Akşama kadar oturum Facebook'ta tikicanlık yapmıyorum ama. Ona harcayacak zamanım yok. Millet olarak her beş insandan dördünü futbolcu olarak yetiştirdiğimiz için böyleyiz zaten.
Ki, benim 13 yaşıma kadar internetim bile olmamıştı (Aslında o zamanlar da başka şeyler yapıyordum yine oyun oynamak yerine)
nokia istese yapar bence. s. jobs nasil o.kadar firma ve kisiyle isbirligi kurduysa bizimkilerde yapabilir aslinda.ama.elop beyin bi tarafini sandalyesinden kaldirip kullanicilarin arasina inmesi lazim...
O şekilde popülariteden bahsetmiyorum. İnsanların gelecek telefonlarında yaptıkları tercihteki popülariteden bahsediyorum; doğral olarak en yüksek olan platforma daha fazla geliştirici gelir.
O şekilde popülariteden bahsetmiyorum. İnsanların gelecek telefonlarında yaptıkları tercihteki popülariteden bahsediyorum; doğral olarak en yüksek olan platforma daha fazla geliştirici gelir.
haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmışama belle tutulursa belki bırakmaz..
ah elimizde olsa da biz geliştirici olsak....
haklısınız.ancak kötü haber şu ki nokia 2016'da symbian'ı bırakacakmışama belle tutulursa belki bırakmaz..
ah elimizde olsa da biz geliştirici olsak....
Accenture'nin desteklemeyeceğini nerden biliyorsun merak ettim. Hayır, hiçbir yerde "Desteklemeyecektir" yazmıyor da. Qt API Mapping ile Symbian bir ayağa kalksın, bak o zaman nasıl desteklenecek.