sorun proğramda sertifikadan kaynaklanmıyorpaylaşım için teşkrlr öncelikle.ben cer felan hepsini indirdim programı felan kurdum.bi unsigned uygulamayı sertifikalandırdım yükleme tamamlanacakken yüklenemiyor diyo iptal oluyo.sorun nerde yardımcı olabilecek biri varmı acaba
çok teşekür ederim arkadaşım.dediğin herşeyi yaptım.sertifikayı bekliyorum umarım bi arıza çıkmaz.allah şimdiden eni sevdiğine kavuştursunen güzel dua bu olsa gerek
![]()

sıra n95 8gb imi hack yapmaya geldi imdi kaymazmıyım ben o finlandiyalılara
v31 0 15 işte ben buversiyondayım ve onu hackleyeceğim bu arada opdadan nasıl böyle öçabuk cer aldığımı sorarsanız söylim 11 msj ve toplam 8 tane sis program indirdim hemen verdiler arkadaşlar böyle yapın yoksa 2 gün yada 1 hafta beklenirmi hiç delirrim valla 

siteyi ingilizceye çevirerek hata yapıyorsun çinxce olarak görüntüle ve e mail dediği yere 11,13,15,18 le başlayan 11 haneli herhangi sayılardan oluşan rakamlar yaz canım kardeşim sorunun hallolurYa kusura bakma ama ben yine yapamadım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Email adresimi yazıyorum hata veriyor. Nerde hata yapıyorum? Yardımcı olabilirmisin?
ben n96 kullanıyordum düne kadarda hackli idi v30 a yükseltince sistem hack gitti sakın ola 30 sürümnden v30.3 e yükseltmeyinyükseltmeyenler helloox1.4 olmazsa 1.05 ile telefonlarını hackleye bilirlerevet hallettim.ama anlamadığım şey şu.burda hep bilgisayardamı yapacaz.yani tlfonu hack leyemiyormuyuz.şimdiden teşekürler
nasıl yazamazsın kapalı konular hariç her konuya sende herkez gibi yazabilirsinarkadasim foruma msj yazamiyorum bi bilgi verirsen sevinirim.yoksa sertifika güme gidecek
yapamayan arkadaş buradan yorum yapmadan me numarasını pm atmasın rica ediyorum ...
dostum doya indir me hakkın bitmiş olmalı o yüzden indiremiyorsun konulara yorum yaz eğer indirme hakkın var ve indiremiyorsan ceza almış olabilirsin aynı imei adresine başvuru yapmandan dolayı1. sertifikamı aldım
ancak 2 telefona aynı mail adresiyle istek yaptım
oda geldi fakat tam indirirken engelledi ve simdi indirdiğimiz yerdeki kırmızı pencerede cer ve dosyaları yok.bu arada 1 side engellendi.
2.yi remove yaptım 1. yine acılmadı
baska mail adresiyle istek yapıyorum bu seferde istek kabul etmiyor.
yardımm....