Sizce yeni nesil nereye gidiyor ? (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

GENÇLİK NEREYE GİDİYOR ?

• KÖTÜYE GİDİYOR.

Kullanılan: 4 12.9%
  • Gidiyor ama nereye gittiğini bilmiyor

• Kültür yozlaşmasına gidiyor

Kullanılan: 3 9.7%
  • Bence şuraya gidiyor: (KONUDA BELİRTİNİZ.)

Kullanılan: 5 16.1%
  • Batıya gidiyor

• İyiye gidiyor

Kullanılan: 1 3.2%
  • Yerinde sayıyor

Kullanılan: 1 3.2%
  • Disko`ya, bara gidiyor

Kullanılan: 9 29.0%

• Kullanılan toplam oy
    31

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kısaca avrupa'lı olalım istersen ?

zaza

zaza

Üye
yapmayın ya nerden biliyosun.. ( ben bildiğim için konuşmuyorum. ama haremler cariyeler ve bilinmeyen kayıtta olmayan niceleri)

zina ile gençliğin kötüye gitmesinin hiç bi alakası yok.

sizin için kötüye gitme şekli din açısından ve bakış açılarımız tamamen farklı..
eskiden insanlar gerekli ibadetlerinden bir tanesini yapmazlarsa mesela: zekat hemen cehennemlikti ama peygamberimiz(sav) dediki öyle bir zaman gelecekki bu ibadetlerden birini yapan cennetlik olacak bu nedemek kötüye gidiyor kabul edin dinini yaşamayan bir insandan ne bekleyebilirsinizki

Perfect!

Üye
ben çok şey beklerim .. sadece dini yaşayanmı bu ülkeye faydalı oluyor...

benim için önce bu ülke..ülkem için herşeyi yapabilirim.. vatanıma dinden daha çok bağlıyım..

--------------- Ekleme ---------------

kısaca avrupa'lı olalım istersen ?

avrupadayız zaten! türkiye avrupada sayılıyor

zaza

zaza

Üye
ben çok şey beklerim .. sadece dini yaşayanmı bu ülkeye faydalı oluyor...

benim için önce bu ülke..ülkem için herşeyi yapabilirim.. vatanıma dinden daha çok bağlıyım..
sen siyasi düşünüyorsun sen eğer dinimizi bu kadar küçümsüyorsan bişey diyemem ama bu vatan inançlarımızla şuan ayakta duruyor burası hristiyan olsaydı bu kadar zaman ayakta durmazdı bunu hatrlatayım

Burak

Üye
    Konu Sahibi
vatan uğruna ölenleri bilirsin. Şehit...

peki elimizde bir vatan olmazsa ? elimizden alırlarsa gün gelince ? (o gün avrupa birliğine girersek o gün işte. çünkü bizi sadece kullanmak istiyorlar. amac bu. baska ne işlerine yararız ? dostumuz olan İran la bile düşman etmeye ugrasanlar kimler ? peki afganistan'da bize lanet türkler diye bakan ingilizlere ne demeli ?

...

peki ya pakistana yardım gönderdik diye gemimize saldıranlar kimler ?

abd>avrupa>israil.

Utku

Utku

Üye
dinini yok sayanlardan ...biri si.... anlaşılan

zaza

zaza

Üye
Utku™;3069086' Alıntı:
dinini yok sayanlardan ...biri si.... anlaşılan
bencede çünkü dinini bilmeyen bir kişi vatanına nasıl sahip çıksın yada kimden vatanı için destek istesinki

Perfect!

Üye

sen siyasi düşünüyorsun sen eğer dinimizi bu kadar küçümsüyorsan bişey diyemem ama bu vatan inançlarımızla şuan ayakta duruyor burası hristiyan olsaydı bu kadar zaman ayakta durmazdı bunu hatrlatayım

hayır bence daha rahat dururduk.. neden biliyomusun o müslüman düşmanlığı üstümüzde olmazdı. ve şuanda yalnız , herkesin nasıl sömürürüm diye baktığı bi ülke olmazdık..

sen kardeşiz niyen ülkeleremi inanıyorsun..

bana gelince evet siyasi düşünüyorum.. ve asıl gerçek siyasi.. din bile siyasete alet oluyor. ben böyle dini savunmam.. kendi doğrularımı savunurum

ve bu vatanım herşeyden önce gelir

Utku

Utku

Üye
aslında bir kaç konuda haklı türbanla falan uğraşmak yanlış isteyen istediğini giyer....

--------------- Ekleme ---------------

hayır bence daha rahat dururduk.. neden biliyomusun o müslüman düşmanlığı üstümüzde olmazdı. ve şuanda yalnız , herkesin nasıl sömürürüm diye baktığı bi ülke olmazdık..

sen kardeşiz niyen ülkeleremi inanıyorsun..

bana gelince evet siyasi düşünüyorum.. ve asıl gerçek siyasi.. din bile siyasete alet oluyor. ben böyle dini savunmam.. kendi doğrularımı savunurum

ve bu vatanım herşeyden önce gelir
:hmmm......

Burak

Üye
    Konu Sahibi
baştan söylim ben din değiştirmem. (!)

Perfect!

Üye
vatan uğruna ölenleri bilirsin. Şehit...

peki elimizde bir vatan olmazsa ? elimizden alırlarsa gün gelince ? (o gün avrupa birliğine girersek o gün işte. çünkü bizi sadece kullanmak istiyorlar. amac bu. baska ne işlerine yararız ? dostumuz olan İran la bile düşman etmeye ugrasanlar kimler ? peki afganistan'da bize lanet türkler diye bakan ingilizlere ne demeli ?

...

peki ya pakistana yardım gönderdik diye gemimize saldıranlar kimler ?

abd>avrupa>israil.

vatan uğruna değil.. din uğruna ölenlerdir şeyit.. ben pkk çaşıtmasında ölenlerin din açısından şeyit olduğuna inanmıyorum.. asıl şeyitler bence din savaşlarında ölenler ( 640 larda)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
keşke hristiyan olsaydık diyosun yani :angry:

Utku

Utku

Üye
:ban: hristiyan olmak istiyorsan buyur...

Perfect!

Üye
baştan söylim ben din değiştirmem. (!)

bunu yap diyen yok..
ama hristiyanlıkta Allahın gönderdiği din.. değiştirilmemiş haline inanmak gerekmezmi.. diğer peygamerlerin varlığına inanmak gibi

Utku

Utku

Üye
bırakkkkk ya :sahan:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
vatan uğruna değil.. din uğruna ölenlerdir şeyit.. ben pkk çaşıtmasında ölenlerin din açısından şeyit olduğuna inanmıyorum.. asıl şeyitler bence din savaşlarında ölenler ( 640 larda)

kendi toprağını korumak için canından bile vazgeçen insanlara saygısızlık etme bence.

biz burada rahatça yiyip içerken gezerken 5bin rakımda kelle koltuk altında bizleri koruyorlar.

ki ayrıca istediğin hoca'ya sor. ''vatan ugruna sehit olan cennete gidermi ?''

canturgay

canturgay

Üye
bunu yap diyen yok..
ama hristiyanlıkta Allahın gönderdiği din.. değiştirilmemiş haline inanmak gerekmezmi.. diğer peygamerlerin varlığına inanmak gibi
hristiyanlık hak din evet ama bozulmamış hali bu hali değil...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
iyi öyleyse do m uz eti'de yiyelim ?

Perfect!

Üye
konuyu dine taşımak istemedim. dini herkesden farklı görüyorum.. bunu başkasına anlatma yada inandırma düşüncem yok.

ama herşey dinle olmuyo.. iman insanın içindedir..

Utku

Utku

Üye
tartışmayı bitirelim isteyen istediğine inanır...

Üst Alt