servis belle refreshi hakkında bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonuna sadece flash atıp vermişler başka bir şey yapmamışlar evde kendinde yapabilirdin

Evde yaptığım da olmadığı için servise vermistim ama oda olmadı zatende artık geç satılması ıcin birakmistim satilmistir herhalde

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
yahu ben anlamıyorum. Ne gps de nede başka biryerde şimdiye kadar hiç takılma yada yerimi saptırma olmadı. Evim tekkatlı ve arada pencereye yakınken bile 5-6 sn de buluyor. Açık havada tak diye buluyo. Sorun sizde bence ya kullanamıyosunuz ya da eksik bişeyler var. Ya pusula ile bile sorunsuz yol tarifi alıyorrum nereye gtceksem götürüyor. Yönlerde saptırma da olmuo. yerim en fazla 1-2 mtre ile hata payıyla buluo. o kadar yani. Ama yine de hala beğenmeyıp gdp ayfon alcaksanız gidin alın tutan yok. Ama bunu ne nokiayı ne de telefonu kötüleyerek yapmayın. Ne de olsa bahsetdiğiniz sorunlar bende olmadı şmdye kadar.

ahmetdemircim

Üye
peki bu serviste yüklenen refrshin browseri nasıl? kasılmalar ve kelime girişinde zorluk devam ediyormu? mesela MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu a servis refreshinden girip denermisin akıcımı. yada sitesini

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yahu ben anlamıyorum. Ne gps de nede başka biryerde şimdiye kadar hiç takılma yada yerimi saptırma olmadı. Evim tekkatlı ve arada pencereye yakınken bile 5-6 sn de buluyor. Açık havada tak diye buluyo. Sorun sizde bence ya kullanamıyosunuz ya da eksik bişeyler var. Ya pusula ile bile sorunsuz yol tarifi alıyorrum nereye gtceksem götürüyor. Yönlerde saptırma da olmuo. yerim en fazla 1-2 mtre ile hata payıyla buluo. o kadar yani. Ama yine de hala beğenmeyıp gdp ayfon alcaksanız gidin alın tutan yok. Ama bunu ne nokiayı ne de telefonu kötüleyerek yapmayın. Ne de olsa bahsetdiğiniz sorunlar bende olmadı şmdye kadar.

Evet haklısın anşılmayan bir şey var ortada.Foruma bir göz gezdir istersen aynı sebepten kaç kişi şikayetçi.
Demekki onlarda kullanamıyor.Nokia yaptık diyor cihazı veriyor ama olmuyor demekki onlarda bilmiyorlar kullanmayı.
Anlaşılmayan bir şey var oda sen anlamıyor olabilirsin.Ha bu arada ayfonda alırım haftafonda buda kimseyi ilgilendirmez.nasılki nokia alırken kimseyi ilgilendirmediği gibi ve tutmadığı gibi

sek07

Üye
bozuktur hayla :D

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yokmu soruma cevap?

soruna cevap arkadaşım ben refresh yükledikten sonra telefonu sattım.Haaa sende sorun belki olmaz ama bununda garantisi yok.

- - - Eklendi - - -

Abi Saçmalama Ama Arkadaş Doğru Söylemiş Nokia En İyisi Bende Süper Çalışıyor

ne iyisi arkadaşım 48 dakikada yalan yanlış yerde uyduya bağlanmasımı iyi (servise göre normalMİŞ)
igo navigasyonu,sygic incele derim nokia yanlarına bile yaklaşamaz

23palulu23

23palulu23

Üye
@jatvalca takındığın tavır çok yanlış buraya geliş amacın nokiayı mı kötülemek anlamadıö ben. Ben de n8 var. Ne takılma ne donma taş gibi telefon gps de tak diye buluyor.
Kullanmayı bilmeyenler lütfen buraya gelip nokiayı kötülemesinler veya gidip başka bölümlerde kötülesinler.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
@jatvalca takındığın tavır çok yanlış buraya geliş amacın nokiayı mı kötülemek anlamadıö ben. Ben de n8 var. Ne takılma ne donma taş gibi telefon gps de tak diye buluyor.
Kullanmayı bilmeyenler lütfen buraya gelip nokiayı kötülemesinler veya gidip başka bölümlerde kötülesinler.

arkadaşım 10 gün önce saniyeler içinde bağlanırken uyduya şimdi 1 saatte bağlanamıyorsa,servise verdiğinde telefonu yapılmadan geri verip birde alay eder gibi 1 saatte bağlanması normal diyorlarsa,müşteri destek hattını arayıpta her şekilde başında savmalar oluyorsa kimi kötüleyeceğiz.söylermisin bana ayrıca tavrım nerde yanlışmış gösterirmisin
foruma bir bak nokia ile ilgili kaç tane uygulama oyun paylaşımım var bilip bilmeden lütfen eleştirmeyin arkadaşlar.

sek07

Üye
tamam anladık anroidden gerisi yalan :D tamam anladık android telefon tak diye buluyor
tamam anladık anroidde uygulama bolluğu var
sizde anlayın burası S^3 yeri lütfen

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
öyle birşey diyen oldumu şimdi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilip bilmeden konuya dalıp yorum yazmayın konunun başından okursanız ne olduğunu anlarsınız zaten iki yorumu okuyup hemen android symbian tartışmasına çevırdiniz konuyu biraz sakin olun.

ekoks20

ekoks20

Üye
android virüs gibidir simbiyanı ezerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:)))))))))))))))

Alperen Şuayb

Üye
O Virüs İlerde Androidi Bitirince Görürüm Yeter Ama Yaranız Mı Var Yaa Hadsizleri Bu Bölümde İstemiyoruz

Esendağlı

Esendağlı

Üye

yılın potunu kırdın :ah yapma be kardeşim bütün dünya biliyor nokianın navigasyonda bir 'en' olduğunu :ah
Evet bencede nokia nın navigasyonu gerçekten en iyisi,ha ama refresh de bende bağlantı sorunu yaşadım ayrı olay ama belleye dönünce yine mükemmel ve kusursuz.

MaxipmaN

Üye
ben denedim refreshte sorusuz ama wifi ile

gurcam

Üye
az önce güncelledim. hatta telefonum hackli. hiç bir sorun yaşamadım. fark ettiğim artısı; epostalarımı işaretleyerek istediğim klasöre taşıyamıyordum. güncelleme yaptıktan sonra bu hata düzeldi. ayrıca yeni widgetler oluştu.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
refresh'e geçtikten sonra navigasyonu hiç denememiştim. konuda yazılanlar üzerine bir deneyim dedim. mobil veri ve wi-fi yi kapattım. rastgele bir yer yazdım. anında konumumu tespit etti ve sesli uyarı ile yazdığım yeri bularak gerekli yönlendirmeyi yaptı. üstelik evin içinden yaptım. bende bir sorun yok. harita vs. güncellemediysen güncellemeni öneririm. yine olmazsa cihazın gps modülünde sorun oluşmuş olabilir. navigasyonda nokia üzerine tanımam. memnunumki söylüyorum. ama memnun olmayanlar değiştirebilir tabi. sonuçta herkes özgür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt