Vallaha ben bu rom root olayını anlayamadım bir türlü symbian olsa takır takır yaparım ama android korkuttu beni biraz. Ayrıca z1 de hiç gerek duymadım açıkcasıEyw. Gidiyor da telefon cayır cayır . cm11 en güzeli![]()
Yok kardeşim ne sıkıntı olacakBide ben simdi sarza taktim sabaha kadar dursa sorun olur mu
Garanti bitmeden bulaşmaVallaha ben bu rom root olayını anlayamadım bir türlü symbian olsa takır takır yaparım ama android korkuttu beni biraz. Ayrıca z1 de hiç gerek duymadım açıkcası

Ekran açık kalma süresi miZ3 compact 10 saat yazıyor doğru mu acabaekran 720p ama
birazcık da küçük
Vallaha tam tersi android güncelleme geldiği sürece hiç bulaşmamGaranti bitmeden bulaşma![]()
Aynen normal sure bence adil değil ben sınav haftası elime almiyorum telefonu 50 saat bile oluyor önemli olan ekran suresiEkran açık kalma süresi mi
Wi-Fi kullanılıyor mu o moddaHep ultra stamina modunda kullanirsan 10 saati alirsin diye dusunuyorum
Ekran süresi rekoru z3 te 5 küsür saat diye biliyorum. O bekleme filan yapmıştır ya da rootludur. Zannetmiyorum açıkcasıAynen normal sure bence adil değil ben sınav haftası elime almiyorum telefonu 50 saat bile oluyor önemli olan ekran suresi
Aynen bence deHep ultra stamina modunda kullanirsan 10 saati alirsin diye dusunuyorum
Kullanılmıyor diye biliyorum sadece arama ve mesajlaşmaWi-Fi kullanılıyor mu o modda
Z1 bile 5saat geçer ekran suresinde yanlışın olmasınEkran süresi rekoru z3 te 5 küsür saat diye biliyorum. O bekleme filan yapmıştır ya da rootludur. Zannetmiyorum açıkcası
Aynen bence de![]()
Kullanılmıyor diye biliyorum sadece arama ve mesajlaşma
z3 compact 10 saat ekran suresi alan var.Kullanilmiyor galiba ama 9 saat alanlar var hangi cihaz oldugunu unuttum z2 olabilirWi-Fi kullanılıyor mu o modda
Hmm pek isime yaramaz benim o zaman Samsung da da ultra bilmem ne var ekran siyah beyaz oluyor amoled ekran zaten siyah pixelleri kapatıyorKullanilmiyor galiba ama 9 saat alanlar var hangi cihaz oldugunu unuttum z2 olabilir
şuan lider cin mali bir telefon ama z3 ler zirvede yine . şarj konusunda htc m8 nasıl acaba ona geçmeyi düşündüm ama Vazgeçtim benimki 2 sene daha giderEkran full olursa senin dediğine gelir ancak dengeli kullanımda baya iyi alıyormuş çünkü ben bile sadece whatsapp facebook Wi-Fi açık 5 saat üzeri alıyorum .bende güç tasarruf modu da yok cm11 de birşey var ama anlamadımYalnız ekran fu ll parlaklıkta ve sürekli açık olma durumunda o kadar gitmez gerçekten. ya da işlem yapmamıştır. Ne bileyim bana biraz acayip geliyor

İşte bu yüzden ekran parlaklığı açık ve normal kullanımda test ediyorlar öbür türlü çok değişme oluyorEkran fu ll olursa senin dediğine gelir ancak dengeli kullanımda baya iyi alıyormuş çünkü ben bile sadece whatsapp facebook Wi-Fi açık 5 saat üzeri alıyorum .bende güç tasarruf modu da yok cm11 de birşey var ama anlamadım![]()
Anıla sorabilirsin10 saat ekran süresi note 3![]()