İyi güzel anlatmışısınızda kardeşim benim 2 adet telefonum var birisi N80 diğeri E71....
N80 de her işlemi yaptım kapatıp açtım ve unsigned program yükleyip test etmeye çalıştım bırakın unsigned'ı bir tane bile program yüklemiyor hepside bozuk dosya diyor.
Madem böyle konular açıyorsunuz insan içine bir yazar şu model telefonun şu yazılımlı olanına hack yapılır yada yapılmaz diyin.
Benim N80 yazılım 4.0632.0.38 bu hadi söyleyin yüklemeye çalıştığım her program için neden bozuk dosya diyor???
Her türlü installer.exe yi denedim attım ama olmadı bana geçerli bir neden söylermisiniz
--------------- Ekleme ---------------
Yahu bir tane adam yokmu cevap verecek. Bozuk dosya hatası veriyor verdiğiniz installer.exe lerin os9.1 olanınıda 9.2 olanınıda olmayanınıda hepsini denedim kapayıp açıyorum yüklemeye çalışıyorum dosya bozuk diyor.Nedir çaresi yokmu bir allah adamı şunu söyleyecek
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar yüklediklerimi temizleyip yeniden işlem yapacaktım herşeyi sildim ama dosya aratırken Z klasörünün içinde installserver.exe çıktı sil diyorum bunu silmiyor acaba hata vermesinin nedeni bu mu.başlangıçta c klasörü diye z klasörüne mi attım yanlışlıkla acaba onuda bilmiyorum hem c de hem de z de installserver olunca bir çakışma olmuş olabilir mi?
bu arada silinmiyor yaa ne yapmam gerek