Sizce yeni nesil nereye gidiyor ? (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

GENÇLİK NEREYE GİDİYOR ?

• KÖTÜYE GİDİYOR.

Kullanılan: 4 12.9%
  • Gidiyor ama nereye gittiğini bilmiyor

• Kültür yozlaşmasına gidiyor

Kullanılan: 3 9.7%
  • Bence şuraya gidiyor: (KONUDA BELİRTİNİZ.)

Kullanılan: 5 16.1%
  • Batıya gidiyor

• İyiye gidiyor

Kullanılan: 1 3.2%
  • Yerinde sayıyor

Kullanılan: 1 3.2%
  • Disko`ya, bara gidiyor

Kullanılan: 9 29.0%

• Kullanılan toplam oy
    31
greenmile

greenmile

Üye
artık toplumumuzda en başta aile yapısı bozuluyor evlilikler azalıp boşanmalar artıyor.Yakında hey adamım senin sorunun ne lanet olası pislik canın cehenneme gibi sözler söyleyeceğiz birbirimize:S

Samsun55''

Samsun55''

Üye
aa sokakta ayıptır etmeyin :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu ben öpmeye Birsey demiyorum. Öpsün sorun değil. Gecen gördüğümü gorseydin hak verirdin. Okuldan donüyordum. Adamla kız bankta ileri aşamaya geçmişti bile..

Perfect!

Üye
sorun günümüz gençliğinde değil ki..toplumsal yapıdaki değişiklikler hep oldu.. sadece bazı kesim bunu hep abarttı.. farklılara alışmak gerekir.. ki alışılıyoda.. kaçımız kot giymiyoruz mesela

--------------- Ekleme ---------------

Yahu ben öpmeye Birsey demiyorum. Öpsün sorun değil. Gecen gördüğümü gorseydin hak verirdin. Okuldan donüyordum. Adamla kız bankta ileri aşamaya geçmişti bile..

yolda yapılmıcak düzeye geldiyse o dünyanın hiç biyerinde yok

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Bizim Güzel Dinimizde yani Müslümanlıkta tabiri caizse kusura bakmayın ama yoldan çıkmışları Doğru yola davet Farzdır ve Doğru yoldan gitmek varken neden bu özentilik neden bunca günah değermi bu fani dünya için bu kadar bozulmak kendini harab etmek ve yoldan çıkmak ALLAH Sonumuzu Hayır Etsin ALLAH Yardım Etsin (Amîn).

Revengeful

Emekli Yönetici
Amin :)

Perfect!

Üye
ya kim yoldan çıkmış kim anlamadığım bu.. herhangi biri birini öptü diye.. başkalarında farklı giyindi diye.. başklarından farklı düşündü diye.. bişekilde cezalandırılacaksa neden yaşıyoruz neden beyin diye bişey var

nedense hangi konuya gelsem konunun dinle alakası olmasa bile dine kayıyor.. anlamsız şeyler çıkıyor..

herkes tek noktaya odaklı..farklı düşünen..ve bunu uygulayan biri yok.. onu yapma günah şunu yapma vs...

yeni nesil dinden çıkmış be....

konunun dinle ne alakası varsa...

Namizake

Namizake

Üye
bende gencim ama ah nereye gittiklerini bilse gençlik durum böyle olmazdı eğitim verildiği sanılıyor ama nerdeeeeeee

canturgay

canturgay

Üye
kültür yozlaşması...avrupaî yaşam özentisi ne denirse artık.dini bayramlarda bile ''denize gidelim'' düşüncesi arttı,bayramların özlem giderici, birleştirici, küsleri barıştırıcı özelliği kalmadı eskisi kadar...memleketimizden eşimizden dostumuzdan ayrılırsak benliğimizi kendimizi kaybetmemiz kaçınılmaz.

zaza

zaza

Üye
kötüye gidiyor

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Diskoya Gidiyor Nereye Gidecek :D :dance::disko::disko:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
tüm yorumları okudum hepsine de güldüm

özellikle halil-e :)

Bu ülkenin %95i müslüman.eger sen sabahlara kdr içip içip dolasırsan sokak ortasında utanmadan sevişirsen bu Türk toplumumuzda AYIPTIR!!

Bunları yaptıgın zaman kimse sana -aferin takdir ettim seni- demez.bunu bilmiyorsan ögrenemezsin de.

geçmiş olsun der konudan çıkarım :)

Perfect!

Üye
kötüye gidiyor diyenler, açıklasın bi ya ne bu?

cidden merak ediyorum

tüm yorumları okudum hepsine de güldüm

özellikle halil-e :)

Bu ülkenin %95i müslüman.eger sen sabahlara kdr içip içip dolasırsan sokak ortasında utanmadan sevişirsen bu Türk toplumumuzda AYIPTIR!!

Bunları yaptıgın zaman kimse sana -aferin takdir ettim seni- demez.bunu bilmiyorsan ögrenemezsin de.

geçmiş olsun der konudan çıkarım :)

merak etme bende gülüyorum

dedelerimizin zihniyeti taşınamanın doğru olmadığını düşünüyorum

bunu derken geçmişimizi atalarımızı yok saydığımdan değil, gericiliğe karşı olduğum için

greenmile

greenmile

Üye
geçmişle bugün arasında elbet bazı farklar olacak bunu kabul etmemek mümkün değil örneğin bundan 50 yıl önce kız arkadaşlarımızın elini bile tutmak yürek istermiş,kaldı ki anadolunun bazı yerlerinde bu gelenek hala devam ediyor.Ama bu devirde sokak ortasında aşırıya kaçmadan öpmekte bir sakınca yok ama bu işi abartmak herkesin sorunu olamaz.Mesela bende çok sarhoşken sokaklarda gezdim kimseye zararınız yoksa hiç bir kimse size karışmaz.Özgürlük başkasının özgürlüğüne müdahaleye dönüştüğü zaman biter.Genel olarak yeni nesilin bazı davranışlarına bende anlam veremiyorum en kötü huyumuz batı özentiliği en baştada dilimizi kaybediyoruz.

zaza

zaza

Üye
kötüye gidiyor diyenler, açıklasın bi ya ne bu?

cidden merak ediyorum
ana babaya saygı kalmadı, dinimizce haram olan şeyler normal karşılanmaya başladı, kardeşler birbirine düşman oldu örneklerini görüyorum demekki kötüye gidiyor sonu pek iyi değil bence

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ne gericiligi yahu ? utanmadan sokakta sevisince ilerici mi oluyorsun halil ? face'e giriyorsun fotolardaki yorumlara bakıyorsun yok "dadlum" yok "kujum"

senin özünde bu mu vardı ??

ama halil sen özünü unutup gericilige karsıyım diyorsan sana söyleyecek bi söz yok.

(gericilikten kastın nedir anlamıs da degilim)

greenmile

greenmile

Üye
onu bunu bırakın şimdiki nesilin çoğu hazırcı hiçbir şey üretmiyor,Hayatı sadece ye, iç, s*çtan ibaret olduğunu zannediyor pek çoğu

Üst Alt