Discovery2Gayet iyi ekranın 6 küsür saat açık kalması. Hangi telefon?
Öyle ama neden öyle oldu bilmiyom baska oyunlarda bu kadar gözükmüyor duDeğerler garip deil mi? Oyun 30 dk cpu kullanmış ama %75 pil harcamış. Ekran degerinin % si çok az cok garip geldi bana
Çok düşük ekran süresi
bende en az 6 saat aliyorum en fazla 7 saat 40 dakika nasil iyi mi sizce ?İyiymiş kardeşim parlaklık minimum mu?Xperia Z2
Oha çok fazlaİyiymiş kardeşim parlaklık minimum mu?

Ben lg çok iyi diye duydum ama xperia bu degerlerle cok ileri gitti10 saat alabilir boşuna şarj konusunda Xperia yı övmüyorlar
Cok düşük bence 5-6 saat almasi lazim s4 ün garanti barsa gönder pili değiştirsinlerBenim telefonum galaxy s4 oyun falan oynamiyorum face instagram whatsapp falan takiliyorum ama daha en fazla 2 saat 45 dakika 3 saat falan ekran süresi aldigimi hatirliyorum bunu nasil artirabilirim bilgisi olan varsa yardimci olabilirse çok sevinirim.
Evet garantisi var daha telefonu alalı 1 sene oldu kalibre falan biseyler duymustum onun bi faydasi olur mu sizce ?Cok düşük bence 5-6 saat almasi lazim s4 ün garanti barsa gönder pili değiştirsinler
1400 MAH MI ??[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]@lazye 1400 mah bi cihaz icin gayet iyo ekran suresi bence, normalde 2 bucuk saat falan alirdim ama ne olduya fazla oldu bugun, senin sure de fena degilmis ya![]()