Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugr611

Üye
bluetoothla gönderilmiyomu beyler

BuGRaHaN__

Üye
Elinize Sağlık Maxicep Yetkilileri Çok Güzel Çalışma Olmuş Teşekkür Ederim Nokia N73 Me Kullanıyorum DEnedim ARtık Sertifika Sorunu Çıkarmıyor

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
elinize saglık şimdi n80 e uyguladım başarılı

byyormaz

Üye
ne yapdıysam bın dosyası gozukmedıı hash dıe bıse cıkıyor

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar forumda bütün sayfaları okumayamadım eğer yazıldıysa şimdiden özür diliyorum hellocarbide'den telefonu hack lerken bu işlevi yapıoruz zaten...arasında fark war mı ??

unamik

Üye
n 95 hangi guruba giriyor yardım ederseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

dahili bilesen diyor yuklemiyor nasıl yapabilirim tesekkurler

volpan

volpan

Üye
n96 da olmuyor ama siz olduğunu yazmışsınız lütfen insanları yanıltmayın N96 12.043 versiyonu son versiyon ve çalışmıyor

_bugra

Üye
ya arkadaşlar n85 bunarın hangisine giriyo 9.3 mü

sefine

sefine

Üye
Sağol

teşekkür

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
güzel paylaşım tşkkler

Jomolocco

Jomolocco

Üye
gif olarak gösteriyor

eeritir

Üye
Programları yükleme ve çalıştımada problem yok ama en son aşamada sys dosyası içerisinde bin klasörü olmadığından installer.exe yi yapıştıramıyorum yardım edebilir misiniz

eskibiruye

Üye
İyi güzel anlatmışısınızda kardeşim benim 2 adet telefonum var birisi N80 diğeri E71....
N80 de her işlemi yaptım kapatıp açtım ve unsigned program yükleyip test etmeye çalıştım bırakın unsigned'ı bir tane bile program yüklemiyor hepside bozuk dosya diyor.
Madem böyle konular açıyorsunuz insan içine bir yazar şu model telefonun şu yazılımlı olanına hack yapılır yada yapılmaz diyin.
Benim N80 yazılım 4.0632.0.38 bu hadi söyleyin yüklemeye çalıştığım her program için neden bozuk dosya diyor???
Her türlü installer.exe yi denedim attım ama olmadı bana geçerli bir neden söylermisiniz

Yahu bir tane adam yokmu cevap verecek. Bozuk dosya hatası veriyor verdiğiniz installer.exe lerin os9.1 olanınıda 9.2 olanınıda olmayanınıda hepsini denedim kapayıp açıyorum yüklemeye çalışıyorum dosya bozuk diyor.Nedir çaresi yokmu bir allah adamı şunu söyleyecek

Arkadaşlar yüklediklerimi temizleyip yeniden işlem yapacaktım herşeyi sildim ama dosya aratırken Z klasörünün içinde installserver.exe çıktı sil diyorum bunu silmiyor acaba hata vermesinin nedeni bu mu.başlangıçta c klasörü diye z klasörüne mi attım yanlışlıkla acaba onuda bilmiyorum hem c de hem de z de installserver olunca bir çakışma olmuş olabilir mi?
bu arada silinmiyor yaa ne yapmam gerek

mahser4222

Üye
ya arkadaşlar bu hellocarbide samsung symbian telefonumda niye çalışmıyor menu1 e basıyorum ama hiçbişey gelmiyor soru felan. başka bi yöntemi varmı veya ordaki menu5 felan ne işte yarıyor ?

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
kardeşim bende n95 31 versiyonu var c.sys kalasörü yok gizli dosyaları göster dedim ama çıkmadı son versiyon olmasın mı acaba göstermiyo

ferhat888

Üye
arkadaşlar e71 için bişiler yapın delirmek üzereyim )===

PriveT

PriveT

Üye
Ustam tek kelimele supersin...

rüstü

Üye
e50 olmuyo ne yaparız

salkin

salkin

Üye
yanlış versiyon için olanı atmışsın .telefonun 9.1 9.2 veya 9.3 diye ayrılıo. dogrusnu koyarsan sorun olmaz

fincan

Üye
yanlış versiyon için olanı atmışsın .telefonun 9.1 9.2 veya 9.3 diye ayrılıo. dogrusnu koyarsan sorun olmaz

9.3 yok nasıl olucak bu iş ben anlamadım benim tel 6210 navigator... acaba 9.2 olarakmı yapcaz bi yardım ediverin arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt