sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
:tşk:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Eyvallah. Bi tane daha oldu sayılır. Yeni hedeflerim de youtube ve real football 2oo9 hd. Hatta kadroları felan da yapmayı düşünüyorum ama sadece ispanya ligi ve ülkeler :)

Çok süper olur valla youtube yi yaparsan dehşet olur bence. Allah kolaylık versin dostum

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Vay helal olsun. Konuyu açali epey bir zaman oldu ama işte altlara düşüp kayboluyor. Geri canlandırmak istedim. Üstkonu olsa kaybolmaz aslında. Sürekli lazım oluyor. Brain eline sağlık güzel iş çıkarıyorsun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

BrainFree

BrainFree

Üye
Vay helal olsun. Konuyu açali epey bir zaman oldu ama işte altlara düşüp kayboluyor. Geri canlandırmak istedim. Üstkonu olsa kaybolmaz aslında. Sürekli lazım oluyor. Brain eline sağlık güzel iş çıkarıyorsun

Rica ederim üstadım. Energy profilere başladım şimdi :)

mstf_l

mstf_l

Üye
hangi uygulamaları yaptın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ucweb ile uğraşma hiç var onun Türkçesi

mstf_l

mstf_l

Üye
uc ye bence de ugrasma son surum benim bitti ama su olan 7 kusur benim bildigim degil mi symbianist 8 inki deme cokerim

mstf_l

mstf_l

Üye
bu iş çok bunaltıci. Yap yap bitmiyor ne meret bir iş olduğunu göreceksin. Bir yerden sonra bıkarsın

Evet kucuk seyler koalay gelir ama oyle yerler var ki hem uzundur bazıları exe de dir bazılarını hex le acman gerekir bazı yerlerin ise nerde oldugunu bulamzsın cok sıkıcı bisey

BrainFree

BrainFree

Üye
bu iş çok bunaltıci. Yap yap bitmiyor ne meret bir iş olduğunu göreceksin. Bir yerden sonra bıkarsın

Vallaha ya. Şimdi baktım aynı dosyanın kopyası :( neyse .. Halledecem bu enerjy profileri ama çok cix olacak :D

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bir de bir yerde hata yaptın mi program açılmaz al başına belayi. Onun için programı açıp kelime listesi çıkarmak ve ona göre çevirmek lazım. Herseyi çevirecegim diye uğraşmayin kod olanlar var. Değişirse onlar program çalışmaz.

BrainFree

BrainFree

Üye
Bir de bir yerde hata yaptın mi program açılmaz al başına belayi. Onun için programı açıp kelime listesi çıkarmak ve ona göre çevirmek lazım. Herseyi çevirecegim diye uğraşmayin kod olanlar var. Değişirse onlar program çalışmaz.

Ya dosyayı çıkarttım siseditorle yeniden açıp baktığımda o adda bi dosya bulamadım :allalla:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bazı dosyaların uzantısı rsc olmayabilir o klasördekileri açmayi dene biri kesin dil dosyasıdır. Bazen .r01 falan da olabilir

BrainFree

BrainFree

Üye
Neyse şimdi onu bırakalım da bizim konuya gel de planımızı yapalım bide v5 destek ve ^3 desteke konu açacaz

Üst Alt