Sistem Hack Resimli Anlatım (v31.0.101 = Son versiyon Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

4w3e

Üye
bu hack işi ne oluyor ya anlamadım ben şimdi

Indiana Jones

Üye
''yüklenmiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor'' hatası veriyor

liseliasi

liseliasi

Üye
öncelikle teşekkürler emekleriniz için ben 5800 kullanıyorum telefona sertifika hatası yüzünden hack lemek istiyorum ama bu ınternet üzerinde ımeı numarasınıda vermek de istemiyorum aama bu pproğramları kurabilmek içinde sertifika istiyor benım ne yapmam gerekli yardım edebilirmisiniz.
n73 kullanıyordum onun proğramları vardı ve cok kolay bi şekilde yapmıştım ona

romantik

romantik

Üye
çok teşekkürler aynen oldu allah razı olsun hec yaptım

huge666

Üye
saolasın kardeşim çok işimi gördü yalnız arkadaşların sistemi hacklerken telefona HARD FORMAT atıp denemelerini tavsiye ederim ilk telefona atmayı denedim olması formattan sonra sorunsuz bir biçimde yüklemeyi yaptım teşekkürler

snaphanar

Üye
10 numarasın yaaaa

vefad

Üye
admin bn *#0000# yapıyorm V 30.0.011 cıkıyo yazılım surumu nasıl yuksetcm?? sizin verdığınız dosyaların hiçbirisini acmıyor

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler sağolasın

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir çok tebrik aldım. Msn adresimi ekleyipte bir çok arkadaşa yardımcı oldum. Bir çok cep forum sitelerinden yönetici teklifi geldi. Yoğun ilginize teşekkürler... Bu aralar sınavlarım olduğundan dolayı sorularınızı cevaplayamıyorum üzgünüm...

leomessi19

Üye
rar ne

erdem3113

erdem3113

Üye
Arkadaşlar bende olmuor yaa sertifika aldım tele attım hellox u açtım sonra kaldı öyle rompatcher downloadda kaldı bekledim bekledim olmadı kafayı yicem nolur yardım plz

cnrzen

Üye
abi biri bi anlatsin. simdi bende 5800 v 31 hackli makine var. bunu v 41 e guncellemek istiyorum. ama cinde bi suru programim var falan filan.ustune kurunca programlar gitmiyo diyolar ve telefon hack li kaliyo diyolar.deneyen var mi? + v41 kurunca makine kendini formatlamiyor mu?

erselozkan

Üye
Arkadaşlar hack yapanlar hangi telefona yaptıklarını yazarsalar iyi olur çünkü bu yöntem sadece 5800 için sanırım. N97 de malesef olmuyor haberiniz olsun yapan varsa da yazsın lütfen.

seckin_sen

Üye
arkadaşlar bende telin versiyonunu yükledikten sonra hack ile 2 hafta ugraştım yapamadım odpadan gerekli cer ve indirdim pc de lisansladım ama yüklenmedi
ve sonundda tekrar odpadan lisans aldıgım yere girdim cer ve dosyalarını indirdigim yerin önünde singled diye bölüm var oraya girdim ve dosya seç diye bölüm çıktı lisanslamak istedigim programı pc den seçtim altada programın kısa ismini yazdım ve alttaki yere tıkladım 1 dakka içinde program tekrar pc ye inmek istedi kaydettim ve blutut ile tele gönderdim sertifika hatası veya başka bir hata olmadan 2 hafta ugraştıgım program sorunsuz yüklendi

pc de lisanslayan programlarda bir sorun var herhalde

--------------- Ekleme ---------------

tel e66 en son sürüm

blackwayy

blackwayy

Üye
Arkadaşlar sertifika işini halledip HelloX2 i yükledi. telefona. Çalıştırıp kurdum ve tel. hack lendiğine dair yazı çıktı fakat rom patcher uygulamalarda çıkmadı lütfen yardım. telefnm N96 ver.30.101. şimdiden teşekkürler

23palulu23

23palulu23

Üye
abi biri bi anlatsin. simdi bende 5800 v 31 hackli makine var. bunu v 41 e guncellemek istiyorum. ama cinde bi suru programim var falan filan.ustune kurunca programlar gitmiyo diyolar ve telefon hack li kaliyo diyolar.deneyen var mi? + v41 kurunca makine kendini formatlamiyor mu?

abi telefona güncelleme yapınca zaten fomatı kendin atman gerekir

ama telefonun günellenirken hafıza kartını çıkat öyle yap ben 5800 hafıza kartını başka bi 5800 a taktım 5dk. yükleniyor dedi ve oyunların hepsi ayrıca temalar bile yüklenmişti yinede yardım ederim

omeru47

omeru47

Üye
arkadaşım hard format atınca telefon tekrar eski haline geliyor mu yani hackleme ve sertifikalama olayı bitiyor değil mi teşekkürler

clubnokia

clubnokia

Üye
N96 bkullanıyorum, roompatcher i otomatik olarakkurması gerekiyor fakat kurmuyor :(

agaççç

Üye
size 2 sorum olcak, telefonu haclersen hacki sonra geri alabiliyoruz mu? birde telefonun açılışı kapanışı felan otomatik olarak mı degişiyor?çünkü ben bir tek imzasız uygulamaları yüklemek istiyorum.hani telefonun işleyişini felan degiştirmeyecegim.lütfen acele cevap

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki bunu yükliyince telefon sonra unhack oluyor degil mi? çünkü internette çogu kişi hacki geri alamadıgı için çok sorun çıkarıyo diyor.kestane kebap acele cevap eheuhuehe:aha::D:D

Üst Alt