Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşlar lütfen güvenliğiniz için IMEI numaranızı paylaşmayınız. Verdiğiniz IMEI numarası tarafımca silinmektedir. IMEI numaranız klonlandığında telefonunuzu tekrar kullanamayabilirsiniz.

sezerede

Üye
tamam imei girmem kardeş.fakat bu iş nasıl olacak 1. imei den cer var yok. 2.imei tamam.ama girince 2.imei görünüyor.1.imei neden gözükmüyor.ne yapmalıyım.lütfen yardım et.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım ben senin dediğin gibi uyguladım cer dosyası geldi ama kaybettim yani alamadım ne yapmam gerek uğraşmaktan usandım yardımcı olursan sevinirim alırken bi hata oldu anlamadım bidahada kayboldu tekrar giriyorum imei numarımı olmuyo ne yapmam gerek aceba acil yardımm?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

mail adresim [email protected]
başvuru yqaptığın adresten tekrar giriş ya ve mesay yazarak indirme puanı kazan tekrar aynı me numarasınsdan baş vuru yapamazsınız

vlknkrtl

Üye
slm millet
bu opda sitesi mail adreslerini kabul etmiyor
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
veya işi bilen arkadaşlar varsa ımei verebilirim

slm adem kardeş
bu opda sitesine üye olamadım kaç tane farklı mail girdiysem kabul etmiyor
yardımcı olursanız sevinirim.....

seas

Üye
helal be sana... ufak tiyo... siteden bişiler indirirseniz 1 günü bulmadan geliyor dosyalar...

evo_8

Üye
süpersin kafayı yediğim olay çözüldü sonunda anlatamın harika kusursuz

kemalerg86

Üye
kardes 2. dedıgın yere tıklıyorum regıster fılan cıkıyor sendekı resmı goremıyorum yardımcı olursan sevınırım

elemor

Üye
peki sallama bir imei yazsak olmaz mı? insan pek cesaret edemiyor elin çinine imei numarası vermeye

sezerede

Üye
inşallah bizimkide olur

buraq24

buraq24

Üye
1 haftadır gelmedi benim dosyam yardım edicekmisin dostum ?

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
peki sallama bir imei yazsak olmaz mı? insan pek cesaret edemiyor elin çinine imei numarası vermeye
kesinlikle olmaz proğramlar yüklenmez çümnkü imei numarasına göre veriyolar sertifikaları ya bişey olmaz dosjtum 3 yıldır opdadan kaynaklanan sorun olmadı hiç varsayaımki oldu 10 liralık bi telefonla halledersin sorunu garantiliyse zaten sorun olmaz garantisi yoka ve clonlanırsa telefonun 10 liraya eski bi nokia telefon al klonlat korkulacak bişey değil ya

mturkmen111

Üye
Çok teşekkür ederim kardeş
Süper bir olay.

Kardeş dün siteye üye oldum.13-14 mesaj gönderdim.Şimdi sertika gelip gelmediğini nasıl öğreneceğim.Login bölümünü bulamıyorum.Bi zahmet yardımcı olursan çok sevinirim.mail adresim: [email protected]

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
site düzgün bir şekilde çalışıyor yeterki prosüdürleri doğru uygulayın arkadaşlar

alpheratz

Üye
imei numaramı yolladım ve 'imi aldım.ben n95 kullanıyorum ve telefonuma nokia maps'i kurmak istedim,işlermleri de anlatıldığı şekilde tek tek yaptım fakat yüklerken güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir yazılım yüklenemez uyarısı alıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olun lütfen..

omer7

Üye
selamun aleyküm volpan krdeş
bende yeni n95 aldım sertifika sorunu var
imei numaram: EDIT : Lütfen güvenliğiniz için IMEI numaranızı paylaşmayınız.
mail adresim:o[email protected]
şimdiden teşekkür ederim

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
imei numaramı yolladım ve 'imi aldım.ben n95 kullanıyorum ve telefonuma nokia maps'i kurmak istedim,işlermleri de anlatıldığı şekilde tek tek yaptım fakat yüklerken güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir yazılım yüklenemez uyarısı alıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olun lütfen..
nakianın dandik harita proğramıyla uğraşma sitede reis arkadaşımızın açtığı garmin proğramını kur dünyaca ünlü bie navigasyon proğramıdır ve daha günceli yok . roğramın hata vermesenin nedeni telefonunun hackli olmaması

serkan887

Üye
Eline sağlık. Ancak 3 OP diye bir şey çıkmış. 3 OP olmadan sertifikayı alamıyorsun. Ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmnisin? Bizdeki rep gibi birşey mi acaba?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Eline sağlık. Ancak 3 OP diye bir şey çıkmış. 3 OP olmadan sertifikayı alamıyorsun. Ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmnisin? Bizdeki rep gibi birşey mi acaba?

ben daha bu sabah yazdım 2 saat sonra aldım.5 mesaj yazmayı unutmayın

Üst Alt