jatvalca
Üye
servis belle refreshi hakkında bilgiler
arkadaşlar belle refresh ilk çıktığında yüklemiş ama takılmalara,donmalara kasmalara başlamış saniyeler içinde gps bağlanırken hiç bağlanamaz olmuş bağlansa bile 5-6 km ötede bir yerde göstermeye başlamıştı.Bunun üstüne destek hattını aramıştım onlarda nokia belle refresh güncellemesinin hatalı olduğunu servis yazılımı ile arızanın giderildiğini söyleyip servise yönlendirmişlerdi.Bu sabah saat 10 da cihazı servise verdim ufak bir yalvarma ile 1 saat sonra aldım
aldımki ne aldım
İlk başta şunu söyleyim telefonun hızı bariz bir şekilde artmış.Telefona lync,ofis mobile (açılıyor),one note uygulamalar yüklü olarak geliyor.Tabiki microsoft apss da yüklü geliyor (birazdan kaldıracağım)
widgetlarda eklenmeler var.Facebook özet ve facebook,twiter microsoft apss widgetleri yüklü olarak geliyor
sosyal ağlar ve arama widgetlerininde şekli değişmiş
Gps de ise şuan için bir sorun yok ama daha tam denemedim
bilgilerinize arkadaşlar
aldımki ne aldım
İlk başta şunu söyleyim telefonun hızı bariz bir şekilde artmış.Telefona lync,ofis mobile (açılıyor),one note uygulamalar yüklü olarak geliyor.Tabiki microsoft apss da yüklü geliyor (birazdan kaldıracağım)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
widgetlarda eklenmeler var.Facebook özet ve facebook,twiter microsoft apss widgetleri yüklü olarak geliyor
sosyal ağlar ve arama widgetlerininde şekli değişmiş
Gps de ise şuan için bir sorun yok ama daha tam denemedim
bilgilerinize arkadaşlar

yapma be kardeşim bütün dünya biliyor nokianın navigasyonda bir 'en' olduğunu