Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce N9'un Özellikleri Yeterli mi?

• Kullanılan toplam oy
    72
.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
rakipleriyle kıyaslarsak zayıf kalıyor

nonamex

Üye
1 ghz işlemcilerin modası geçti. Nokia yeni 1 ghz işlemci koyuyor. :ehe

• Beğen
Tepkiler: OneByOne* ve .:ÇAĞLAR:.
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
@Çağlar, @nonamex

1-) 1Ghz lik işlemcisi olan diğer markadaki hangi telefonlar bu kadar güçlü multitaskingi var ?
2-) Hangi telefon bu kadar seri ?
3-) Hangi telefon size donma problemini en az yaşattı ?
4-) Aynı standartlardaki telefonların batarya ömrü bu telefona nazaran ne kadar dayanıyor ?
5-) Aynı segmentteki kaç telefonun işlemcisine overclock yapılık 1.9 Ghz e çıkıyor ?
6-) Aynı segmentteki başka hangi telefonun 1.9 Ghz de çalışabilen işlemcisi var ?
7-) Aynı segmentteki hangi telefon kendi uygulamarı dışında başka işletim sistemlerindeki(Android) uygulamaları sorunsuz çalıştırabiliyor ?
8-) Aynı segmentteki hangi telefonla wireless hackleyebilip pc lere girebiliryorsunuz ?
9-) Aynı segmentteki başka hangi telefonların işletim sistemi değiştirilebiliyor.( BackTrack 5 Arm Tabanlı İşletim sistemi var ve Arm işlemcili tüm cihazlara kurulabiliyor.)

N9'u almak için 9 sebep..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

nonamex

Üye
@Çağlar, @nonamex

1-) 1Ghz lik işlemcisi olan diğer markadaki hangi telefonlar bu kadar güçlü multitaskingi var ?
4-) Aynı standartlardaki telefonların batarya ömrü bu telefona nazaran ne kadar dayanıyor ?
5-) Aynı segmentteki kaç telefonun işlemcisine overclock yapılık 1.9 Ghz e çıkıyor ?
6-) Aynı segmentteki başka hangi telefonun 1.9 Ghz de çalışabilen işlemcisi var ?
7-) Aynı segmentteki hangi telefon kendi uygulamarı dışında başka işletim sistemlerindeki(Android) uygulamaları sorunsuz çalıştırabiliyor ?
8-) Aynı segmentteki hangi telefonla wireless hackleyebilip pc lere girebiliryorsunuz ?
9-) Aynı segmentteki başka hangi telefonların işletim sistemi değiştirilebiliyor.( BackTrack 5 Arm Tabanlı İşletim sistemi var ve Arm işlemcili tüm cihazlara kurulabiliyor.)

N9 aldınızda bizim mi haberimiz yok merak ediyorum :ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye
nanomex sen arkadaşın sorduğu sorulara cvp ver:)

saruman_me

saruman_me

Üye
@Çağlar, @nonamex

9 değil 999999 sebep sunsan huylu huyundan vaz geçmez..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia yine yaptı yapacağını ve kafaları karıştırmayı yine başardı.bu nasıl bir cihaz ve işletim sistemi böyle, harika bişiy yahu

----------Eklendi @ 23:51:08 ---------- Yazıldı @ 23:49:09 ----------

Birde bırakın n9 u, n900 ün yaptıklarını yapacak cihaz varmı piyasada.

Uruloki

Uruloki

Üye
@Çağlar, @nonamex

boşuna sorma ben onlara çift çekirdek cihazların oynatamadığı iki yıllık N900 nasıl oynatıyor diyince hık mık ediyorlar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

N900 ile gerçekleştirilebilen işlemler. erdal arkadaşımızın da söylediği gibi cevap ver ? Cevap vermeden soru soruyorsun.

N9'un bende olmasına gerek yok. Sadece git ve tüm N900 videolarını izle. Daha güçlü bir N900 hayal et. Sonra N9'u bana sen anlat...

pRime.

pRime.

Üye
9 değil 999999 sebep sunsan huylu huyundan vaz geçmez..

Katılıyorum.

----------Eklendi @ 12:53:05 ---------- Yazıldı @ 12:50:35 ----------

@Çağlar, @nonamex

Süper yazmışsın dostum.

----------Eklendi @ 12:53:53 ---------- Yazıldı @ 12:53:05 ----------

Ön siparişle alınıyormuş.

punisher123

punisher123

Üye
Piyasa oturdu sayılır,insanlar belli parçalara bölündü,bu saatten sonra Fandroidler,İfanlara ne anlatsanız ne gösterseniz onlar yine ezberlediklerini okuyacaklar,ne diyim siz onları yok sayın.. Onlarda biraz objektif olsunlar lütfen,şahsen ben Nokiayı severim ama Galaxy s2ye kötü demem,Süper hızlı bi telefon,ama atrixede iyi demem,o işlemciye rağmen lag yapıyor ya yaşamasın o,sizde dürüst olun Meegolu n9 videolarda gözüktğü kadarıyla Yağ gibi akıyor uygulamalarda,çıksın,o zaman daha sağlıklı yorumlar yaparız..

OneByOne*

OneByOne*

Üye

boşuna sorma ben onlara çift çekirdek cihazların oynatamadığı iki yıllık N900 nasıl oynatıyor diyince hık mık ediyorlar
Kardesim ilk once n900 cift cekirdekli deil ve İSLEMCİ FARKI VARDIR SIZ N9 a nasil inaniyorsaniz bende YENİ OYUNLARİ CALİSTİRMİCAK :angry::angry: N9 CİFT CEKİRDEK DEİL VE 1.9 GHZ YE CİKSA BİLE UYUMLU OLMUYACAKTIR !:off:

Uruloki

Uruloki

Üye
oyyyy tek çekirdekli cihaz yazdım orayan niye çift çekirdek cihazlarını oynatıyor esas android çift çekirdekle uyumlu değil ikisini bir kullanamıyor

pRime.

pRime.

Üye
oyyyy tek çekirdekli cihaz yazdım orayan niye çift çekirdek cihazlarını oynatıyor esas android çift çekirdekle uyumlu değil ikisini bir kullanamıyor

Reklamını gördünüz mü işlemcileri eşit kullanıyo gibi göstermişler :kop:

----------Eklendi @ 01:16:20 ---------- Yazıldı @ 01:15:05 ----------

Kardesim ilk once n900 cift cekirdekli deil ve İSLEMCİ FARKI VARDIR SIZ N9 a nasil inaniyorsaniz bende YENİ OYUNLARİ CALİSTİRMİCAK :angry::angry: N9 CİFT CEKİRDEK DEİL VE 1.9 GHZ YE CİKSA BİLE UYUMLU OLMUYACAKTIR !:off:

Nereye uyumlu olmuyo!? N900 oynatıyo ya! Daha neyini çekemiyosunuz bu aletin!?

nonamex

Üye
GPU yu N8 dekinin aynisindan koysalarmis daha iyi olurmus onun disinda pek bir eksigi yok gibi cihaz olarak

enolaguy

Üye
n900 de n9 da super, zaten nokia symbian yapmadigi anda en iyilerini yapiyor n9 her isin altindan kalkar androidlerin yuzde doksan dokuzunu katlar ios ile kiyas bile yapilmaz ama meego nun destek sorunu ne derece olur orasi mechul ama n9 tartismaya girmeyecek kadar iyi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
SilentOne

SilentOne

Üye
lunix isldetm sistemi herzaman liderdir tamam bende symbian fanatiqidm taki n900u gorene kadar n9 u dusunmek istemiym

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n900 de n9 da super, zaten nokia symbian yapmadigi anda en iyilerini yapiyor n9 her isin altindan kalkar androidlerin yuzde doksan dokuzunu katlar ios ile kiyas bile yapilmaz ama meego nun destek sorunu ne derece olur orasi mechul ama n9 tartismaya girmeyecek kadar iyi
Nokia eğer ağırlığını Meego ya vede wp7 ye verirse doğrusunu yapar kanaatindeyim,özellikle meego ya

Üst Alt