Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Değerler garip deil mi? Oyun 30 dk cpu kullanmış ama %75 pil harcamış. Ekran degerinin % si çok az cok garip geldi bana

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Değerler garip deil mi? Oyun 30 dk cpu kullanmış ama %75 pil harcamış. Ekran degerinin % si çok az cok garip geldi bana
Öyle ama neden öyle oldu bilmiyom baska oyunlarda bu kadar gözükmüyor du

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
vaterfa

vaterfa

Üye

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Xperia Z2

byAndroid

byAndroid

Üye
Daha fazla gidebilir farkettiyseniz şebeke sık sık gitmiş 3G de kullanılmış galiba. Daha fazla gidebilir bence

lazye

lazye

Üye
Yok bide 12 saat alsın :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
byAndroid

byAndroid

Üye
10 saat alabilir boşuna şarj konusunda Xperia yı övmüyorlar

• Beğen
Tepkiler: lazye
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Benim telefonum galaxy s4 oyun falan oynamiyorum face instagram whatsapp falan takiliyorum ama daha en fazla 2 saat 45 dakika 3 saat falan ekran süresi aldigimi hatirliyorum bunu nasil artirabilirim bilgisi olan varsa yardimci olabilirse çok sevinirim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Lg de tek g2 iyi diyebilirim birde bi ara model vardı l70 galiba o da olabilir diğerleri çok iyi deil diye biliyorum. Sonyde z z1 z2 z3 bunlar iyi ozellikle z2 ve 3 muazzam ultra stamina moduyla

• Beğen
Tepkiler: lazye
byAndroid

byAndroid

Üye
Benim telefonum galaxy s4 oyun falan oynamiyorum face instagram whatsapp falan takiliyorum ama daha en fazla 2 saat 45 dakika 3 saat falan ekran süresi aldigimi hatirliyorum bunu nasil artirabilirim bilgisi olan varsa yardimci olabilirse çok sevinirim.
Cok düşük bence 5-6 saat almasi lazim s4 ün garanti barsa gönder pili değiştirsinler

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Cok düşük bence 5-6 saat almasi lazim s4 ün garanti barsa gönder pili değiştirsinler
Evet garantisi var daha telefonu alalı 1 sene oldu kalibre falan biseyler duymustum onun bi faydasi olur mu sizce ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Olabilir ama düzeleceğini sanmıyorum samsung bataryaları 1 senede ölüyor genelikle bence batarya değişimi talep

vaterfa

vaterfa

Üye
@lazye 1400 mah bi cihaz icin gayet iyo ekran suresi bence, normalde 2 bucuk saat falan alirdim ama ne olduya fazla oldu bugun, senin sure de fena degilmis ya :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
@lazye 1400 mah bi cihaz icin gayet iyo ekran suresi bence, normalde 2 bucuk saat falan alirdim ama ne olduya fazla oldu bugun, senin sure de fena degilmis ya :)
1400 MAH MI ??[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

• Beğen
Tepkiler: vaterfa
lazye

lazye

Üye
1400 mah çok az bende 2070 mah var :)

Üst Alt