin taktim olan artis %3Ekran süresi? Sarza taktin mi grafikte çoğalma var bazı yerlerde
Belirli surelerde kullandim yani telefonu internet falan1 1 saat iyi gibi duruyor ki şuanda tabi ekran süresi de önemli