Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

tangled

Üye
paylaşımın için teşekkürler deneyeceğim şimdi

--------------- Ekleme ---------------

ben herşeyi yazdım kayıt oldm imei numaramıda yazdım daha sonra cer i indirin dediğin yere tıkladım tabi daha 1 gün geçecek ama şöle bir yazı çıkıyor

You don't have certificate on this system yet, please click to apply first!

???

polge

Üye
arkadaşım herşeyden önce paylaşımın harika olduğunu söylemem gerekiyor.Sertifikamı aldım bilgisayarıma yükledim , fakat cer dosyasını göster derken ne demek istediğini pek anlıyamadım yardım edersen sevinirim.

tangled

Üye
benim girdiğim imei no ve mail adresini ya da şifreyi kabul etmiyo!! napıcam?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
teşekkürler

tangled

Üye
uğraşlar sonucu öğrendim ki şifrenizi 13 ile başlatın arkadaşlar ben ilk 18 ile başlamıştım kabul etmedi.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
benim girdiğim imei no ve mail adresini ya da kodu kabul etmiyo!! napıcam?
siteyi ingilizceye çevirmişsen kabul etmez illaki çince olarak yapmalısın çünkü ingilizcede email çincede telefon numarası istiyo :oke: 13114587854 gibi ilk iki rakam 13le olmadı 11 le olmadı 15 olmadı 18 le başlatarak dene daha önce verilen bi tel nosu olursa başvuru kabul etmiyor

tangled

Üye
siteyi ingilizceye çevirmişsen kabul etmez illaki çince olarak yapmalısın çünkü ingilizcede email çincede telefon numarası istiyo :oke: 13114587854 gibi ilk iki rakam 13le olmadı 11 le olmadı 15 olmadı 18 le başlatarak dene daha önce verilen bi tel nosu olursa başvuru kabul etmiyor

tamam halletmiştim zaten onu 18 le başladığımda olmamıştı 13 le başladım oldu artık beklemedeyim. bu arada sana çok teşekkürler hem konuyu açtığın için hemde bu kadar ilgilendiğin için

pegasustr

Üye
ellerine sağlık bir çok yöntem denedim ama başarısız oldu bu programda problem yaşamadan yaptım anlatım ve paylaşımın için teşekkür ederim

tangled

Üye
Benim bir kaç sorum olacak. Şimdi biz bu sertifikayı alıp programlarımızı sertifikaladık telefona yükledik vs.
1. Daha sonra telefonu güncellediğimizde bu programlar çalışmaya devam eder mi?
2. Tekrar aynı sertifikayla imzalayıp yükleyebilir miyiz?
3. Güncellersek sertifika iptal mi olur?
4. Eğer iptal olursa ne olur?

ekselans6767

ekselans6767

Üye
sağol usta ama dediğin gibi yapamadım =( yardım isticem msnden ekledim seni..

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Benim bir kaç sorum olacak. Şimdi biz bu sertifikayı alıp programlarımızı sertifikaladık telefona yükledik vs.
1. Daha sonra telefonu güncellediğimizde bu programlar çalışmaya devam eder mi?
2. Tekrar aynı sertifikayla imzalayıp yükleyebilir miyiz?
3. Güncellersek sertifika iptal mi olur?
4. Eğer iptal olursa ne olur?
imzaladığın proğrasmları sakla versiyon yükseltsende yeni flash yüklesende çalışır birkez daha sertifikalamaya gerek yok signed olanı saklamalısın

tangled

Üye
volpan benim 1 gün doldu şimdi siteye giriyorum ve başka bir ekran çıkıyo karşıma msnden ekledim seni yardımcı olurmsn

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım herşeyden önce paylaşımın harika olduğunu söylemem gerekiyor.Sertifikamı aldım bilgisayarıma yükledim , fakat cer dosyasını göster derken ne demek istediğini pek anlıyamadım yardım edersen sevinirim.

proğramları sertifikalayacağın proğramda cert yazan yere tıklarak cer dosyanın bulunduğu onumdan seçeceksin demek

benim girdiğim imei no ve mail adresini ya da kodu kabul etmiyo!! napıcam?
daha önce imei alınmış olabilir telefonundan 2. kez başvuru yapamazsın

boyabatlı

boyabatlı

Üye
teşekkür

arkadaslar ben teln81 8gb fakat cepte sertifika yaparken sign olmuyor selfsign oluyor ve yüklerken güvenilmeyen saglayıcıdan alınan uygulama yüklenemez diyor sistem programlarında uygulama erişimi engellendi diyor sertifika opda nin degil isign imobile nin yardımlarız için teşekkür ederim

wild_wolf_47

Üye
Volpan kardeş yardım. Dün saat 17:00'da senin anlattığın gibi opdaya başvurdum. Bugün senin verdiğin linkte su resim çıkıyor.

daha hazır değil mi? yoksa bir terslik mi var? bilgilendirirsen sevinirim.

trojan21

Üye
arkadaşım öncelikle çok teşekkürler..benim senden yardım istedğim şu.ben herşeyi dediğin gibi yazdım ama tel numarasını yanlış anlayıp saçma sapan bişi yazmıştım..yinede bekleme sayfasına yönlendiriliyodum,ancak bugün tekrar denediğimde böle bi sayfa açılıyo senin dediğin yere girdiğimde bu nedir ve ne yapmam gerekiyo durum görüntüleme sayfasına ulaşmam için? bide aynı imei ile tekrar sertifika alınabiliyor mu? ben yeniden üye oldum iki kez,ikisindede yüklediğim resimdeki yere geliyo,eskisi gibi tel numarası ve imei isteyen yer çıkmıyo..yardımcı olursan çok sevinirim..

arkadaşım öncelikle çok teşekkürler..benim senden yardım istedğim şu.ben herşeyi dediğin gibi yazdım ama tel numarasını yanlış anlayıp saçma sapan bişi yazmıştım..yinede bekleme sayfasına yönlendiriliyodum,ancak bugün tekrar denediğimde böle bi sayfa açılıyo senin dediğin yere girdiğimde bu nedir ve ne yapmam gerekiyo durum görüntüleme sayfasına ulaşmam için? bide aynı imei ile tekrar sertifika alınabiliyor mu? ben yeniden üye oldum iki kez,ikisindede yüklediğim resimdeki yere geliyo,eskisi gibi tel numarası ve imei isteyen yer çıkmıyo..yardımcı olursan çok sevinirim..

resim yüklemeyi beceremedim biri bana o url kısmına neyi yapıştırcağımı söleyebilir mi acaba?

ykp35

Üye
Selam paylaşım için teşekkürler fakat takıldığım bir nokta oldu yardım edebilir misiniz?
ben üye olup 2. linke tıklayorum sonra telefon modellerinin olduğu bi link geliyor yardım!

trojan21

Üye
Selam paylaşım için teşekkürler fakat takıldığım bir nokta oldu yardım edebilir misiniz?
ben üye olup 2. linke tıklayorum sonra telefon modellerinin olduğu bi link geliyor yardım!

Heh işte banada o geliyo!

tangled

Üye
evet bende de o çıkıyo sitede bi değişiklik olmuş sanırım ne olduğunu çözen varsa paylaşsın lütfen..

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr sertifika dağıtımı ile ilgili bir sorun var sitede yetkililer en kısa zamanda sorun çözülecek diyorlar

secman var uğraşmayın boşuna adam Teşekkür etmeyene cevap vermiyor :@gıcık teşekkür falan etmeyin buna hem o kadar uğraştırıyor hem de teşekkür istiyor.Teşekkür edecekseniz bu arkadaşa teşekkür edin
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-sis-olarak-90-turkce-by-an-wa-r-227986.html

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı :)

Üst Alt