Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
Yalnız sen arada şarja takmışsın kardeşim. Direk %100 şarjdan hiç takılmadan olursa daha belirgin olur. Bir de konu diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek amaçlı açılmıştır. Bazı telefonların kullanıma göre batarya sürelerini belli edebilmek için :D
:D :D Şarja taksamda çıkarsamda şu gün bende hiç sıfırlanmıyor rommu kafayı yedi anlamadım normalde şarj sürem 9 saattir. Ama elimle sıfırlamadığım sürece günler akıp gidiyor. :D 10 günü falan görmüştüm. :D

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Anil-D

Anil-D

Üye
Yalnız sen arada şarja takmışsın kardeşim. Direk %100 şarjdan hiç takılmadan olursa daha belirgin olur. Bir de konu diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek amaçlı açılmıştır. Bazı telefonların kullanıma göre batarya sürelerini belli edebilmek için :D
Kardesim o hd hd yazan seyler ne

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: virus19 ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Valla yapicam bişiler elde ne not var nede arkadaş bişiler ayarlıcam

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Eski samsung galaxy mini telefonum ile 13 gunu gormustum telefonu actim ve hic dokunmadim telefona
tabi bu 3 sene once oldugu icin screenshot atamicam
dedikleri gibi bekleme suresini test etmek istemistim ve dogru cikti
bekleme suresine 444 saat diyor 3g ile 18 gune denk geliyor fakat benimki 13 gun durdu %1 e dusmesi

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye

Gencler %42 sarzla ekran surem nasil sizcd yeni batarya aldimda

byAndroid

byAndroid

Üye
Gayet iyi görünüyor z3 5 saat filan veriyor toplamda. Senin model ne?
Galaxy s i9000 cop telefon ya :D 40 liraya batarya aldimda performansi ilk kullanimda begendim 1-2 haftaya iyicene acilir tam performansi o zaman alirim diye dusunuyorum eski bataryayla %100 sarzla en fazla 2:30 saat ekran suresi goruyordum :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
İyi ama güzel gidiyormuş. Gönlüne göre olur inşallah sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Portlanmis g3 romu ile

Cm11 ile 5.5 saat felan veriyor g2 stock ile hepsinden fazla ama hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
İyi ama güzel gidiyormuş. Gönlüne göre olur inşallah sorun olmaz
Amin kardesim batarya orjinalde deil :D. Ama normali 1500 mah idi bu 2000 mah 4.0 inc ekran 1.2 ghz tek cekirdek islemci ve 512 mb ram batarya gayet iyo gozukuyor şu durumda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Portlanmis g3 romu ile

Cm11 ile 5.5 saat felan veriyor g2 stock ile hepsinden fazla ama hatırlamıyorum.
Portlanmış rom ile iyi gidiyor diye duymuştum. Hayırlı kullanımlar kardeşim
Amin kardesim batarya orjinalde deil :D. Ama normali 1500 mah idi bu 2000 mah 4.0 inc ekran 1.2 ghz tek cekirdek islemci ve 512 mb ram batarya gayet iyo gozukuyor şu durumda
Aynen kardeşim mah'ın fazla olması iyi performans verir

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
G2 pil konusunda super cihaz zaten

Üst Alt