bende koyiyem dedim ama rezalet bir şarj tutarlılığı var.
100-80 arası .gibi iyiyor mesala minecraft 10 dk çalışıyorsa
20-0 arası minecraft 25-30 dk dayanıyor nedir bu pil nedeni?
mesala 100 ken bırakıyorum 1saat sonra 83 olmuş.
Xperia Z serisini öneririm kardeşimBende gün içi bir kere şarj ediyorum ve yatarkende şarja takıyorum![]()
Normal kullanımda ben de 3-4 göreceğime inanıyorum ama üniversite hayatı işte. Okulda sürekli internete girmek zorundayım derslere yardım için bir de sıkılınca derste açıp oyun oynarım yani yaklaşık 1 saat oyun ve 5-6 saat internet kullanımı ile bu halde. Zaten grafikteki dalgalanma da bunu net şekilde gösteriyor. Babaların telefon kullanışına laf yokBen resim atamıyorum ama 2 günü geçtiğini gördüm. Daha da beklerdi. Z2'nin şarjı baya iyi gidiyor. Özellikle iPhone 5S ile kıyasladığımda çok iyi. Babam İPhone 5S ile 6 gün şarj süresi almış. Daha %40 şarjı vardı. Bende 5 saat anca gidiyordu.
Bende 1 gün dayanmayan 701 bataryasının babamda bir hafta gittiğini gördüm.
Kardeşim muhtemelen şarjını tam doldurmamışsındır ve batarya hücrelerinde sıkıntı olmuş olabilir tahminime göre bataryanan en az 7-8 aylık olmalı. Bataryanı kalibre etmeyi deneyebilirsin.
Xperia Z serisini öneririm kardeşim![]()
Normal kullanımda ben de 3-4 göreceğime inanıyorum ama üniversite hayatı işte. Okulda sürekli internete girmek zorundayım derslere yardım için bir de sıkılınca derste açıp oyun oynarım yani yaklaşık 1 saat oyun ve 5-6 saat internet kullanımı ile bu halde. Zaten grafikteki dalgalanma da bunu net şekilde gösteriyor. Babaların telefon kullanışına laf yokBende 1 gün dayanmayan 701 bataryasının babamda bir hafta gittiğini gördüm.
![]()

Hayırlısı ya inşallah istediğini alırsınİlerde inşallah Z4 yada artık ne yaparlarsa alırız![]()
Ama sanki aşırıya kaçılmamış gibi Dalgalanma pek yok grafikte. Günlük kullanımda kalmış gibiBanami diyon yok la cihaz note 3
Banami diyon yok la cihaz note 3

Yok ya müzik dinledim radyodan kullandim telefonu yani[emoji2]Haci sen naptin ya [emoji1] 3310 gibi kullanmisin telefonu
İyi dayanmış ama yine de kullanılmamasına rağmenTelefonda ne root nede rom var telefonla pek ugrasamadim okul dolayisiyla ondan öyle 4 saat ekran görüntüsü var
Estağfirullah ne konudaSende ogrenci adammisssin bu arada beni küçük gormustun d