sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ben de skyfire ile uğraşıyorum. Kapattılar arkadaş symbian desteğini güzelim tarayıcının

xinanux

Üye
evet ya skyfıre ne guzeldı symbıanı sevıyorum sahsen bazı ugrastırıcı yanları olsada sımdı bu meamo cıktı symbıan yavas yavas bıtecek mı acaba

xinanux

Üye
bır de ustad su hack konusunda cok kısı takılıyor orada telefon resetlıyor dıye resım olarak gosterdım no deyın o mesaja.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ben onu yazdım konuya zaten pc'ye geçince senin o resmi de eklerim.

xinanux

Üye
evet o ufak bır detayda bır suru kısının takılması garıp.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aynen garip ama birşey de diyemiyorum bilmiyor millet nasılsa. Hani bizimki telefonu sırf konuşma amacıyla kullananlara bile hack yapmayı öğretmek oldu. Işlerine yarasın da

xinanux

Üye
valla bu kadar detaylı anlatımı dunyada hıc bır yerde bulamazlar buda bır gercek.

h716043

h716043

Üye
evet yazdını bayağı bi uzun yazıyor

tayrebaz

Üye
çok teşekkürler ilkini yayınladım 4shared başlangıç için uygun.

mstf_l

mstf_l

Üye
evet ya skyfıre ne guzeldı symbıanı sevıyorum sahsen bazı ugrastırıcı yanları olsada sımdı bu meamo cıktı symbıan yavas yavas bıtecek mı acaba

Usta maemo cıkalı yıllar oldu simdi nerdeyse biti ustune meego yla wp7 cıktı o dedigin windows phone olur anca :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Şu konu altlara düşmese de millet faydalansa güzel olur. O kadar yazdık. Soranlar oluyor

BrainFree

BrainFree

Üye
Güncel :oke:

BrainFree

BrainFree

Üye
Speedy Go! Yu yaptım çalışıyor. :D şimdi paylaşacağım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalım. Diyorum ya o kadar uğraştık altlarda kaybolup gidiyor. Forumda bu konuda tek anlatım olması lazım tabi yanılmıyorsam

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
süper bi konu dostum bu konu bence altlara inmemesi lazım.

BrainFree

BrainFree

Üye
Hadi bakalım. Diyorum ya o kadar uğraştık altlarda kaybolup gidiyor. Forumda bu konuda tek anlatım olması lazım tabi yanılmıyorsam

:D 2 program Türkçe yaptım. Al lstersen işine yarar : http://qfs.mobi/f60186

BrainFree

BrainFree

Üye

Dostum linke tıklanmıyor yav

----------Eklendi @ 15:20:26 ---------- Yazıldı @ 15:12:46 ----------

Him tamam şimdi oldu da biraz açıklarmısın dostum ne işe yapıyo acaba bu uygulamalar

Speedy Go! , hız ölçer ve telefona puan verir. Hızlandırma da yapılabiliyor ama pek önermiyorum kendlsi yük oluyor.
Cleaner de Atık dosyaalrı temizler.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Speedy Go! , hız ölçer ve telefona puan verir. Hızlandırma da yapılabiliyor ama pek önermiyorum kendlsi yük oluyor.
Cleaner de Atık dosyaalrı temizler.

Tamam dostum çok sağol speed go yu yüklicem tekrardan çok teşekkürler yeni türkceleştirmelerini bekliyoruz

BrainFree

BrainFree

Üye

Tamam dostum çok sağol speed go yu yüklicem tekrardan çok teşekkürler yeni türkceleştirmelerini bekliyoruz

Eyvallah. Bi tane daha oldu sayılır. Yeni hedeflerim de youtube ve real football 2oo9 hd. Hatta kadroları felan da yapmayı düşünüyorum ama sadece ispanya ligi ve ülkeler :)

Üst Alt