Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lafın ayarını kaçırdı diye senin de kaçırman şart mıydı? Nabza göre şerbet vermek diye bir şey olsaydı bu hesabınla bir süre giremezdin foruma. Nabzınız o kadar yükselmiş anlayacağın..
Konuyu baştan sona inceledim, ipin ucunu o kadar kaçırmışsınız ki birbirinize din önerecek hale gelmişsiniz. Hani ankette diyor ya bu gençlik nereye gidiyor diye. Tartışmanızla vermişsiniz cevabı zaten, konuyu bu yüzden açmıyorum geri. Okusun diğerleri tekrar tekrar.
Birbirinize hakaret etmeseniz dahi yazdıklarınız -farkında olmasanız bile- o kadar ağır ve bir o kadar gereksiz ki.. Neyse, hepiniz forumda sevilen ve sayılan üyelersiniz. Bu düşünceyle kimseyi banlamıyorum, ancak bu konudaki soğukluğun başka konularda da sürdürülmesi halinde banlanmanız kaçınılmaz olacak.
Neticede Halil ve Zaza 7 , Berkan 5 ve Burak 3 uyarı puanı ile cezalandırılmıştır.