jatvalca
Üye
senin telefonuna sadece flash atıp vermişler başka bir şey yapmamışlar evde kendinde yapabilirdin
Evde yaptığım da olmadığı için servise vermistim ama oda olmadı zatende artık geç satılması ıcin birakmistim satilmistir herhalde
senin telefonuna sadece flash atıp vermişler başka bir şey yapmamışlar evde kendinde yapabilirdin
yahu ben anlamıyorum. Ne gps de nede başka biryerde şimdiye kadar hiç takılma yada yerimi saptırma olmadı. Evim tekkatlı ve arada pencereye yakınken bile 5-6 sn de buluyor. Açık havada tak diye buluyo. Sorun sizde bence ya kullanamıyosunuz ya da eksik bişeyler var. Ya pusula ile bile sorunsuz yol tarifi alıyorrum nereye gtceksem götürüyor. Yönlerde saptırma da olmuo. yerim en fazla 1-2 mtre ile hata payıyla buluo. o kadar yani. Ama yine de hala beğenmeyıp gdp ayfon alcaksanız gidin alın tutan yok. Ama bunu ne nokiayı ne de telefonu kötüleyerek yapmayın. Ne de olsa bahsetdiğiniz sorunlar bende olmadı şmdye kadar.
Potmu ohanokia daha uyduya baglanamıyor ücretsiz
![]()
peki bu serviste yüklenen refrshin browseri nasıl? kasılmalar ve kelime girişinde zorluk devam ediyormu? mesela MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu a servis refreshinden girip denermisin akıcımı. yadaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesini
yokmu soruma cevap?
Abi Saçmalama Ama Arkadaş Doğru Söylemiş Nokia En İyisi Bende Süper Çalışıyor
@jatvalca takındığın tavır çok yanlış buraya geliş amacın nokiayı mı kötülemek anlamadıö ben. Ben de n8 var. Ne takılma ne donma taş gibi telefon gps de tak diye buluyor.
Kullanmayı bilmeyenler lütfen buraya gelip nokiayı kötülemesinler veya gidip başka bölümlerde kötülesinler.
Evet bencede nokia nın navigasyonu gerçekten en iyisi,ha ama refresh de bende bağlantı sorunu yaşadım ayrı olay ama belleye dönünce yine mükemmel ve kusursuz.
yılın potunu kırdınyapma be kardeşim bütün dünya biliyor nokianın navigasyonda bir 'en' olduğunu
![]()
Potmu ohanokia daha uyduya baglanamıyor ücretsiz
![]()