Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serecans

serecans

Üye
telefonun tarihini geri al bi daha derse bi daha geri al ok

mehmettzc

Üye
kardeş kafayı yiycem dosya yöneticileri bile yükleyemiyorum sertifika istiyo ne yapabilirim

tuna3543

Üye
teşkkürler ama ben ne yaptıysam sys dosyasını yada private dosyasını bulamıyorum :S

esenm

Üye
benim tel e 65
denilenleri yapıyorum ama sys açılmıyo
ayrıca hellocarbide menu 1 i seçince hiç soru sormadan çıkıyo
yapamadım:(

selman4

Üye
n79 ıcın gecerlı bı app Trk uygulaması var mı?

ycy

Üye
çok teş ederim...iyi oldu...zaman sınırlaması yok demi..

--------------- Ekleme ---------------

Nokia 6210 Navigator e
hangisini kuracaz..installserver_(5500)_FerreT_maxicep.com.rar (30.4 KB (Kilobyte), 893x kez indirildi)installserver_OS9.1_FerreT_maxicep.com.rar (36.1 KB (Kilobyte), 4575x kez indirildi)installserver_OS9.2_FerreT_maxicep.com.rar (36.2 KB (Kilobyte), 5273x kez indirildi)E50.rar (31.5 KB (Kilobyte), 803x kez indirildi)E61.rar (31.8 KB (Kilobyte), 441x kez indirildi)Nokia 3250.rar (30.4 KB (Kilobyte), 322x kez indirildi)Nokia 5500.rar (30.5 KB (Kilobyte), 304x kez indirildi)

kayalar3639852

Üye
arkadaşlar bende 5800 xm var iki haftadır uğraşıyorum bir coreplayer yükleyemedim allah rızası için bana yardım edecek biri yokmu [email protected]

ilknur74

Üye
tesekkür

alikam

Üye
E71 e göre olanı yok mu? :allalla:

hakan331

Üye
bu olay n79 dada oluyormu?:pro:

mussem99

Üye
saolunda nokia 5320 var bende oluyo dimi ona

burak_eys

Üye
:) :oke: ....sağolasın ya e50 hackledim sonunda.

jackobian

jackobian

Üye
Sanırım bu yöntemin n95 017 versiyonu için olanı çıkmadı.Çıkınca umarım konuyu açan arkadaş bizimle paylaşır.Teşekkür ediyorum.

bseran

Üye
arkadaşlar bende e 51 war sertfika sorunu yazdğınız her şeyi uyguladım fakat yapamadım galiba ne yaptıysam olmuyor.yok sertfika sorunu yok dahili bileşenler falan diyo app trk yükleyemedim olmadı
xplore sertfika sorunune yapayım yardımcı olursanız sevinirim
[email protected] çağrıda atabilirsiniz 05325647096

secener

Üye
İşletim sistemi: v9.4, Series 60 rel.5 olan nokia 5800 XM e uygun mu uygulama? değilse buna uygun olan var mı? Lütfen yardımcı olun, bizi de kurtarın şu sertifika illetinden.

tusubasa

Üye
eline sağlık teşekurler n95 v35 yukledım bu işlemlerde hellox çalışmadı başka yontem varmı? eski surumde olmuştu v21

fatih123123

Üye
oldu !

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Ellerine sağlık . Teşekkürler. ne desem az kalır . sertifakalandırmadan program yükleme süperrrr. :oke:

suleymanatban

Üye
paylaşım için teşekürler en sonunda oldu e 66 hellocarbide ile yaptım instalserver installserver_OS9.2_FerreT_maxicep.com.rar bunula oldu dosya bozuk hatası vermiyor e 66 da
emegi gecen arkadaşa teşekkürler.

sonyavuz

Üye
Arkadaşlar deneyipte olmadı diyenler mutlak birşeyleri EKSİK veya YANLIŞ yapmışlardır yılmayın dikkatlice tekrar yapın ben 1 saatimi ayırdım bu olaya ve yaptım. HOCAM ellerin dert görmesin harika bir çalışma eeğer buluş seninse fikrine sağlık alıntıysa ellerine sağlık. NOKİA N80 CİHAZ OKEY lidir arkadaşlar gönül rahatlığıyla deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt