pRime.
Üye
Fazla güvenmeyin N9'a..
Nokia bir işi tam yapamıyor ki, sen git ultra güçlü bir GPU koy 680 mhz işlemci ve Symbian ile çöp et sonra..
Spam mesaj!
Fazla güvenmeyin N9'a..
Nokia bir işi tam yapamıyor ki, sen git ultra güçlü bir GPU koy 680 mhz işlemci ve Symbian ile çöp et sonra..
Spam mesaj!
@Çağlar, @nonamex
1-) 1Ghz lik işlemcisi olan diğer markadaki hangi telefonlar bu kadar güçlü multitaskingi var ?
2-) Hangi telefon bu kadar seri ?
3-) Hangi telefon size donma problemini en az yaşattı ?
4-) Aynı standartlardaki telefonların batarya ömrü bu telefona nazaran ne kadar dayanıyor ?
5-) Aynı segmentteki kaç telefonun işlemcisine overclock yapılık 1.9 Ghz e çıkıyor ?
6-) Aynı segmentteki başka hangi telefonun 1.9 Ghz de çalışabilen işlemcisi var ?
7-) Aynı segmentteki hangi telefon kendi uygulamarı dışında başka işletim sistemlerindeki(Android) uygulamaları sorunsuz çalıştırabiliyor ?
Aynı segmentteki hangi telefonla wireless hackleyebilip pc lere girebiliryorsunuz ?
9-) Aynı segmentteki başka hangi telefonların işletim sistemi değiştirilebiliyor.( BackTrack 5 Arm Tabanlı İşletim sistemi var ve Arm işlemcili tüm cihazlara kurulabiliyor.)
N9'u almak için 9 sebep..
Yeni güçlü işlemciler çıkınca yarışamayacak
muhteşem bi anlatım hocam bravo gerçekten ama ne yaparsan yapalım şuda bi gerçek can çıkar huy çıkmaz=)linüx işletim sistemi demek herşeyi yapmak demek o kötülediqiniz n900 bile baya tane işletim sistemi kurulabilir ve wi-fiden pci hackleyebiliyorsun ayrıca n900 de ps3 kırılıyor ayrıca n900 ile kızıl ötesi sayesine her türlü tv kuamanda ediliyor ayrıca n900 ile araba kontrol edilebiliyor ayrıca n900 ile dvd sürücü baqlanabiliyor 1.5 tb hardik klavye fare usb üzerinden baqlanıyor ayrıca n900 ü wi-fi modem bluetooth modem kullanabiliyon ayrıca n900 ile akılana gelen bir çok şeyin %80 nini yapabiliyon senin o kötülediqin n900 bunları yaprken android işletim sistemli samsung lg vb... bunların kaçını yapıyor
linüx işletim sistemi demek herşeyi yapmak demek o kötülediqiniz n900 bile baya tane işletim sistemi kurulabilir ve wi-fiden pci hackleyebiliyorsun ayrıca n900 de ps3 kırılıyor ayrıca n900 ile kızıl ötesi sayesine her türlü tv kuamanda ediliyor ayrıca n900 ile araba kontrol edilebiliyor ayrıca n900 ile dvd sürücü baqlanabiliyor 1.5 tb hardik klavye fare usb üzerinden baqlanıyor ayrıca n900 ü wi-fi modem bluetooth modem kullanabiliyon ayrıca n900 ile akılana gelen bir çok şeyin %80 nini yapabiliyon senin o kötülediqin n900 bunları yaprken android işletim sistemli samsung lg vb... bunların kaçını yapıyor
Gerçekten Linux'ın bi sınırı yok. linüx işletim sistemi demek herşeyi yapmak demek o kötülediqiniz n900 bile baya tane işletim sistemi kurulabilir ve wi-fiden pci hackleyebiliyorsun ayrıca n900 de ps3 kırılıyor ayrıca n900 ile kızıl ötesi sayesine her türlü tv kuamanda ediliyor ayrıca n900 ile araba kontrol edilebiliyor ayrıca n900 ile dvd sürücü baqlanabiliyor 1.5 tb hardik klavye fare usb üzerinden baqlanıyor ayrıca n900 ü wi-fi modem bluetooth modem kullanabiliyon ayrıca n900 ile akılana gelen bir çok şeyin %80 nini yapabiliyon senin o kötülediqin n900 bunları yaprken android işletim sistemli samsung lg vb... bunların kaçını yapıyor
Wi-fi modem olarak N8 de diğer telefonlarda kullanılıyor..dur dur dur dur....O dediklerinin kaçı senin işine yarayacak merak ediyorum, N900 alıp arabamı kontrol edeceksinWi-fi modem olarak N8 de diğer telefonlarda kullanılıyor..
dur dur dur dur....
beyler şu anda nonamex'in açığını yakalamış bulunuyoruz.
symbian bölümünde android'i övüyordu, özellik üstüne özellik sıralıyordu ama biz ona "ne işine yarayacak" demedik.
şimdi meego geldi, nonamex köpürdü ve "ne işine yarayacak" ifadesi kullanıldı. böylece tüm kendi mesaj geçmişi ile de çelişmiş oldu.
tamamdır artık.
bay nonamex. ne işinize yarayacak o özellikler? androidde saydığınız özelliklerin çoğu, süs püs dışında ne işinize yarayacak???

android kullanıcısın meego'nun derdi seni mi gerdi?
bir de 200.000 çeşit uygulamanız var, (androidi de kullanıyorum arkadaşımdan, bana laf anlatma şimdi) 1000-2000 tane adam gibi uygulama var. senin o adam gibi uygulamaların hepsini yüklediğini varsayarsak, geri kalan 198000 uygulama ne işine yarıyor? önüne gelen uygulama yapmış ben görüyorum orda.
1) 1ghz işlemcisi olanlarda yok ama 1 ghz işlemciler eskidi artıkYeni güçlü işlemciler çıkınca yarışamayacak
2) Android telefonumda serilik konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum
3) Android telefonum hiç donmuyor bile
4) Batarya'nın uzun gittiği fikrine nerden kapıldınız telefonu test etmeden merak ediyorum, SetCPU ile işlemciyi 300 mhz'e sabitliyorum ekran kapalıyken, 5 saatte giden batarya sadece yüzde 2
5)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC Desire Z 800 mhz 1.9'a overclock edildi
6)HTC Desire Z , alt sınıf olmasına rağmen
7)N9 bu konuda tek sanırım ama Android Emulatorleri var. MeeGo uygulamalarından umudu kestiniz, sevmediğiniz Android'in peşine düştünüzün resmi, hepiniz Android uygulamalarını açacak diye alıyorsunuz.
8)Android.
9)HTC HD2 , bootloader koruması yok. Windows Phone 6.5 kullanıyor eski bir sistem sahipleri koşa koşa Android kuruyor.

uçarsa ne yapıcaksın bak biz benchmarklardan bahsetmiyoruz çift çekirdeklerin doğru dürüst oynayamadığı oyunları oynamaktan onların yine eline yüzüne bulaştırdıkları işleri süper yapmaktan bahsediyoruz