başvuru yqaptığın adresten tekrar giriş ya ve mesay yazarak indirme puanı kazan tekrar aynı me numarasınsdan baş vuru yapamazsınızmerhaba arkadaşım ben senin dediğin gibi uyguladım cer dosyası geldi ama kaybettim yani alamadım ne yapmam gerek uğraşmaktan usandım yardımcı olursan sevinirim alırken bi hata oldu anlamadım bidahada kayboldu tekrar giriyorum imei numarımı olmuyo ne yapmam gerek aceba acil yardımm?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------- Ekleme ---------------
mail adresim [email protected]
kesinlikle olmaz proğramlar yüklenmez çümnkü imei numarasına göre veriyolar sertifikaları ya bişey olmaz dosjtum 3 yıldır opdadan kaynaklanan sorun olmadı hiç varsayaımki oldu 10 liralık bi telefonla halledersin sorunu garantiliyse zaten sorun olmaz garantisi yoka ve clonlanırsa telefonun 10 liraya eski bi nokia telefon al klonlat korkulacak bişey değil yapeki sallama bir imei yazsak olmaz mı? insan pek cesaret edemiyor elin çinine imei numarası vermeye
[email protected]kardes 24 saat mi yoksa gün devilmesi yeterlimi ?

nakianın dandik harita proğramıyla uğraşma sitede reis arkadaşımızın açtığı garmin proğramını kur dünyaca ünlü bie navigasyon proğramıdır ve daha günceli yok . roğramın hata vermesenin nedeni telefonunun hackli olmamasıimei numaramı yolladım ve 'imi aldım.ben n95 kullanıyorum ve telefonuma nokia maps'i kurmak istedim,işlermleri de anlatıldığı şekilde tek tek yaptım fakat yüklerken güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir yazılım yüklenemez uyarısı alıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olun lütfen..
Eline sağlık. Ancak 3 OP diye bir şey çıkmış. 3 OP olmadan sertifikayı alamıyorsun. Ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmnisin? Bizdeki rep gibi birşey mi acaba?