Sizce Nokia C7 ile BMW 1 uzaktan kontrol edilebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Nokia C7 ile BMW 1 uzaktan kontrol edilebilir mi?

Nokia’nın Symbian tabanlı akıllı telefonu C7 sahiplerini sadece konuşturmakla ya da dış dünyaya bağlamakla sınırlı kalmıyor, bir BMW’yi uzaktan kumanda edebiliyor. Nokia Asya’daki iki meraklı mühendis bu işi gerçekleştirebilmek için sadece 20 gün harcamış. Bu zaman zarfında gerekli olan yazılımı yazan ve uzaktan kumanda donanımını hazırlayan bu iki mühendis BMW 1 serisi otomobilin direksiyonunu, frenini ve gazını uzaktan kontrol etmeyi başarmışlar.

İkilinin bu işe neden bu kadar merak sardıklarını anlamış değiliz, ancak oldukça etkileyici bir projeye imza attıklarını söyleyebiliriz. Ancak geliştirdikleri yazılımın Ovi Mağaza’ya gelmesini bekliyorsanız, boşuna vakit kaybetmeyin. En iyisi aşağıdaki videoyu izleyin ve ikilinin yoğun çalışma dönemi sonucunda geliştirdikleri projeyi gözlerinizle görün.

İşte Video..

[video=youtube;-6TNtCvg3Z0]http://www.youtube.com/watch?v=-6TNtCvg3Z0&feature=player_embedded[/video]​

SilentOne

SilentOne

Üye
way güzlmişş

Quaresma53

Quaresma53

Üye
wayyy bee helal olsun deli la bunlar :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
harika

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi de kasım'da yapmışlar adamlar. bizimkiler de symbian mı android mi kapışsın? ne kadar geri kaldık ya :ağlarım:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda adam uçağı gösteriyorya orası süperdi:kop:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
daha önce facede izlemiştim :oke::oke:

Cetger

Üye
adam 800 liralık telefonu açıyor yapıyor tabi imkan var
bizde 5 liralık kırık kumandayı bile açamıyoruz sanki tamir olacak 5 lira verip alacaksın bırakda açayım bilgileneyim
sakin değilim.
:/

Utku

Utku

Üye
güzel video teşekkürler

-omer-

-omer-

Üye
adamlarda maddi imkan var ve de en önemlisi istek var biz de nerdeee bisey bozulsa hemen tamirciye ugrasmak yok

_ardaa

_ardaa

Üye
video güzel ama mesafe 1 metreden daha uzak.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
orda bmw 1 serisinden bahsediyor olmalı..

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben 1'i yanlış algıladım sanırım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye

iPhone ama videoda 1:50 saniyeye bakın lütfen :D
(not Apple kullanıcılarına bir laf atmıyorum tartışma başlamasın :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...