Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Evet arkadaşlar benim şu an yaptığım rekordur ve stamina modunda sabaha kadar etmeyecem. Sabah birtane daha bırakırım. Sizinkileri alayım :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben günde 2-3 kere şarj ediyorum koymasamda olur :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi

Bu da Bu sabahki şarj durumu kapanmadan şarj aletine yetiştim :D

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
bende koyiyem dedim ama rezalet bir şarj tutarlılığı var.
100-80 arası .gibi iyiyor mesala minecraft 10 dk çalışıyorsa
20-0 arası minecraft 25-30 dk dayanıyor nedir bu pil nedeni?
mesala 100 ken bırakıyorum 1saat sonra 83 olmuş.

SHS

SHS

Üye
Bende gün içi bir kere şarj ediyorum ve yatarkende şarja takıyorum :D

furkankaya559758

Üye
Ben resim atamıyorum ama 2 günü geçtiğini gördüm. Daha da beklerdi. Z2'nin şarjı baya iyi gidiyor. Özellikle iPhone 5S ile kıyasladığımda çok iyi. Babam İPhone 5S ile 6 gün şarj süresi almış. Daha %40 şarjı vardı. Bende 5 saat anca gidiyordu.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
bende koyiyem dedim ama rezalet bir şarj tutarlılığı var.
100-80 arası .gibi iyiyor mesala minecraft 10 dk çalışıyorsa
20-0 arası minecraft 25-30 dk dayanıyor nedir bu pil nedeni?
mesala 100 ken bırakıyorum 1saat sonra 83 olmuş.

Kardeşim muhtemelen şarjını tam doldurmamışsındır ve batarya hücrelerinde sıkıntı olmuş olabilir tahminime göre bataryanan en az 7-8 aylık olmalı. Bataryanı kalibre etmeyi deneyebilirsin.

Bende gün içi bir kere şarj ediyorum ve yatarkende şarja takıyorum :D
Xperia Z serisini öneririm kardeşim :D
Ben resim atamıyorum ama 2 günü geçtiğini gördüm. Daha da beklerdi. Z2'nin şarjı baya iyi gidiyor. Özellikle iPhone 5S ile kıyasladığımda çok iyi. Babam İPhone 5S ile 6 gün şarj süresi almış. Daha %40 şarjı vardı. Bende 5 saat anca gidiyordu.
Normal kullanımda ben de 3-4 göreceğime inanıyorum ama üniversite hayatı işte. Okulda sürekli internete girmek zorundayım derslere yardım için bir de sıkılınca derste açıp oyun oynarım yani yaklaşık 1 saat oyun ve 5-6 saat internet kullanımı ile bu halde. Zaten grafikteki dalgalanma da bunu net şekilde gösteriyor. Babaların telefon kullanışına laf yok :D Bende 1 gün dayanmayan 701 bataryasının babamda bir hafta gittiğini gördüm. :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Bende atayim bir saniye

Anil-D

Anil-D

Üye

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
SHS

SHS

Üye

Kardeşim muhtemelen şarjını tam doldurmamışsındır ve batarya hücrelerinde sıkıntı olmuş olabilir tahminime göre bataryanan en az 7-8 aylık olmalı. Bataryanı kalibre etmeyi deneyebilirsin.

Xperia Z serisini öneririm kardeşim :D

Normal kullanımda ben de 3-4 göreceğime inanıyorum ama üniversite hayatı işte. Okulda sürekli internete girmek zorundayım derslere yardım için bir de sıkılınca derste açıp oyun oynarım yani yaklaşık 1 saat oyun ve 5-6 saat internet kullanımı ile bu halde. Zaten grafikteki dalgalanma da bunu net şekilde gösteriyor. Babaların telefon kullanışına laf yok :D Bende 1 gün dayanmayan 701 bataryasının babamda bir hafta gittiğini gördüm. :D

İlerde inşallah Z4 yada artık ne yaparlarsa alırız :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Banami diyon yok la cihaz note 3

byAndroid

byAndroid

Üye
Haci sen naptin ya [emoji1] 3310 gibi kullanmisin telefonu

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve @@DiAbLo@@
Anil-D

Anil-D

Üye
Telefonda ne root nede rom var telefonla pek ugrasamadim okul dolayisiyla ondan öyle 4 saat ekran görüntüsü var

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
Sende ogrenci adammisssin bu arada beni küçük gormustun d

Üst Alt