İpucu Sizce Ne Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Ne Yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar bu yıl liseye başladım ve okulumda telefon serbest bu yüzden okula götürüyorum. Derslerimde biraz düşme oldu s4 kullanıyorum ama baya özelliği var ama can sıkıcı olabiliyor ve defarmosyonlara uğradı ve android den sıkıldım böyle eski model blackberry bold modeleri düşünüyorum ama instagram facebook twitter whatsapp gibi şeyler var mı ön kamera var mı yoksa lumialara mı yöneliyim ?

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Bence Lumialara yönelmelisin.Farklı bi arayüzü olduğu için sevebilirsin.

98farom98

98farom98

Üye
Aynen lumia serileri farklı ve değişik bencede seveceğine inanıyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Blackberry ölü bir sistem bence , Lumia'lara geçebilirsin.

gamlı.byks

gamlı.byks

Üye
    Konu Sahibi
peki iphone 4s?

lazye

lazye

Üye
Wp al androidden sikilmissin galiba farkli gelebilir sana :)

furkankaya559758

Üye
iPhone 5 ile takas edebilirsin. Üstüne belki biraz para verirsin.

çaminci

çaminci

Üye
Android demek bir çok farklı özellik bir çok farklı uygulama demek.
Senin ihtiyacın wp :)

Darqos

Darqos

Üye
Bence lumia 925 Al bir aralar bende düşünmüştüm ama Ben android e geçeceğim Syambian dan :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Lumia alıcaksan sosyal aglardan uzak kalırsın. örnegın Instagram halen beta ve sorunlu bence araştır öyle al. İOS a yönebılırsın daha farklı bir sistem ama kısıtlı herşey Apple'in elinde. Android ise özgürlük herşey senin elinde cogu uygulamalarda ücretsiz ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
dostum sakın sen androidden şaşma ios'a geç çok geçmek istiyorsan.Deforme olan kısımlar kötü görünüyor diye değiştirmek istiyorsan spigen neo hybird'lerin beyazından al bir tane tepe tepe kullan cihazı :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Iphone alıcaksan 5'ten aşağı alınmamalı bence. Android'den de WP'a geçilmez eğer sade olsun sistem diyorsan bişey diyemem ama Android'den sıkıldıysan WP'dan çok daha kısa sürede sıkılırsın benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip