Sistem Hack Resimli Anlatım (v31.0.101 = Son versiyon Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

dandan1923

Üye
teşekkürler. olayı güzel anlatmışsınız. ancak eklediğiniz dosyayı sertifalandırınca bende sertifika kısıtlaması diye bir hata verdi. Bende değişik forumlardan helox2 değişik versiyonlarını indirdim. sonunda cepforum da bulunan dosyayı sertifikaladım ve sonunda hacklenmeyen N81 telefonum haclendi. programda yükledim sorun yok gibi. İleride çıkmaz ise tabiki. Kolay gelsin
N81 2GB

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dosyanın adresi yapmışken güzelliği tam yapalım.:naughty:

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. olayı güzel anlatmışsınız. ancak eklediğiniz dosyayı sertifalandırınca bende sertifika kısıtlaması diye bir hata verdi. Bende değişik forumlardan helox2 değişik versiyonlarını indirdim. sonunda cepforum da bulunan dosyayı sertifikaladım ve sonunda hacklenmeyen N81 telefonum haclendi. programda yükledim sorun yok gibi. İleride çıkmaz ise tabiki. Kolay gelsin
N81 2GB

bu arada dosyanın adresi yapmışken güzelliği tam yapalım.:naughty:

Sertifika kısıtlanma hatasını ana konulara dönerseniz açtığım sayfada ayrıntılı açıklama vardır!

SERTİFİKA TARAFINDAN KISITLANIYOR UYARISI ALAN ARKADAŞLAR:

BU SAYFAYA GÖZ ATINIZ:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...si-alan-arkadaslara-opda-kaynakli-291547.html

manyaxx_sir

kardesim cok sağol
telefonu aldım ha.c.k.leyemiyodum kafayı yicektim vallaaaa allah razı olsunn...cok basit arkadaslar 1 günde geldi sertifikam...

mosayman

Üye
Dandan 1923 ün verdiği versiyon bende de çalıştı. Teşekkürler.. (5800)

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
arkadaşlar opda sitesinde üyeliğimin şifresini unuttum ve site de yeni parola istemek ile ilgili bir seçenek ben bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürederim

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar opda sitesinde üyeliğimin koduni unuttum ve site de yeni parola istemek ile ilgili bir seçenek ben bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden teşekkürederim

Arkadaşım sıfırdan baştan üyelik al o zaman.

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Arkadaşım sıfırdan baştan üyelik al o zaman.
mantıklı arkadaşım da sorun şifresini unuttuğum üyelikte bazı verilerimin olması lazım dosyalar var da :)

çok önemli bir şeyi atladım sanırım emeğe teşekkürü unuttum arkadaşım teşekkürederim sayende sistemi hackledim ve sertifika aldım

hotwings01

Üye
arkadaşım çok teşekkürler. hack işlemini gerçekleştiremedim sertifika kısıtlaması nedeniyle ama programları artık imzalatıp yükleyebiliyorum

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşekkürler. hack işlemini gerçekleştiremedim sertifika kısıtlaması nedeniyle ama programları artık imzalatıp yükleyebiliyorum

Kısıtlanma OPDA sitesinden kaynaklanıyor...

tokaoğlu

Üye
Arkadaşlar öncelikle sistem hack diye sertifika işlemini atlamadan bu işlemi yapamayacağınızı belirteyim.

İlk önce aşağıdaki linke tıklayarak sertifika işlemini yapınız!

TIKLA SERTİFİKA İŞLEMİNE BAŞLA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sertifika işlemini yaptıktan sonra şimdi sıra geldi sistem hack yapmaya.
Aklınıza şöyle bir soru gelecek zaten sertifikayı aldım neden systemi hackliyeyim.
Çünkü yükleyeceğiniz bazı programlar system değişikliği yapacaktır. Mesela telefon açılışı değiştirmek,telefon fontunu değiştirmek, kısacası sistemsel her türlü değişiklik yapan bütün programlar sistem korunduğundan dolayı yüklemede sürekli hata vermektedir. Ayrıca sistem hack yaparsanız her seferinde program sertifikalandırmak zorunda kalmazsınız. Bu kadar anlattık artık nasıl yaptığımıza geçelim.

ŞİMDİ SIRA SİSTEM HACK
Önce en altta bulunan dosyamızı indirelim ve aşağıdaki talimatları takip edelim.

HelloX2 V.2.03 Programını telefonumuza yükleyelim. Sonra Menü / Uygulamalar / HelloOX dosyasını çalıştırıp install işlemini yapıyoruz

HelloOX kurulumu bu kadar. Bu program sistem dosyalarında değişiklik yapmamızı sağlıyor. HelloOx programındaki yükleme bittikten sonra exit tıklayın. Program kurulumundan sonra Menü / Uygulamalar gelen ROMPatcher programı ile sistem dosyalarında değişiklik yapabilme hakkı sağlanıyor.

Şim RomPatcher programını açın ve karşınıza;

İLK DURUM ►►►►► SON DURUM
o Installserver_FP2 ►►►►►
o Installserver_FP2
o Open4All_RP+ ►►►►►o Open4All_RP+

Şeklinde iki tane menu çıkacak ve her ikisinin sol tarafında mavi bir yuvarlak olduğunu göreceksiniz. Şimdi her ikisinide tıklayın ve tıkladıktan sonra kutucukların yeşil olduğunu göreceksiniz. Artık sertifika yapmadan istediğiniz programı engel olmadan yükleyebilirsiniz.

NOT: Telefonunuzu kapatıp açtığınızda RomPatcher ile yaptığımız işlemi tekrar yapmanız gerekmektedir.

Setric arkadaşımız benzer bir konu açtı fakat resimli bir anlatım yapmadığından dolayı daha açıklayıcı olması için düzenleyerek yayınladım. Ve yayınlanan programların en son güncel versiyonlarını ekledim.
Setric arkdaşımıza teşekkür ediyorum.

Sertifika Kısıtlanıyor uyarısı Alan Arkadaşlar:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...si-alan-arkadaslara-opda-kaynakli-291547.html

sağol kardeş sertifika kısıtlı hatası alıyordum HelloX2 V2.03 sertifikaladım zaten almıştım burdan sertifika pc olmamıştı siteden direkt sertifikaladım oldu sys dosyası haclendi şimdi çok sağol kardeş

kenshin06

kenshin06

Üye
anlatım için öcelikle çok teşekkürler N97 kullanıyorum. son FW yüklü. uygulamayı yükledim çalıştırdım Unpacking file yazısı ile yapılan yüklemede takılıp kalıyor yüklüyor görünüyor ama yüklemiyor 15 dakika bekledim nerdeyse.
+1|-)

veyselcelik

Üye
Diyelim yükledikten sonra vazgeçtik. Kaldırınca tekrar eski haline döner mi telefon?

Bu işlemleri yaptıktan sonra hellox u kaldırırsak ne olur?

qutshalpich1905

Üye
ne sağlık güzel paylaşım

Kutluk_Han

Üye
Sayın kutukak kardeşim, cok teşekkur ederim, sen bi doğa harikasısın :) Ama benim anlamadigim simdi bu sistem dosyaları ile neler yapabilirim, bilgisayar konusnda çok uğraştım ama telefona ilk kez el atıyorum, bana telefonu geliştirebilmem için öneri ve kaynak verebilir misn....

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşım sen bir harikasın.. en sonunda telefonumu hackleyebildim emeğine sağlık...

bu arada sertifika için gece saatlerini tercih ederseniz öğleye kadar sertifikanız elinizde oluyor.. bana 6 saatte geldi sertiifika opda dan

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
Diyelim yükledikten sonra vazgeçtik. Kaldırınca tekrar eski haline döner mi telefon?

Bu işlemleri yaptıktan sonra hellox u kaldırırsak ne olur?

Arkadaşım Hellox i kaldırmadım denemedim bir bilgim yok fakat. Sorun olacağını zannetmiyorum ama belki kaldırma yaparken otomatik olarak rom patcher kalkarsa hack işlemi yapamazsın haberin olsun rom patcher mutlaka yüklü olması gerekir...

Sayın kutukak kardeşim, cok teşekkur ederim, sen bi doğa harikasısın :) Ama benim anlamadigim simdi bu sistem dosyaları ile neler yapabilirim, bilgisayar konusnda çok uğraştım ama telefona ilk kez el atıyorum, bana telefonu geliştirebilmem için öneri ve kaynak verebilir misn....

Ne demek arkadaşım bende telefonu ilk aldığımda sinir olmuştum kıramadım diye fakat şimdi çok mutluyum. Sistem dosyaları ile bir çok şey yapabilirsin açılış sesinden tut operatör logo değişimine açılış resim değişiminden telefon yazı stilinin değişimine kadar bir çok şeyi yapabilrsin. 5800 için kullandığım herkesin işine çok yarayacak bir arşiv hazırlayacağım bana ulaşırsan yardımcı olurum. Msn den yardımcı da olabilir. [email protected]

crazyparen

Üye
verdigin programi yuklemeye calisiyom ama bunda da sertifika tarafindan kisitlandi yaziyo ne yapmam lazim kardes.

kutukak

kutukak

Üye
    Konu Sahibi
verdigin programi yuklemeye calisiyom ama bunda da sertifika tarafindan kisitlandi yaziyo ne yapmam lazim kardes.

Ana sayfada bu hata alanlar için bir başlık açtım o sayfayı okursan arkadaşım alt yazışmalarda bir arkadaş çözüm bulmuş.

berkucar

Üye
helloda sertifika hatası verio

Arthemis1

Üye
Arkadaşım Hellox i kaldırmadım denemedim bir bilgim yok fakat. Sorun olacağını zannetmiyorum ama belki kaldırma yaparken otomatik olarak rom patcher kalkarsa hack işlemi yapamazsın haberin olsun rom patcher mutlaka yüklü olması gerekir...

Ne demek arkadaşım bende telefonu ilk aldığımda sinir olmuştum kıramadım diye fakat şimdi çok mutluyum. Sistem dosyaları ile bir çok şey yapabilirsin açılış sesinden tut operatör logo değişimine açılış resim değişiminden telefon yazı stilinin değişimine kadar bir çok şeyi yapabilrsin. 5800 için kullandığım herkesin işine çok yarayacak bir arşiv hazırlayacağım bana ulaşırsan yardımcı olurum. Msn den yardımcı da olabilir. [email protected]

Sevgili kutukak arkadaşım ne yaptım ne ettimse olmadı sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor bi çare bulalım buna ne olur delireceğim.Saygılar.

Üst Alt