Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karizmatech

karizmatech

Üye
on numara olmuş ama bu s9.3 leri nasıl yapacağız.

MR_KAOS

Üye
arkadaslar n95 v31 ler hack lendi bizzat kendim yaptım ve su an v31 cihazım hack li

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
kardeşim şöyle adam akıllı bi detaylı acıklama yapmıyorlarkı ondan sonra bizde acemi kalıyoruz profösyönel olsam zaten bu siteye ihtiyacım olmaz kendim hallederim ama yok kendi bildigi dilde anlatıyorlar benim bilgisayarıma bu sertifika olayını cözene g....güvenene adminler site yöneticileri dahil 5000 tl ödül verecegim kafayı yemek üzereyim yawww 2 aydır bi rotateme vb programlar yükleyemedim

sertepe

Üye
telefon yazılımın yeniyse hackleyemezsin, yeni hack yöntemlerini bekleyeceksin....

ayrıca aşağıdaki listeden telefon model ve yazılımına göre hack yapıp-yapamayacagına bakabilirsin...

Nokia phones that can be hacked if you have the right firmware:

N78 (firmware can be hacked up to version 12.046)
N78 (firmware can NOT be hacked starting version 13.052)
N81 (firmware can be hacked up to version 11.0.045)
N81 (China) (firmware can be hacked up to version 20.1.016)
N81 8Gb (firmware can be hacked up to version 20.0.056)
N81 8Gb (firmware can NOT be hacked starting version 21.0.008)
N82 (can be hacked up to version 20.0.062)
N82 (can NOT be hacked starting version 30.0.019)
N82 (China) (can be hacked up to version 20.1.062
N82 (China) (can NOT be hacked starting version 0.1.019)
N95 (can be hacked up to version 30.0.015)
N95 (can NOT be hacked starting version 31.0.014)
E65 (can be hacked up to version 3.0633.69.00)
E65 (can NOT be hacked starting version 4.0633.74.00)
E66 (can be hacked up to version 102.07.81)
E71 (can be hacked up to version 100.07.76)
E71 (not sure about version 102.07.81)
E71 (can NOT be hacked starting version 110.07.127)
E90 Communicator (can be hacked up to version 210.34.75)
E90 Communicator (can NOT be hacked starting version 300.34.84)
5320 XpressMusic (can be hacked up to version 3.08)
5320 XpressMusic (can NOT be hacked starting version 3.26)
6110 Navigator (can be hacked up to version 5.11)
6110 Navigator (can NOT be hacked starting version 6.01)
6120 Classic (can be hacked up to version 5.11)
6120 Classic (can NOT be hacked starting version 6.01)
6121 Classic (can be hacked up to version 5.11)
6121 Classic (can NOT be hacked starting version 6.01)
6220 Classic (can be hacked up to version 3.06)
6220 Classic (can NOT be hacked starting version 03.23)

Merhaba arkadaşım benim tel ve versiyonu bu 5320 XpressMusic (can be hacked up to version 3.08)

nasıl hackliyebilirim yardımcı olabilirmisin.Buna göre installserver.exe dosyasını nerden bulcam.

htosuntr

Üye
Merhaba arkadaşım benim tel ve versiyonu bu 5320 XpressMusic (can be hacked up to version 3.08)

nasıl hackliyebilirim yardımcı olabilirmisin.Buna göre installserver.exe dosyasını nerden bulcam.

Arkadaşım selam,

yeni hack yöntemi 1 hafta- 10 gun önce bulundu...
biraz forumları araştırırsan görürsün...

Yöntem: HelloOx 1.02
Yalnız bu yeni yöntem kendi sertifikanız ile imzalamanız gerekn programlardan oluşuyor...
*Mapsdrive
*Helloox
bu iki programı sertifikalandırıp, kurarsan telefonu hacklersin...

Kurulum Sırası:
*(Tavsiye Edilir) Çinden (OPDA) Kendi IMEI Numarasına Ait Sertifikayı Alın
*"HelloOX.1.02.Unsigned.sis" ve "MapDrives.Unsigned.sis" adlı dosyaları -Çinden Aldığınız (Tavsiye Edilir) Sertifikayı- Ya da -İndirdiğiniz Dosyanın İçindeki "Leftup_CertKey.rar"ın İçindeki Sertifikayı- Kullanarak Sertifikalandırın ve Kurun
*HelloOx'u Çalıştırın
*HelloOx'u Kapandıktan Sonra Silin
*Telefonu Yeniden Başlatın (Kapatıp Açın)

Bu programları çeşitli forumları aratırsan bulursun...

Ayrıca senin cep yazılımın önceki hack yöntemlerine de müsait
bindpa security manager 1.10 ile de telefonu hackleyebilirsin...
bunu da aşagıdaki linkten bakıp yapabilirsin....

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html

duscu_34

Üye
Teşekkür ediyorum saol :)

HypheN

Üye
n96 yı hacklemenin bir yolu yokmu

danger_alp

danger_alp

Üye
arkadaşım benim 5320 xpres music telefnm var Os9.3 ve C:\sys\bin klasörünün içine hiç birşey atamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım benim 5320 xpres music telefnm var Os9.3 ve C:\sys\bin klasörünün içine hiç birşey atamıyorum
çok özür dilerim sorduğum soruya cevabı daha önce başka bir arkadaşıma vermişsiniz zaten .. Yinede teşekkürler..:oke:

çok özür dilerim sorduğum soruya cevabı daha önce başka bir arkadaşıma vermişsiniz zaten .. Yinede teşekkürler..:oke:
ayrıca bnm versiyon da 3.25.. yaw bn kafayı yicem uğraşmayı brakıorum.. 3 gündür adam gbim uyku uyuyamadm yhaF..D:P

afarasyab

Üye
arkadaşlar elinize sağlık iyi güzel anlatıyosunuzda hellocarbide uygulamasını telefonuma uyguluyorum ancak n82 olan (31.0.016 versiyondaki) telefonum sys dosyasını açamıyor ve bende install.exe yi oraya atamıyorum doğal olarak buna nasıl bir çözüm bulacağız?

yardım eden olacakmı acaba arkadaşlar?

sokarus

sokarus

Üye
beyler demekki hala v31 e cozum yok !

velgun

Üye
arkadaşlar ben bu sertifika işini halleddim ama ondan sonra java destekli bazı programlar çalışmamakta ve tel. tuhaflaşmaya başladı

iclturkey

Üye
selamlar...

tüm mesajlara bakmak isterdim ama 16 sayfa beni yorar o yüzden soruyorum....

bende sys klasöründe bin klasörü yok maalesewf...kendim deoluşturamıyorum izin vermiyor.
n73 kullanıyorum lütfen fikir verir misiniz...

teşekkür ederim.

XorAshk

Üye
çok sağol kardeş

İndirdiğiniz dosyada bulunan "installserver.exe" dosyasını xplore(dosya yöneticisi)yardımıyla "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın

fakat "C:\sys\bin" c nin içinde yok böyle bir klasör tlf n80

Arazlam

Arazlam

Üye
Allah(c.c) razı olsun çok sağol

willrock

willrock

Üye
yha bnde E71 var hangisini indirmeliyim

e71 için ikisinide uyguladım ama 1. sini yaptım programları yüklerken dosya bozuk hatası veriyor. 2.sinde ise hacklenmedi sertifika hatası veriyor lütfen e71 için bulursanır verir misininiz.

manyax_gokhan

Üye
ya ben yapıyorum gizli dosyalarada ulaşıyorum ama instalserver.exe yi c:sys/bin in içine attıktan sonra hiç bir uygulamayı yüklememe izin vermiyor dosya bozuk diyor bende mecbur geri siliyorum bunu önlemenin bir yolu yok mu yardım lütfen..

aasaa

Üye
çok teşekkürler...

nemkate

Üye
hocam bu 6120c icin ne yapmamız lazım ya yuregim sisti iki haftadır catladım yua

burakbb

Üye
HelloCarbide de menu1 secenegini tıklayınca program yapanıyorum yardım!!!?

juvenile

Üye
N95 (can be hacked up to version 30.0.015)
N95 (can NOT be hacked starting version 31.0.014)

arkadaşlar 1 haftadır her aksam forumu inceliyorum.ilk başta yukarda ki yazıyı verdim.burdan da anlarsınız kı 30.0.15 için hacklemenıze ızın verıyor ama 31.0.014 için izin vermiyor.ve bu yuzden dolayı arkadaşların bas bas bağırdığı hani o C:sys/bin dosyası var ya işte siz onu X-plore den de açsanız göremezsiniz.sebebi ise gene söylediğim gibi versiyondan kaynaklanan hack sorunu.eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsanız telefonunuzun ilk başta versiyonunu kontrol ediniz.sonra bu tip konulara eğiliniz.saygılar...

(eğer bir yanlışım varsa cahilliğime bağışlayın.uzman değilim bu konuda,sadece araştırmalarımın sonucunda bu kanıya varabildim...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt