servis belle refreshi hakkında bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
servis belle refreshi hakkında bilgiler
arkadaşlar belle refresh ilk çıktığında yüklemiş ama takılmalara,donmalara kasmalara başlamış saniyeler içinde gps bağlanırken hiç bağlanamaz olmuş bağlansa bile 5-6 km ötede bir yerde göstermeye başlamıştı.Bunun üstüne destek hattını aramıştım onlarda nokia belle refresh güncellemesinin hatalı olduğunu servis yazılımı ile arızanın giderildiğini söyleyip servise yönlendirmişlerdi.Bu sabah saat 10 da cihazı servise verdim ufak bir yalvarma ile 1 saat sonra aldım
aldımki ne aldım
İlk başta şunu söyleyim telefonun hızı bariz bir şekilde artmış.Telefona lync,ofis mobile (açılıyor),one note uygulamalar yüklü olarak geliyor.Tabiki microsoft apss da yüklü geliyor (birazdan kaldıracağım)

widgetlarda eklenmeler var.Facebook özet ve facebook,twiter microsoft apss widgetleri yüklü olarak geliyor

sosyal ağlar ve arama widgetlerininde şekli değişmiş

Gps de ise şuan için bir sorun yok ama daha tam denemedim
bilgilerinize arkadaşlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben telden güncelledim benımde böyle :ehe

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5250291' Alıntı:
ben telden güncelledim benımde böyle :ehe
yok yok benimki iyi seninki kötü abi :kop::ehe:kop::d:
abi hiç uğraşmadım verdim servise halletiler birazdanda çıkıp gps i deneyeceğim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok yok benimki iyi seninki kötü abi :kop::ehe:kop::d:
abi hiç uğraşmadım verdim servise halletiler birazdanda çıkıp gps i deneyeceğim

valla bilmiyorum yükledikten sonra hiç sorun yaşamadım gerçi onlar değişik bir teknik kullanıyorlar :ehe

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5250403' Alıntı:

valla bilmiyorum yükledikten sonra hiç sorun yaşamadım gerçi onlar değişik bir teknik kullanıyorlar :ehe
[/Qabi ço sorun yaşadım halada yaşıyorum
sabah kalkınca yapacağım tek iş telefonu satıp iphone almak bu nedir ya bu ne rezillik ya
yaptık bütün testlerden geçti sorunsuz denen cihaz dahada kötü engin abi olurmu böyle kandırmaca ya
çok sinirlendim abi yok nokia hakkında bütün fikirlerim değişti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne oldu yine kardeşim?

siego and bp

siego and bp

Üye
yükleme yapmayalım mı yani

vacca

Üye
bakalım bende güncelliyorum değişen bişey olacakmı :)

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5252807' Alıntı:
ne oldu yine kardeşim?

engin abi bugün işyerinden binbir türlü yalvarma ile izinler alıp hemen hemen bütün günümü nokia care denen yerde geçirdim.Cihazı navigasyonu çalışmıyor diye veriyorum onlar bana yeni yazılımı iki üç hayatta kullanmayacağım program yükleyip bütün testlerden geçti diyerek geri veriyorlar.Peki sonuç....Sonuçmu aynı abi değişen hiç birşey yok
tam 40 dakika gps beyfendinin konumu bulmasını bekledim evet abi tepenin başında açık bir yerde tam 40 dakika
Ne oldu bağlandı bağlanmasına ama yerim nerde 4 sokak ileride.ve ileri giderken o beni tam tersine giderken gösteriyor
arıyorum müşteri hizmetlerini dakikalarca müzikten sonra konumlama yöntemlerinin telefonu aldığım günden beri bu şekilde olduğu ve kullandığımı anlatmaya çalışıyorum karşımdakine..Peki anladım hayır anlamadı yardımlıda olursa internete bağlanırmış zırt pırt.Tamam tamam kapat diyip cep teldükkanı olan bir yere satması için bıraktım sabahta ilk işim gidip iphone yada başka bir şey alacağım ama bundan sonra nokia kesinlikle.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anladım kardeşim hayırlısı olsun ama mobil veri açıktı dimi ayrıca konumunu aratırken teli 8 çizer gibi çevirmeyi deneseydin işe yarıyor du bende ama neyse tekrar hayırlısı olsun

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5253040' Alıntı:
anladım kardeşim hayırlısı olsun ama mobil veri açıktı dimi ayrıca konumunu aratırken teli 8 çizer gibi çevirmeyi deneseydin işe yarıyor du bende ama neyse tekrar hayırlısı olsun

yok abi bıraktım zaten arkdaşımın dükkanına 8 ide batsın mobilide
abi mobil veri açık olunca para yemiyormu?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
[ENGİN];5253040' Alıntı:

Nokianin navigasyonun kotu c7 den biliyorum benim sony mobil veri kapali acik alan 20 saniye kapali alan 60 saniye fazla gecmes yani nokianinki navigasyon filan degil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokianin navigasyonun kotu c7 den biliyorum benim sony mobil veri kapali acik alan 20 saniye kapali alan 60 saniye fazla gecmes yani nokianinki navigasyon filan degil.

ne yapalım android mi alalım?

doctorrr

doctorrr

Üye
yılın potunu kırdın :ah yapma be kardeşim bütün dünya biliyor nokianın navigasyonda bir 'en' olduğunu :ah

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yok abi ben ne android istiyorum nede iyos pios
gidip eski 3310 alacam bulabilirsem ne uğraşçam güncellemesiyle felan

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
nokia daki gps sıkıntısı internet olmadan navigasyondan yararlanamıyorsun malesef :)

u_cosar

u_cosar

Üye
senin telefonuna sadece flash atıp vermişler başka bir şey yapmamışlar evde kendinde yapabilirdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt