Eyvallah. Bi tane daha oldu sayılır. Yeni hedeflerim de youtube ve real football 2oo9 hd. Hatta kadroları felan da yapmayı düşünüyorum ama sadece ispanya ligi ve ülkeler![]()
Çok süper olur valla youtube yi yaparsan dehşet olur bence. Allah kolaylık versin dostum
Vay helal olsun. Konuyu açali epey bir zaman oldu ama işte altlara düşüp kayboluyor. Geri canlandırmak istedim. Üstkonu olsa kaybolmaz aslında. Sürekli lazım oluyor. Brain eline sağlık güzel iş çıkarıyorsun

Rica ederim üstadım. Energy profilere başladım şimdi![]()
Haberdar et beni ha pm ile cepten giriyorum görmem belki çalışmalarını merakla bekliyorum kardeşim
peki..hangi uygulamaları yaptın
Ucweb ile uğraşma hiç var onun Türkçesi

bu iş çok bunaltıci. Yap yap bitmiyor ne meret bir iş olduğunu göreceksin. Bir yerden sonra bıkarsınZaten gözümde büyümüştü![]()
bu iş çok bunaltıci. Yap yap bitmiyor ne meret bir iş olduğunu göreceksin. Bir yerden sonra bıkarsın
bu iş çok bunaltıci. Yap yap bitmiyor ne meret bir iş olduğunu göreceksin. Bir yerden sonra bıkarsın
neyse .. Halledecem bu enerjy profileri ama çok cix olacak 
Bir de bir yerde hata yaptın mi program açılmaz al başına belayi. Onun için programı açıp kelime listesi çıkarmak ve ona göre çevirmek lazım. Herseyi çevirecegim diye uğraşmayin kod olanlar var. Değişirse onlar program çalışmaz.