sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Haluk.

Haluk.

Üye
Çıkardığın rsc dosyasıni düzelttin çıkarken kayıt etmedi mi? Çıkmadan kaydetmeyi dene. Bir de sadece bir kelime değiştir dene ki problemin nedenini öğrenelim. Veya sen bana at programı.

çıkmadanda denedim...

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Hangi program bu

Haluk.

Haluk.

Üye
ya telefondan giriyorum yazmak zor adı karışık .

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Nerden indirdiysen link de atabilirsın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Haluk.

Haluk.

Üye
farketmez tüm uygulamalarda aynı

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hacı senin telefonda bir gariplik var o zaman bir sürü insan kullanıyor bunları. Farklı versiyon zntxhan kullanmayi dene istersen.

'h716043'

'h716043'

Üye
farketmez tüm uygulamalarda aynı

kardeş sen proyu düzenlemek istiyorsun butun dil dosyaları reoscu de olmayabilir sen proyu yaz bi bakalım vede zntxhan ile aç baktın açmadı ozaman koruma var demektir ozaman xplore ile dene onla kesin yaparsın ama oda zahmetli iştir

Haluk.

Haluk.

Üye
sorcerer

----------Eklendi @ 20:39:05 ---------- Yazıldı @ 20:38:26 ----------

x- plore yapmayı bilmiyorum

xinanux

Üye
güncel...

xinanux

Üye
güncel konu

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Bence de güncel

Hasan

Üye
ben micropool,vnes,vsun,vbag,sloveED Türkçeleştirdim çok güzel çalışıyo

dj eşref

Üye
arkadaslar aynisini yapiyorum genede turkce olmuyor mesela optius olan yere ayarlar exit olan yerede cikis yaziyorum kaydediyorum sonrada sis editorle tekrar kaydettigim yeri bulup tekrar tele yukleyip kuruyorum programida actigimda exit olan yer gene degismemis rica etsem resimli olarak anlatabilirmisiniz acaba nerde yanlis yapiyorum

frk uzn

frk uzn

Üye
ben türkçeleştiriyorum ama uygulamayı yüklüyorum kısayolunu bulamıyorum telefodnda yüklü gözüküyo ama kısayol yok

bide başka uygulama türkçeleştirdigimde dosya bozuk diyor

Hasan

Üye
ben zntxhan ile direk e resource ap ps'a gidiyom ordaki rsc yi seç düzenle kaydet bu kadar

deforze

deforze

Üye
ben skype yi türkcelestirmeye calistim her seyi ayarladım baya yazı vardı tek tek degistirdim degistirdiklerimi kaydettim sonra sis editörlede kaydettim fakat yüklemeye gectigimde dosya bozuk diyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben skype yi türkcelestirmeye calistim her seyi ayarladım baya yazı vardı tek tek degistirdim degistirdiklerimi kaydettim sonra sis editörlede kaydettim fakat yüklemeye gectigimde dosya bozuk diyor
işte onların içinde öyle gıcık olanları çıkıyor kardeş. Ondan dolayı çevirme yapmadan önce programa girip çevirecegin kelimelerin bir listesini çıkarıp sadece onlari çevirmek en doğrusu

Üst Alt