PaTRoN23
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle güzel bir konu olmuş
WP8 evet yeni bir sistem lâkin Android'i bitirir mi bitirir !
Nasıl mı? Öncelikle ilk baştaki önemli etken uygulama oyun yani marketi Microsoft oyun-uygulama firmalarıyla el sıkışıp kısa sürede marketini geliştirecek,
ardına da Nokia-HTC-Samsung gibi firmalar ise cihazları en güzel etkileyici özelliklerle uygun fiyattan piyasaya sunarsa
İOS'un siri'si gibi bi özellikler eklenerek bu mümkün olacaktır ama şuan için bunları düşünmek için çooooook erken
- - - Eklendi - - -
+ en başta daaaa o arayüz değişmeli bence
öncelikle insanların "nokia battı devir android devri" yargısını kırmak lazım .çoğu kişi hala soğuk bakıyor nokiaya
Hayır IOS değil Android önde.
Yani geçen senenin oranları yüksek I Phone 5 çıkmadan valla oyun konusunda önde o kesin
Aynen öyle zamanında Lumia 920 Türkiye'ye gelmeden önce Vatan Computer'da bilen birisiyle konuştum adam dedi ki :
Telefon çok iyi telefon özellikle kamerası çok iyi fakat Milletin önyargısını kırmak çok zor. Nokia'nın bu kötü imajı düzeltmesi gerekiyor.
Yani geçen senenin oranları yüksek I Phone 5 çıkmadan valla oyun konusunda önde o kesin
Bana da öyle geliyor ya tamamen dediğin gibi bitirir ya da android e tam rakip hale gelir. Tabiki bunlar zamanla olacak. Android gelişmeye başladığı zamanlarda nokia '' symbian için daha uygulama çıkmayacak '' gibisinden bir söz ortaya atmıştı ve öyle de oldu android in binlerce uygulaması oldu ama o vakitten sonra symbian ipleri gevşetti ya bu da aynısını android e yaptırır yada kafa kafaya giderler.
Aynen öyle zamanında Lumia 920 Türkiye'ye gelmeden önce Vatan Computer'da bilen birisiyle konuştum adam dedi ki :
Telefon çok iyi telefon özellikle kamerası çok iyi fakat Milletin önyargısını kırmak çok zor. Nokia'nın bu kötü imajı düzeltmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?