Siz Ne yapardınız ? (N95 8GB VS samsung ultra touch s8300)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
Siz Ne yapardınız ? (N95 8GB VS samsung ultra touch s8300)
ARKADAŞLAR BU 2 TELEFONDAN BİRİSİNİ 2. EL OLARAK ALACAĞIM. SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ..? YADA HANGİSİ DAHA İYİ SİZCE ..? HANGİSİNİ ALMALIYIM.. ?? NEDENLERİYLE BİRLİKTE YAZARSANIZ BANA BÜYÜK Bİ IŞIK TUTMUŞ OLURSUNUZ .. (konu açmışken şunuda soraym n95 8 gb'nin flashı el feneri olarak kullanılabiliyormu..?):oke:

~TEŞEKKÜRLER~

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N95 i kullandım..diğerini bilmiyorum samsungların acayip batarya problemi var o yüzden ben hiç samsung kullanamadım aldığımı geri verdim..N95 na göre biraz daha bu yönden avantajlı..samsunj s8300 dokunmatik bu yönden daha avantajlı diyorum..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
2 side çok şık ve güzel telefonlar kararsız kaldım. :(

DERBEDER-34-

Üye
n95 8gb al dostum bende var bende ikinci el aldımçok memnunum .ayrıca el feneri gibibbir özelliği yok bende baskmıştım bulamadım. bu aradfa samsungu bilmiyorum ama inceleme fırsatım oldu az çok ,şahsen bnedğenmedim bide şaerjı az gider tüm samsunglar gib sanırım..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Nokia dan şaşmam

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
s8300 ın özellikleri her türlü n95den daha iyi ve arasındaki zariflik farkı bariz şekilde. N95i seçmenin tek nedeni s60 olması olabilir. Yoksa ben senin yerinde olsam bir saniye bile düşünmem o kadar param olsa hemen
samsung s8300 alırım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence samsung al ince ve tarif n95 kaba telefon takoz gibi

Emperian

Emperian

Üye
nokia'dan şaşmazdım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bencede nokiadan şaşma

zx6r

zx6r

Üye
Nokia dan şaşma heleki N95 8GB gözüm kapalı alırım :)
arkadaşım ayrıntılara kafanı takma n95 te yok yok
eğer varsada o kadar teknolojik değilim de geç :)

zopato

zopato

Üye
ben samsung s8300'ı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. dokunmatigi süper. 5800'ın dokunmatigi berbat, çok eski teknloji, kolay kolay algılamıyor.
kamerasına gelince 8 mp ama HİKAYEDİR. şöyle ki deklaşörün acılıp kapanma süresi olurya fotograf makimalarında saniyenin binde bir gibi kısa bir süredir. işte o biraz uzun samsungda. nokiada bu süre hakikaten kısa. ne farkı var dersen. dügmeye bastıgında titreme oluyor ister istemez. sonuç : bulanık resim. arkadaşın nokia n70 2mp kameralı telefonu ile telefon elde iken çekilen fotografı kıyasladık. n 70 daha net çekiyor. buna ise şöyle bir çözüm buldum. zamanlayıcıyı 2 saniyeye ayarlıyorum bu sayede titreme azalıyor. yinede nokianın 5 mp li kamerası olan telefonları daha iyidir.
pili orta hallidir. pek kullanmazsan 4 gün rahat gider. gps te hemen biter.
mp4 filmi çok güzel görüntü ile oynatır. ama dolu pilin yarısını bitirir.
kullanımı emsalsizdir. başka telefonu kullanırken zorluk çekersin.
tuş takımının olması oyunlarda çok kolaylık saglar. çünkü dokunmatik ekranda oyun oynamak çok büyük eziyet.
almayı düşünürsen kırmızısını tavsiye ederim. çokfarklıdır

son olarak, bilinmedik bir telefon oldugu için oyun tema program fazla bulamıyorsun. ama benzer telefonlarınkini çalıştırıyor. tabi işlemci, ram ve dolayısı ile performansı nokianın yanında devede kulaktır.
bu arada 5800 çok kaba ve kullanışsızdır bilgine
PARANA YAZIK ETME AYNI PARAYA NOKİANIN MODELİNİ AL ( N95 N97 GİBİ)

• Beğen
Tepkiler: recepkarabay

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bence alma ne wifi var ne bişi.. nokia al bence e72 falan güzel telefon yani..:oke:

5310c3

5310c3

Üye
samsung kullanmadım NOKIA dan şaşma Kardeş

Mygse

Mygse

Üye
S8300 ün herşeyi iyi güzel ama WiFi yok . Çok önemli bir dezavantaj bu. Tasarımı şık fakat, dokunmatik ekran ve Kızakda tuş takımı bana göre çok saçma olmş.
N95 8GB yerini tutabilcek bir telefon değil S8300.
Wi Fi en bilindk eksiği S8300 ün ama, o bile ne kadar önemli...

Lacoste

Lacoste

Üye
tabikide nokia derim ama n95 8gb almak yerine normal n95 almak daha mantıklı gibi duruyor mesela bende normal n95 var fakat 8 gb hafıza kartı takılı ve hızı n95 8gb dan kat kat daha yüksek ve kartı çıkarıp takabiliyorum n95 8gb da kart yuvası yok birde düz n95 e 16 gb kart bile takılabiliyormuş bunuda göz önünde bulundur bu arada 8 gb lık kart ok pahalıdır dersen bimekste 45 tl ye alabilirsin. İyi şanslar

zopato

zopato

Üye
N95

s@go

Üye
nokia dan şaşmam diyen arkadaşları anlamıyorum :d: nokia kadar arza veren ve tamir e giden bi marka varmı ? ben teknik servisim nokia cihazların bazı modellerinde hatta hemen hemen tüm modellerinde entegreleri samsung yapıyo entegrenın uzerınde kocaman bi yazıyla samsung yazıyo :ehe

STaT!C

STaT!C

Üye
Tavsiyem N958GB olur.:oke:

tabikide nokia derim ama n95 8gb almak yerine normal n95 almak daha mantıklı gibi duruyor mesela bende normal n95 var fakat 8 gb hafıza kartı takılı ve hızı n95 8gb dan kat kat daha yüksek ve kartı çıkarıp takabiliyorum n95 8gb da kart yuvası yok birde düz n95 e 16 gb kart bile takılabiliyormuş bunuda göz önünde bulundur bu arada 8 gb lık kart ok pahalıdır dersen bimekste 45 tl ye alabilirsin. İyi şanslar

Batarya yönünden de N95 8GB daha üstün. N95 in bataryası 1 - 1.5 Gün Anca Dayanırken N95 8GB 2-3 gün bile dayanır. :evet: Karar vermek biraz zor N95 le N95 8GB arasında...

recepkarabay

recepkarabay

Üye
bende n95 8gb wardı el feneri kullanıyorsun ama sos gibi yanıor ben onu 230 tlye sattım ve sıfır s8300 aldım sonuçta 8 megapixel ve dokunmatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt