Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Niyetiniz bu telefona Android yüklemek, Android yükleyince aşağı yukarı benim LG telefonumla eş olacak. (ram hariç işlemci ve GPU aynı). O yüzden öyle abartılı beklenti içerisine girmeyin diyorum elimdeki telefona bakarak. Ha telefon iyi, ama öyle çift çekirdeklerin açtığı oyunları açayım, bütün hd oyunları yükleyeyim havasına girilecek bir telefonda değil.

İşletim sistemi yüklemek yerine Emulatör olsada bir şey değişmeyecek, Emulatör de performans kaybınada yol açabilir üstüne üstlük. .

he tamam he.
ama biz yine de android almıycaz, n9 alıcaz.
ok?

Uruloki

Uruloki

Üye
oyyy nonamex N900 nasıl açıyor o zaman tegra oyunlarını adamı zıvanadan çıkarıyorsun he

nonamex

Üye
oyyy nonamex N900 nasıl açıyor o zaman tegra oyunlarını adamı zıvanadan çıkarıyorsun he

http://www.maxicep.com/android-oyun...-telefonlarda-oynama-chainfire-3d-517683.html

:ehe

----------Eklendi @ 20:55:35 ---------- Yazıldı @ 20:53:43 ----------

he tamam he.
ama biz yine de android almıycaz, n9 alıcaz.
ok?

Evet, N9 alıp Android yüklemekle uğraşacaksınız :ehe:kop: çok daha iyi :ehe Android uygulamalarını çalıştırma olayı olmasa çoğunuz almayacaktınız bile..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Evet, N9 alıp Android yüklemekle uğraşacaksınız :ehe:kop: çok daha iyi :ehe Android uygulamalarını çalıştırma olayı olmasa çoğunuz almayacaktınız bile..

evet, android yüklemekle uğraşıcam, sonra canım sıkılıcak wp'a geçicem, arada bir maemo ve bada yükleyecem. sıkılınca geri meego'ya dönecem.

sanane !

nonamex

Üye
evet, android yüklemekle uğraşıcam, sonra canım sıkılıcak wp'a geçicem, arada bir maemo ve bada yükleyecem. sıkılınca geri meego'ya dönecem.

sanane !

Ondan sonra nasıl olsa bunlar ne çıkarsam alıyor diye Nokia dandirik telefonları çıkarmaya devam edecek..

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum konuyu okumadığın belli o yazılımı yüklemelerinin amacı anroid in swap desteği olmadığından 256mb ram az gelmesi fakat N9 da direk 1 gb ram var o yazılımı yüklemeden öpücek o oyunları

nonamex

Üye
dostum konuyu okumadığın belli o yazılımı yüklemelerinin amacı anroid in swap desteği olmadığından 256mb ram az gelmesi fakat N9 da direk 1 gb ram var o yazılımı yüklemeden öpücek o oyunları

GPU'nun zayıflığı büyük engel olacak diyorum bende performansta. Benchmark testlerine baktığım kadarıyla SGX530 GPU zayıf neden zayıf olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz anlamıyorum. N9'da daha iyi bir GPU olsaydı keşke diyorum, yok yok yeter diyorsunuz :allalla:

1 GB Ram , tamam rakiplerinin ilerisinde ve yeterli.
Ama 1 Ghz ve O Gpu ile rakiplerinin gerisinde kalmış

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yeter ama başlayacam haaa!!!!!
daha düne kadar n8 konularında 1ghz 1ghz diye kıvranıyordun.
şimdi noldu? nokia 1ghz çıkardı ve az mı geldi?
söyle bakem elindeki telefonun işlemcisi ne kadar?
ama bana gelip de overclock diye kıvırtma, söyle ne kadar?

nonamex

Üye
yeter ama başlayacam haaa!!!!!
daha düne kadar n8 konularında 1ghz 1ghz diye kıvranıyordun.
şimdi noldu? nokia 1ghz çıkardı ve az mı geldi?
söyle bakem elindeki telefonun işlemcisi ne kadar?
ama bana gelip de overclock diye kıvırtma, söyle ne kadar?

1 Ghz işlemci artık yetersiz geliyor, siz Nokia'dan alışmışsınız tabi yavaş yavaş ilerlemeye..

----------Eklendi @ 22:13:47 ---------- Yazıldı @ 22:11:41 ----------

Nokia 680 mhz çıkardığında tüm rakipleri 1 ghz işlemci kullanıyordu. Şimdi Nokia 1 Ghz işlemci kullanıyor , rakipleri çift çekirdekli işlemci kullanıyor..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nokia 680 mhz çıkardığında hemen hemen tüm rakipleri 1 ghz kullanıyordu

ama nokia 1 ghz çıkardığında tüm rakipleri değil SADECE BİRKAÇ RAKİBİ (galaxy s2, htc evo 3d, galaxy infuse 4g ve lg optimus 3d) çift çekirdekli işlemci kullanıyor, milleti yanıltmayalım.

nonamex

Üye
nokia 680 mhz çıkardığında hemen hemen tüm rakipleri 1 ghz kullanıyordu

ama nokia 1 ghz çıkardığında tüm rakipleri değil SADECE BİRKAÇ RAKİBİ (galaxy s2, htc evo 3d, galaxy infuse 4g ve lg optimus 3d) çift çekirdekli işlemci kullanıyor, milleti yanıltmayalım.

Dur daha N9 çıkmadı..

pRime.

pRime.

Üye
1 Ghz işlemci artık yetersiz geliyor, siz Nokia'dan alışmışsınız tabi yavaş yavaş ilerlemeye..

----------Eklendi @ 22:13:47 ---------- Yazıldı @ 22:11:41 ----------

Nokia 680 mhz çıkardığında tüm rakipleri 1 ghz işlemci kullanıyordu. Şimdi Nokia 1 Ghz işlemci kullanıyor , rakipleri çift çekirdekli işlemci kullanıyor..

Çift çekirdek kullanan 3 tane telefon var. Evet, nokia'nın rakiplerinin tüm telefonları çift çekirdek kullanıyor.:kop:

----------Eklendi @ 22:31:19 ---------- Yazıldı @ 22:29:46 ----------

İşletim sistemi yüklemek yerine Emulatör olsada bir şey değişmeyecek, Emulatör de performans kaybınada yol açabilir üstüne üstlük. .

Androidin kendisi emulatörle çalışıyor zaten değişen bişey olmaz. :oke:

nonamex

Üye

Çift çekirdek kullanan 3 tane telefon var. Evet, noki rakiplerinin tüm telefonları çift çekirdek kullanıyor.:kop:

Bu telefona 1400-1500 lira vereceğime gider çift çekirdekli telefon alırım şahsen. Ayrıca yukarıda ultrayer6 5 tane model saymış :ehe Nokia N9'u çıkartana kadar da artar o sayı.

pRime.

pRime.

Üye
Bu telefona 1400-1500 lira vereceğime gider çift çekirdekli telefon alırım şahsen. Ayrıca yukarıda ultrayer6 5 tane model saymış :ehe Nokia N9'u çıkartana kadar da artar o sayı.

5 model olsa nolur? :kop: Sen öyle bi anlatıyorsunki sanki nokia hariç tüm markaların tüm telefonları çift çekirdek işlemci kullanıyor.

nonamex

Üye

5 model olsa nolur? :kop: Sen öyle bi anlatıyorsunki sanki nokia hariç tüm markaların tüm telefonları çift çekirdek işlemci kullanıyor.

LG kullanmış, HTC kullanmış , Samsung kullanmış..

Bir tek Apple kullanmamış rakip olaraktan :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Ayrıca n9 da n8 gibi makul fiyatlara satılacak! 1200tl 16gb 1400tl 64gb maksimum.

----------Eklendi @ 22:39:33 ---------- Yazıldı @ 22:38:00 ----------

LG kullanmış, HTC kullanmış , Samsung kullanmış..

Bir tek Apple kullanmamış rakip olaraktan :ehe

Sen dediğime kulak ver önce demin her telefon çift çekirdek kullanıyo diyerek muhteşem saçmaladın bravo!:oke: 5 telefon sadece!

nonamex

Üye
Ayrıca n9 da n8 gibi makul fiyatlara satılacak! 1200tl 16gb 1400tl 64gb maksimum.

----------Eklendi @ 22:39:33 ---------- Yazıldı @ 22:38:00 ----------

Sen dediğime kulak ver önce demin her telefon çift çekirdek kullanıyo diyerek muhteşem saçmaladın bravo!:oke: 5 telefon sadece!

Her demedim rakipleri çift çekirdek kullanıyor dedim.

Örnek olarak N9'un rakibi Galaxy S2 çift çekirdek kullanıyor, N9'un rakibi 1.5 sene önce çıkmış Galaxy S olamaz herhalde..

pRime.

pRime.

Üye
Her demedim rakipleri çift çekirdek kullanıyor dedim.

Örnek olarak N9'un rakibi Galaxy S2 çift çekirdek kullanıyor, N9'un rakibi 1.5 sene önce çıkmış Galaxy S olamaz herhalde..

Hepsini kastettin koçum kıvırma. :oke:
Ama o galaxy s n9'un yaptıklarının ve yapabileceklerinin yarısını yapamıyor. :oke:

nonamex

Üye
O zayıf GPU, eskimek üzere olan işlemci ve geleceği belirsiz bir işletim sistemi..

Size kolay gelsin :ehe

(1 tek Apple kullanmamış çift çekirdek "tümü "açısından baksak bile, bana gidip Huawei kullanmamış falan demeyin, Huawei bile Nokia'ya rakip olacaksa artık.. :ehe:ehe )

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
O zayıf GPU, eskimek üzere olan işlemci ve geleceği belirsiz bir işletim sistemi..

Size kolay gelsin :ehe

(1 tek Apple kullanmamış çift çekirdek "tümü "açısından baksak bile, bana gidip Huawei kullanmamış falan demeyin, Huawei bile Nokia'ya rakip olacaksa artık.. :ehe:ehe )

Zayıf GPU dediğin N900'de de var galiba ve Tegra 2 oyunlarını çatır çatır oynatıyor aç youtube videolarını izle :)

Geleceği belirsiz işletim sistemi demişsin. Galiba gündemi pek takip etmiyorsun ?

EDIT:

Caps

Yıllarca demek en az 2-3 yıl oluyor :ehe

Üst Alt