Dostum yazı on numara.O boş konuya yazdığın mesajda öyleydi ağzına sağlık.Yönetim olarak birbirimize destek olmalıyız.Ben yönetimden haksız olarak eleştirilen her arkadaşımın yanındayım arkasındayım.
Anlamadığım tuba erva greenmile ikilisi birisi mod olduğunda çekemiyor ve sürekli sitede bir huzursuzluk ortamı oluşturuyor.Henryden şüphe edicem nerdeyseSürekli saldırı halindeler.Fullwara yaptılar Nura yaptılar en son minoya yaptılar zamanında bana yapmışlardı.Ama her defasında ağızlarının payını almalarına rağmen yüzsüzlükle devam ediyorlar.
Diyeceğim şu ki zaman birlik olma zamanıKendimi kürsüde konuşuyor gibi hissettim
Birbirimize destek olalım arkadaşlar.Ne kadar güçlü durursak o kadar azalır bu tarz boş konuşmalar.
bende sen kürsüdeyken seni alkışlıyormuş gibi hissettim kendimi 

Düşünsene cevap da veremiyorsun, sen-ben görene kadar adama sayıyorlar istedikleri gibi...

Birde site hakkındaki ezme,çırpma,karalama vb açılan konularda temizlense nasıl olur?

Konuları lehimize yönelik seçemeyiz yani site çok güzel, tesekkurler konuları kalsın da sitede şunu begenmiyorum sevmedim gibi konuları onaylamazsak, taraflı davranıyorlar işlerine geleni onaylıyorlar derler. Küfür ve hakaret olmadıkça onaylıyor ve cevaplıyoruz ondan .

Sonra yöneticileri eleştiremiyoruz diye ayrı bir konu açarlar onaylamak zorunda kalırız içinde size yazacakları şeyleri yine yazarlar ama Ata nın da dedigi gibi, mesaj yazılmasına fazla müsade vermeden konuyu kitlemek en dogrusu. Ben zaten sürekli takipteyim, Ata da öyle. Size laf söyletmeyiz![]()