site hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
site hakkında
arkadaşlar siteye msn penceresi ekleyelim
ordan rahat rahat konuşalım
ama bi istek veya bi sınırı olsun
mesala teğmen olana kadar kimse yazamasın
we ordan açma kapatma butonu olsun
isteyen eder isteyen etmez
yardım olabilirler
bu fikri nerden buldun derseniz
yabancı bi forumda gördüm
galiba fransızlarındı bişey indirmek için kaydol muşdum
yöneticilerin ve üyelerin önerisine sunulur..

--------------- Ekleme ---------------

2, olarak
galiba cezalı üyelere tşk et butonunu kullanamı yoruz ama kendi
isteğiyle uzaklaşanlara bu kısıtlamayı kaldırılmasını öneriyorum

3.olarak
sitede bayanlara özgü rütbe getirilsin diorum
çünkü
örnek werelim (bu ad kimsede war mı bilmiorum )
berna albay oldu
ne güzel ne güzel bunu yaparsak dünya forum tarihinde bir ilki yapmış oluruz

kol@j

kol@j

Üye
1. özel mesaj sistemi için güzel bir uygulama olabilir...
özel mesaj yerine sadece iki üyeye açılmış pencere uygulaması gibi... yani zaten uygulamada olan bir sistemi daha da geliştirmeye dayanıyor... (gül gibi maxicep dururken başka forum ha... diyecemde susuyorum)
çünkü: http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/itiraf-ediyorum-maxicep-seni-aldatiyorum-379993.html

2.yerinde bir uygulama olur...

3. bu öneriyi hanım üyeler kendi aralarında değerlendirsinler... ama bence kabul görmez cinsiyet ayrımcılığı olarak algılanabilir...
rütbe maxicep'e verilen emeği ifade ediyor... kadının vereceği emekle, erkeğin vereceği emek arasında fark varsa rütbeyede fark gelebilir...
hayırlı maxicepler...

Revengeful

Emekli Yönetici
1. öneri için cevabım olumsuz :D
2.İçin olumlu
3.için gereksiz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
MSN penceresi olayına karşıyım. Sitemiz iki ya da üç kişinin muhabbet etmesine yönelik değil, bu gereksinimi PM ve profil mesajı sistemi karşılıyor. O da olmadı hakiki MSN programı var onları kullanabilirsiniz.

Bayanlara özel rütbeye gerek yok, zaten yapması başlı başına sıkıntı. Hangi üyenin bayan olduğunu hangisinin olmadığı anlamamız biraz zor. Erkek olan da ben bayanım diyebilir, veya sistemde böyle bir seçeneği seçebilir.

Kendi isteğiyle uzaklaşanlar da kendi kendilerini cezalandırıyorlar bir nevi. O ceza süresince forumla istatiksel olarak tüm ilişkilerinin kesilmiş olması daha mantıklı. 3 ay kendini uzaklaştırmış adama teşekkür edilse de pek bir şey farketmez bana göre.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Amatörce ...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
1. özel mesaj sistemi için güzel bir uygulama olabilir...
özel mesaj yerine sadece iki üyeye açılmış pencere uygulaması gibi... yani zaten uygulamada olan bir sistemi daha da geliştirmeye dayanıyor... (gül gibi maxicep dururken başka forum ha... diyecemde susuyorum)
çünkü: http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/itiraf-ediyorum-maxicep-seni-aldatiyorum-379993.html

2.yerinde bir uygulama olur...

3. bu öneriyi hanım üyeler kendi aralarında değerlendirsinler... ama bence kabul görmez cinsiyet ayrımcılığı olarak algılanabilir...
rütbe maxicep'e verilen emeği ifade ediyor... kadının vereceği emekle, erkeğin vereceği emek arasında fark varsa rütbeyede fark gelebilir...
hayırlı maxicepler...

yok abi bide onların skyfire sini deneyim dedim olmadı

:sahan2:

Necmati

Necmati

Üye
1.olarak Maxicep bir chat sitesi değildir pencere kesinlikle olmaz..
2.sen ne yapıcan fransız forumlarını sen Türk'sün kendi forumuna bak..
3. kadınlara ayrı bir rütbe olabilir...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Necmati™;2790766' Alıntı:
1.olarak Maxicep bir chat sitesi değildir pencere kesinlikle olmaz..
2.sen ne yapıcan fransız forumlarını sen Türk'sün kendi forumuna bak..
3. kadınlara ayrı bir rütbe olabilir...

1. kimse zaten maxicep chat sitesi demedi.
2.adam aradığını türk forumlarında bulamamış yabancı forumları aramış + bunda özgür
3.adminin dediği gibi kimin bayan kimin erkek olduğu belli değil zaten forumdada yazmıyor bu bayan bu erkek diye.. :)

celibar

celibar

Üye
1- gereksiz.chat sistemi olunca herkes chat yapmaktan konu açmaya daha az vakit ayıracaklardır.
2- böyle devam etmeli.sonuçta kendi isteğiyle ayrılanlar bu durumun sonucunu kabul ediyorlar.belli bir süre foruma girmemek için kendini cezalandırmak şart değil.yoksa kendi isteğinle ayrılmayı mı düşünüyon.
3- çok gereksiz bi durum.bayan olduğunu belli etmek istemeyenler olacaktır.bir süre sonra erkekler için de özel rütbe olsun denilmeye başlanacaktır.maxicep'de şekil yönünden ilklerle değilde içerikle ilgili ilkler yaşanmasını tercih ederim.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
sosyal hYata donus icin bir ay ban aticam

Ozan

Ozan

Admin
- Chat, msn vb site harici uygulamaları yapmayı düşünmedigimizi defalarca söyledik.
- Forumdan uzaklaşanlar, kendilerine ceza vermislerdir dolayısı ile ceza vermisken bir de diğer üyelerden gelecek teşekkürlere sahip olmaları oldukça mantıksız olur. Teşekkürlerin arttıgını görmek istiyorsa siteden neden uzaklasıyor ? Hala siteye baglı demektir bu ..
- Bayan üyeleri ayrı olarak belirtmenin dezavantaj olacagini düşünüyorum onlar için malum erkek sayısı daha fazla ve hoş durumlar olmayabilir :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ozan'a katılıyorum.

Hayır hayır uykusuzluktan ya da üşendiğimden değil :ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
- Chat, msn vb site harici uygulamaları yapmayı düşünmedigimizi defalarca söyledik.
- Forumdan uzaklaşanlar, kendilerine ceza vermislerdir dolayısı ile ceza vermisken bir de diğer üyelerden gelecek teşekkürlere sahip olmaları oldukça mantıksız olur. Teşekkürlerin arttıgını görmek istiyorsa siteden neden uzaklasıyor ? Hala siteye baglı demektir bu ..
- Bayan üyeleri ayrı olarak belirtmenin dezavantaj olacagini düşünüyorum onlar için malum erkek sayısı daha fazla ve hoş durumlar olmayabilir :)

ben zaten
bağımlıyım siteye pc başında en çok wakit geçirdiğim mekan burası
ama arkadaşlar benim bu bu pc alışkanlığından biraz şikayetçi sadece onun iin 1 ay ban atıcam
sonra kaldığımız yerden
orgeneral olma çalışmalarına dewam :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
He kendine ban atacaksın ama cezalı iken teşekkürün artmayacak diye burda öneride bulunuyorsun ... Ne kadar zekisin sen :D

Kendin için değil de site için önerilerde bulunsan daha doğru olur diye düşünüyorum ...

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmm :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
He kendine ban atacaksın ama cezalı iken teşekkürün artmayacak diye burda öneride bulunuyorsun ... Ne kadar zekisin sen :D

Kendin için değil de site için önerilerde bulunsan daha doğru olur diye düşünüyorum ...

atmazda girmeem ne olcak hadi söylee!!!

kol@j

kol@j

Üye

atmazda girmeem ne olcak hadi söylee!!!

banın yoksa girersin rahat duramazsın ... hepimiz gibi...

baksana peri kızı kendine 3 aylık ban attı... dersleri var dayanamıyordu...
maxicep dururken bırakıp diğer işlerine bakmak çok zor iş...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi

banın yoksa girersin rahat duramazsın ... hepimiz gibi...

baksana peri kızı kendine 3 aylık ban attı... dersleri var dayanamıyordu...
maxicep dururken bırakıp diğer işlerine bakmak çok zor iş...

tek gereken şey idare :oke:
ama atıcam boş wer teşkürü felan

Necmati

Necmati

Üye
zaten Teşekkür bu kadar önemli mi? senin için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt