Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Bide ben simdi sarza taktim sabaha kadar dursa sorun olur mu

Luck Star

Luck Star

Üye
Z3 compact 10 saat yazıyor doğru mu acaba :D ekran 720p ama :) birazcık da küçük

Luck Star

Luck Star

Üye
Vallaha ben bu rom root olayını anlayamadım bir türlü symbian olsa takır takır yaparım ama android korkuttu beni biraz. Ayrıca z1 de hiç gerek duymadım açıkcası
Garanti bitmeden bulaşma :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Hep ultra stamina modunda kullanirsan 10 saati alirsin diye dusunuyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aynen normal sure bence adil değil ben sınav haftası elime almiyorum telefonu 50 saat bile oluyor önemli olan ekran suresi
Ekran süresi rekoru z3 te 5 küsür saat diye biliyorum. O bekleme filan yapmıştır ya da rootludur. Zannetmiyorum açıkcası
Hep ultra stamina modunda kullanirsan 10 saati alirsin diye dusunuyorum
Aynen bence de :D
Wi-Fi kullanılıyor mu o modda
Kullanılmıyor diye biliyorum sadece arama ve mesajlaşma

Luck Star

Luck Star

Üye
Ekran süresi rekoru z3 te 5 küsür saat diye biliyorum. O bekleme filan yapmıştır ya da rootludur. Zannetmiyorum açıkcası

Aynen bence de :D

Kullanılmıyor diye biliyorum sadece arama ve mesajlaşma
Z1 bile 5saat geçer ekran suresinde yanlışın olmasın :) z3 compact 10 saat ekran suresi alan var.

Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanilmiyor galiba ama 9 saat alanlar var hangi cihaz oldugunu unuttum z2 olabilir
Hmm pek isime yaramaz benim o zaman Samsung da da ultra bilmem ne var ekran siyah beyaz oluyor amoled ekran zaten siyah pixelleri kapatıyor :) şuan lider cin mali bir telefon ama z3 ler zirvede yine . şarj konusunda htc m8 nasıl acaba ona geçmeyi düşündüm ama Vazgeçtim benimki 2 sene daha gider

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız ekran full parlaklıkta ve sürekli açık olma durumunda o kadar gitmez gerçekten. ya da işlem yapmamıştır. Ne bileyim bana biraz acayip geliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Hersey kisikta tabi tel 2g de falan ultra stamina modu acik z2 9 saat alan var hatta forumda konu vardi baya cihazin orda ekran sureleri yaziyordu z3 te 10 saat alir rahat

Luck Star

Luck Star

Üye
Yalnız ekran fu ll parlaklıkta ve sürekli açık olma durumunda o kadar gitmez gerçekten. ya da işlem yapmamıştır. Ne bileyim bana biraz acayip geliyor
Ekran full olursa senin dediğine gelir ancak dengeli kullanımda baya iyi alıyormuş çünkü ben bile sadece whatsapp facebook Wi-Fi açık 5 saat üzeri alıyorum .bende güç tasarruf modu da yok cm11 de birşey var ama anlamadım :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Ya annemde discovery var surekli 3g de kullandigi halde cihaz 5 saate yakin ekran suresi veriyor sarzda 2 gun gidiyor cok iyi bence bide 3g bizim evde 2 dis cekiyo o da etkili . kardesimde g610 var o da 6 saate yakin sure aliyo o da hep 3g de galiba bakmadim ama

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ekran fu ll olursa senin dediğine gelir ancak dengeli kullanımda baya iyi alıyormuş çünkü ben bile sadece whatsapp facebook Wi-Fi açık 5 saat üzeri alıyorum .bende güç tasarruf modu da yok cm11 de birşey var ama anlamadım :D
İşte bu yüzden ekran parlaklığı açık ve normal kullanımda test ediyorlar öbür türlü çok değişme oluyor

RowneSM

RowneSM

Üye

Note 3 ten saygılar :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
10 saat ekran süresi note 3 :hmmm

Üst Alt